Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hello I'm Local Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Maj 2017
10.0

Best hostle I have ever stayed in and I have been in MANY. Happy helpful staff. Feels like a relaxed posh hotel. Great location to the beach and 15 min train to Amsterdam city. I will be back for sure! LOVED it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
8.9

So clean and beautiful here. Got the best night's sleep in all my travels in the Netherlands here - finally! Facilities are the cleanest I had seen on my trip. Beds are very comfortable. The atmosphere feels more like a hotel though. People/travelers mostly keep to themselves. The common area set-up isn't as conducive to getting to know others. So, if you're looking for some "me" time on this trip, definitely go with this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
9.1

Perfectly located I just wish there was a bigger kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
8.6

The rooms where clean and spacious! The location even though it's a bit of a walk from the train station the hostel location is actually ideal for exploring the town. It's close to the Grote market plaza and various other tour areas! Staff was also very kind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Maj 2017
9.1

Muy buenas las instalaciones la limpieza todo muy Nuevo de buen nivel, solo que hacía mucho frío ese día que fui y no estaban muy calefaccionados los ambientes. La habitación estaba helada !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
9.4

A little out of the way to find, but once you do it's a gem; welcoming atmosphere, small number of guests; large rooms, lockers, clean and a mature crowd. Highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Kwi 2017
10.0

Outstanding overall!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • seal3
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

This is the second time I've stayed here and I still would go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
10.0

One of the best hostels ive stayed at! so Clean! staff are amazing make you feel like family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
8.9

Had a lovely stay. I've worked in hostels before, so I hope this will serve as an honest, qualified review. Security-lockers available, but lock is not complimentary. Instead, you can rent for E10, or buy for E50. A complete ripoff. Locks are incredibly cheap, so their pricing is rather distasteful. Cleanliness - no complaints, other than bedroom floor had not been swept in some time. Apart from this, everything was great. Recommend highly. Great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.