Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.2
Haus International Located at Elisabethstrasse 87, D-80797, Munich.
Haus International
Germany
Munich D-80797 Elisabethstrasse 87, D-80797
74% 422
48.1605894 11.5588402
Haus International
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Gru 2016
8.6

You need to catch a bus 53 and then line 3 or 6 on the subway to get to the city centre Marian Place. It isn't a really central location but the bus then train transfer is easy and only takes about 20 mins to get to the city. The breakfast at the hostel is good and included in the price. Towels are 2 euros each. This hostel gets really busy with school groups from places like Italy and Spain coming through. They have a lot of rooms and the foyer can get busy. Overall a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
8.0

Secure, good breakfast, and clean. Wifi constantly cut out, which was a bit of an annoyance, but worth it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.0

Giusta location, pulito, confortevole, colazione fantastica. Raccomandato!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
6.0

This hostel is perfectly nice, clean and worth the price. We had a twin room with ensuite and the shower was amazing! Really hot and very good pressure. The location is a little far away, about a 45 minutes walk to Marienplatz, but there is a tram/ train and bus that can take you to the centre quickly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
8.0

Good, clean place with plenty to do

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dougbruz
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Wrz 2016
7.1

Quite clean, close to the s-bahn, okay breakfast, decent rooms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
2.3

Bad breakfast Bad people No soap No towels Security agent would like to be Derrick

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

Overall a good hostel, not the cleanest bathrooms and no power points near the beds but it does the job. The room we stayed in had an ensuite which leaked water but otherwise was fine. Very expensive due to Oktoberfest period.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.0

The only thing I did not like is that the guy at the bar did not give me ice so I can have a nice cold raspberry drink I bought :(

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

We had a fantastic stay here. Would definitely recommend to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.