Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hatters on Newton Street

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 4850 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 4850 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lut 2017
7.7

Staff excellent (sauf une insupportable personne la nuit…), localisation très bonne (restos, cafés, bars, boutiques… et toutes attractions pas loin non plus, même à pied), bonne atmosphère (le bar en sous-sol, notamment, est parfait). C'est un vieux building, avec le positif que cela comporte (style, authenticité), mais aussi le négatif : chasses des WC très hésitantes, très difficile d'avoir de l'eau chaude, fenêtres qui ne ferment pas, peu de prises dans les dortoir, un peu de saleté…

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
4.0

Je deconseille fortement cette auberge très très salle moisissure humidité toiles d'araignée partout , sanitaire dégueulasse. File électrique dénudé qui pendent . Petit déjeuner très très simple 😐 . Accueil ne parlant aucun mots français. Chambre très très salle . Aucun point positif note 0,5/20 😒😒

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
5.1

Questionable security, and utterly filthy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lut 2017
6.9

Windows were broken, breakfast was poor- just toast with jam, beds were uncomfortable af, staff was really nice, location is great

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

Muy buena onda y muy comodo, super recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
4.3

All facilities dirty and covered with hooligan stockers. Extremely noisy. Bed was dirty upon arrival. Bed was messed up after returning to room. Only 2 staff to manage entire hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Lut 2017
7.1

Only hostel I've been to in Manchester. Location is great. If you arrive by train or tram it's just a short walk. The big dorm was quite noisy on a thurstday night with people talking and arriving drunk and flirting. But if you mind that you should take a smaller dorm. In the end a good place for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
7.4

Hatters budget accommodation in Manchester, as hatters was overbooked. Good value for money with a large room and en-suite bathroom. But the bed did have dips in it and was quite uncomfortable to sleep on, the floors creaked and the walls were quite thin. The complimentary breakfast wasn't anything more than just a slice of toast with marmalade or jam. coffee and orange juice. ( so don't expect to eat your heart out). You will have to wash up after yourself but this is no big deal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
5.4

Ich bin für zwei Nächte dort geieben. Das Zimmer war eiskalt, die Heizungen sind durch den Tag ausgeschaltet und dan wird es erst morgens um 2-3 Uhr angenehm warm. Bis auf die super Lage, hat das Hostel nicht viel zu bieten.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Lut 2017
8.3

They gave me a room on 5th floor & the lift is too old to work

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.