Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 441 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2017
4.6

Staying here during Oktoberfest is a nightmare. The noise throughout the entire evening was unbelievable and negotiating the corridors to use the toilet involved stepping over drunk, passed out patrons. Worse than all of this, after reporting issues with my door locking system late at night, I had to wait about 45 minutes in the lobby while the maintenance staff was called. The issue ended up being that the door had to be pulled in before being pushed (a secret which was not suggested before)!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Christami84
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
7.1

Die Mitarbeiterinnen an der Rezeption wirkten immer genervt und gereizt! Ganz schlechter Service von denen. Die männlichen Mitarbeiter hingegen waren freundlich. Dies empfanden alle in meiner Reisegruppe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.6

Wir haben mit unseren Kindern eine Nacht in einem Vierbettzimmer übernachtet. Das Zimmer war sehr einfach eingerichtet, aber völlig ausreichend, wenn man darin einfach nur schlafen möchte. Dusche/WC im Zimmer, Matratzen nicht durchgelegen, gutes Frühstück, guter Preis und relativ nah am Olympiapark (knapp 30 Min. zu Fuß zum Olympiastadion Nordeingang). Wir hatten übrigens keinerlei Probleme mit nächtlichem Lärm auf den Gängen. Check In/Out azch freundlich und sehr zügig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
9.7

Nous recommandons ce lieu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • robayodaniel5932
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Lip 2017
5.4

I found the hostel to be OK, but the environment is really lame and the location wasn't ideal to me. Seemed like i was staying at college dorms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
8.9

Very noisy for us in our room one night with A large school group using restaurant area to run quiz night. About midnight a small handful of girls started yelling and screaming and running around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
7.7

Good stay, but too many teenagers being loud all night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
6.3

Siamo stati con la famiglia dal 28/4 al 1/5. Aspetti positivi: la posizione dell'ostello abbastanza comoda per la visita della città usando i mezzi pubblici e la colazione a buffet varia e abbondante. Aspetti negativi: il non rispetto delle regole di convivenza da parte degli ospiti (rumori, schiamazzi notturni e al mattino presto), il rapporto prezzo/servizi offerti (stanza piccola per 4 persone e con problemi al sifone del bagno con conseguente puzza stagnante).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2017
8.9

This hostel was pretty nice. We stayed in a private room that was good. They let us check in early which was really nice! Overall, it's a decent hostel even if it doesn't have the very best facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×