Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hayarkon 48 Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 560 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 560 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7
Hayarkon 48 Hostel Located at Hayrkon 48, , Tel Aviv.
Hayarkon 48 Hostel
Israel
Tel Aviv 6330513 Hayrkon 48
83% 560
32.0730291 34.7660851
Hayarkon 48 Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Gru 2016
8.3

La estadía fue agradable , Todos los chicos del personal muy atentos Las camas no son de lo mejor , son algo incomodas Está muy bien ubicado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
8.9

La situación es ideal, muy cerca de la playa, del paseo Maritimo, en una zona muy tranquila. desayuno incluido, muy seguro recepcón 24hs. No tiene taquillas en las habitaciones, pero hay buzones con candado en la recepción para poner objetos de valor. El wifi funciona perfectamente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
8.9

Un hostal con un precio-calidad excelentes. La situacion es genial, centrico y al lado de la playita, y el staff fue genial. Por poner una unica pega pediria que se dieran toallas en el futuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lis 2016
8.9

Great spot, friendly staff, very clean and the free breakfast is great. Over priced.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lkozma7944
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
1 Lis 2016
6.6

Very conveniently located, close to the center, public transportation, beaches. Private room is very basic and small, lacking facilities such as a wardrobe. There is a strong perfume smell, probably just the detergent they use. The breakfast consists of a crate of eggs, two crates of vegetables, and some low grade jello/chocolate. One can prepare food from this, but after a few days you need to bring your own food as you get tired of the same. Overall not a bad place but overpriced.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
10.0

Just a great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
8.9

Only used this hostel for a stop over before going to the airport the next day. Was brilliantly located next to the beach - which was what was needed. Room was clean and did what it needed to do. Great in the morning was breakfast you cook yourself - again suited us perfectly. Didn't explore much of Tel Aviv - so don't have much to compare to or understand in relation to other sites- but would def visit this hostel again for a similar need!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.6

It was a fantastic hostel in an amazing location. The staff were friendly, and the atmosphere was amazing. The only thing Is that the room sizes were very small, and the breakfast isn't as good as advertised. Special props to Amit. Nicest and friendliest worker out of any hostel I have been to. 10/10 for Amit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Sie 2016
8.9

La ubicación es muy buena. Estas a una cuadra de la playa y a 4 del shuck (mercado). Las camas no son de lo mejor y las habitaciones son chicas (el espacio para dejar las valijas) pero igualmente me parecio bueno y lo recomiendo...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
7.4

Overall my stay was more or less good. Though i have to mention a few things. When i arrived i asked the reception desk clerk, for a good place to eat and cheap, he sent me to an expensive falafel place a few blocks up and then started laughing, needless we didnt eat there. I mean not a nice help to give once you have arrived from the airport on a midnight flight. Breakfast could have been better, very poor breakfast compared to other countries. Stayed 5 days no one ever cleaned the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.