Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hello I'm Local Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Wrz 2017
10.0

Excelente lugar recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Wrz 2017
10.0

This hostel is wonderful, on arrival and thought the stay, staff were so friendly and welcoming. They also were very helpful about what to do in the town. Beds were very comfortable and the room of 14 was very spacious. Showers were great and they gave free shampoo and body wash too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2017
6.9

L'ostello per quello che ho potuto notare è molto bello, per questo l'ho prenotato. Peccato che al mio arrivo la prenotazione era cancellata! Alla reception si sono comunque preoccupati di trasferirmi in un'altra struttura pagandomi le spese del bus. Peccato. Sarà per la prossima volta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
7 Wrz 2017
10.0

Great rooms, even better staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
10.0

Excellent place, excellent people, we had an excellent stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
9.7

The hostel was clean and tidy. The staff were really helpful and friendly and seemed to enjoy their jobs. I also really liked the outside sitting area. The location of the hostel is also really good (across a footbridge and a few minutes walk from the town centre.) I would recommend this place and I really enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
10.0

Very clean facilities, and a welcoming staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
9.7

Very good hostel, awesome design and amazing situated! Staff was friendly, helpfull. The girl behind the desk shaked our hands and introduced herself! We had a great time in Haarlem. Only a short walk to the city centre! Staff gave us advice where to go for good food and shopping. These places were exactly what we were looking for.. I gave a lower score for cleanliness, because the toilet and shower were very dirty. But this more because the girls in our dorm made it this way....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2017
10.0

Best hostel I've ever stayed in! Great atmosphere. Plenty of room to move around. Good breakfast - not a bargain, but really tasty! Really nice comforter! Each bed has it's own light and outlet. Staff were really friendly! Can't recommend enough!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

Buen lugar con un ambiente acogedor. Solamente, en mi experiencia particular sugeriría restricción de edad. Es un hostal muy bonito con ambiente juvenil y no me agradó que en mi habitación hubiera un anciano amargado, que además roncaba horrible. Todo lo demás muy bien, recomiendo ampliamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×