Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 428 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Mar 2017
6.3

I was dismayed at the smoking in the next room which filtered into my room. I thought it would be smoke free. The showers were cold. It's really a place for school groups and many young people who smoke.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
5.7

Durch mein Fernstudium hab ich jetzt schon viele Hostels kennengelernt, so zunufriefen war ich noch nie. Das Zimmer war ok, Haare lagen auf dem Boden, Betten waren sauber. Allerdings startete um 17 Uhr die Party auf dem Flur unter mir, von der Lautstärke hätte es auch in meinem Zimmer sein können. Um die Uhrzeit theoretisch kein Problem aber wenn so etwas bis 4 Uhr nachts andauert, sollte das Personal sich um eine Lösung kümmern. Zumal es in der 2. Nacht nicht besser war. Sehr enttäuschend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Mar 2017
7.4

A comfortable stay. Hearty breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
10.0

Da Zwischensaison sehr ruhig. Tolles, reichhaltiges Frühstück. Einfach eingerichtete, sehr saubere Zimmer. Preis-/Leistung top. Lage ideal. Nut zu empfehlen😄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
8.9

Für das was ich suchte und brauchte, absolut zufriedenstellend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Gru 2016
8.6

You need to catch a bus 53 and then line 3 or 6 on the subway to get to the city centre Marian Place. It isn't a really central location but the bus then train transfer is easy and only takes about 20 mins to get to the city. The breakfast at the hostel is good and included in the price. Towels are 2 euros each. This hostel gets really busy with school groups from places like Italy and Spain coming through. They have a lot of rooms and the foyer can get busy. Overall a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
8.0

Secure, good breakfast, and clean. Wifi constantly cut out, which was a bit of an annoyance, but worth it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.0

Giusta location, pulito, confortevole, colazione fantastica. Raccomandato!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
6.0

This hostel is perfectly nice, clean and worth the price. We had a twin room with ensuite and the shower was amazing! Really hot and very good pressure. The location is a little far away, about a 45 minutes walk to Marienplatz, but there is a tram/ train and bus that can take you to the centre quickly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.