Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hayarkon 48 Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
Hayarkon 48 Hostel Located at Hayrkon 48, , Tel Aviv.
Hayarkon 48 Hostel
Israel
Tel Aviv 6330513 Hayrkon 48
80% 529
32.0730291 34.7660851
Hayarkon 48 Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
6.6

The entire place smelt like Axe body spray, which is not good. We reserved a three bed private room and when we had an extra friend with us, he says "there's another bed in there." So we took it. But that was not the case. The third bed was just a little bigger. He should have just said that instead of saying there was a 4th bed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.6

One of the best hostels I've passed through, a lot of fun great people and fun environment next to tel aviv's most popular beach

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.7

super:) Super Mitarbeiter und super Lage:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2016
9.4

I always stay at hayarkon 48 when I am inTel Aviv! i love the location, the breakfast is nice, its a clean place and every single member of the staff is just amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2016
9.4

Auberge vraiment super, idéalement localisé, dortoir agréable, personnel disponible et aidant, toit super agréable et jolie vue ! Les espaces de douche et toilette super propre, très bien en tout point !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
8.6

Was chill

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
5.1

Security and cleanness to be dramatically improved.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2016
6.6

Excellent location but there are nicer hostels in Tel Aviv that aren't much farther from the beach. The breakfast was very minimal in comparison to other hostel breakfasts. The rooms were quite warm and because the beds weren't bolted to the floor, you felt every movement of the other person in your bunk bed. Also, you have to pay for a locker that the staff has access to. With all that said, the staff is very nice. Overall, you're definitely paying for the location here and not much else.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2016
9.7

Really beautiful hostel. It's close to the centre and to the beach. The atmosphere there is really nice and the sofas in the roof are necessary after a day walking in Tel Aviv.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
9.1

Great location, pretty social, okay rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.