Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
7.7

Good stay, but too many teenagers being loud all night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
6.3

Siamo stati con la famiglia dal 28/4 al 1/5. Aspetti positivi: la posizione dell'ostello abbastanza comoda per la visita della città usando i mezzi pubblici e la colazione a buffet varia e abbondante. Aspetti negativi: il non rispetto delle regole di convivenza da parte degli ospiti (rumori, schiamazzi notturni e al mattino presto), il rapporto prezzo/servizi offerti (stanza piccola per 4 persone e con problemi al sifone del bagno con conseguente puzza stagnante).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2017
8.9

This hostel was pretty nice. We stayed in a private room that was good. They let us check in early which was really nice! Overall, it's a decent hostel even if it doesn't have the very best facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
6.3

I was dismayed at the smoking in the next room which filtered into my room. I thought it would be smoke free. The showers were cold. It's really a place for school groups and many young people who smoke.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
5.7

Durch mein Fernstudium hab ich jetzt schon viele Hostels kennengelernt, so zunufriefen war ich noch nie. Das Zimmer war ok, Haare lagen auf dem Boden, Betten waren sauber. Allerdings startete um 17 Uhr die Party auf dem Flur unter mir, von der Lautstärke hätte es auch in meinem Zimmer sein können. Um die Uhrzeit theoretisch kein Problem aber wenn so etwas bis 4 Uhr nachts andauert, sollte das Personal sich um eine Lösung kümmern. Zumal es in der 2. Nacht nicht besser war. Sehr enttäuschend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Mar 2017
7.4

A comfortable stay. Hearty breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
10.0

Da Zwischensaison sehr ruhig. Tolles, reichhaltiges Frühstück. Einfach eingerichtete, sehr saubere Zimmer. Preis-/Leistung top. Lage ideal. Nut zu empfehlen😄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
8.9

Für das was ich suchte und brauchte, absolut zufriedenstellend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.