Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hello I'm Local Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Kwi 2017
10.0

Outstanding overall!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • seal3
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

This is the second time I've stayed here and I still would go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
10.0

One of the best hostels ive stayed at! so Clean! staff are amazing make you feel like family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
8.9

Had a lovely stay. I've worked in hostels before, so I hope this will serve as an honest, qualified review. Security-lockers available, but lock is not complimentary. Instead, you can rent for E10, or buy for E50. A complete ripoff. Locks are incredibly cheap, so their pricing is rather distasteful. Cleanliness - no complaints, other than bedroom floor had not been swept in some time. Apart from this, everything was great. Recommend highly. Great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
9.7

I wish there were more of these Hello aim Local hostels in the Netherlands! It was extremely clean, the beds were all made, they were very accommodating with leaving luggage for the day etc. Felt like home and the people staying there were also quite nice. Wifi was only in the main area, none in your room, but it was a nice atmosphere there anyways.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
10.0

I only had to stay 1 night at Hello I'm Local Hostel but I would've quite happily stayed longer! The place was lovely, clean and welcoming with very friendly staff. I would highly recommend this hostel to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
8.9

my 1st stay in a hostel, highly recommended by a friend. staff was very friendly&super helpful! hostel was exactly like pictures. security was great with keycard access, the extra security drawers in the room wouldnt fit my standard lock, but security wasnt a problem. i wouldve thought a 14bed room would have more than 1 shower but that worked out ok too. wifi only available downstairs :/ didnt order brkfst but did see it, great&proper portion. i know ill be comparing all other hostels to this 1

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
9.7

Amazing place, really worth it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.1

Leuk hostel, alleen erg jammer dat de site van Hostelworld aangaf dat onze kamer de laatste beschikbare kamer was. (Met twee losse bedden). Terwijl wij de volgende ochtend hoorden dat er slechts twee andere gasten waren en er dus nog vele kamers vrij waren. Dit werd ons ook niet verteld bij het inchecken door degene achter de receptie. Verder leuk verblijf en lekker ontbijtje!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

Nice and clean hostel. Staff are nice. Highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.