Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hayarkon 48 Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Mar 2017
8.3

The place is friendly warm . Just they need to change their rooms Old , tiny old metal beds. No lockers in the rooms Noisy place. Nothing is isolated.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2017
9.7

It's a great place to stay! I recommend it to everyone who wants to enjoy both the city and the sunny beach :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
10.0

Really good location really nice staff. good breakfast place really clean. I recommend to everyone who have to spend some time in tel aviv

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
9.4

Really well located, slightly noisy rooms due to traffic, but a really fun hostel to stay in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
8.3

I quite liked this hostel. Literally less than a minute to the closest beach, surf rental nearby etc. Extra points for separate roomy showers, a far cry from the usual 1/4 sqm booths. Breakfast is kind of a mess though. It's self service, so just imagine 50 people trying to fry their eggs and veggies on two stoves. There is no worse way to arrange this. So have your breakfast early. Would probably stay here again when in Tel Aviv.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Gru 2016
9.4

Nice place to stay, friendly and helpful staff,great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
6.6

The hostel is honestly pretty bad. The facilities are not good, and you have to bring your own lock for a locker that you still have to pay to rent. Breakfast you have to cook yourself. The only positives of this hostel are a great location and friendly staff. It honestly should be cheaper for the amenities it provides.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Gru 2016
8.3

La estadía fue agradable , Todos los chicos del personal muy atentos Las camas no son de lo mejor , son algo incomodas Está muy bien ubicado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
8.9

La situación es ideal, muy cerca de la playa, del paseo Maritimo, en una zona muy tranquila. desayuno incluido, muy seguro recepcón 24hs. No tiene taquillas en las habitaciones, pero hay buzones con candado en la recepción para poner objetos de valor. El wifi funciona perfectamente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
8.9

Un hostal con un precio-calidad excelentes. La situacion es genial, centrico y al lado de la playita, y el staff fue genial. Por poner una unica pega pediria que se dieran toallas en el futuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.