Hostelworld.com

Hedonist Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Hedonist Hostel Located at Simina 7, 00381 644895408, Belgrade.
Hedonist Hostel
Serbia
Belgrade +381 642620999 11000 Simina 7, 00381 644895408
97% 838
44.8202488 20.4590106
Hedonist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
10.0

This is my second time at this hostel in the last two months. The staff, the atmosphere and the hostel general (cleanliness, facilities) etc is easily one of the best. I've stayed in over 30 hostels and hands down I've never been so comfortable and had so much fun while feeling at home the way I do at hedonist. All the staff are so diligent at there job while becoming good friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.4

I stayed in Hedonist Hostel for seven days. I booked for only one night then decided to spend all of my vacation staying there. Staff are really helpful and friendly. Nice kitchen with full of equipments, close to famous pedestrian zone.There is a chill-out room to play console games and they organize BBQ parties regularly. I strongly recommend this hostel to anyone who visit Belgrade. By the way, i beat Philip on FIFA 16 several times but he's proud of he kicked my ass only once 5-1 :))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Maj 2016
10.0

the best staff,best location,very clean,my 1 day is worth d visit,milano let me check in very early and offerred the walking tour,daniela she help me in my laundry and we had a good conversation,macky was sweet and very helpful too,and even give me a souvener,i love my stay-best place😍😘😘

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Definitely one of the best hostels I've stayed at! Perfect location to see all the major sites, lots of common areas to hang out, rooms were clean and great. Best of all were the staff! Filip, Danijela, Milan, Tanja and others were so kind and helpful. Other travelers were friendly and interesting. Would recommend 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.9

El personal es todo amor, cooperación y solidaridad, especialmente Daniela que me ayudó mucho. No tiene servicios de desayuno pero si de lavanderia. La ubicación es excelente porque está cerca del centro de la ciudad.. debo aclarar q cuando uno llega el patio es totalmente rústico por lo tanto uno piensa que el resto del Hostel será igual, pero cuando entra en la recepción cambia todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Maj 2016
9.7

The staff and location make this place great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pennyslanes8791
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

One of the best hostels I stayed at ever, incredibly friendly staff, great location and atmosphere! Whenever I'll come back to Belgrade, I will surely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Maj 2016
10.0

Cool hostel and great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erdilozmen
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Once you get there,you will never wanna leave. There is some kinda magic in this place. But for sure, the best part is staff. They all are simply amazing. Love you all,coming back soon !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Everything was great. Nice people, nice atmosphere, clean, super common room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.