Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hatters Hostel- Liverpool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
9.4

The staff were great here! Something went wrong with our booking, but the staff went out of there way to make up for them losing our reservation. The room was nice and the bathroom was clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
5.7

Das Hostel liegt super. Direkt am Liverpooler Bahnhof Lime Street. Die Mitarbeiter sind super nett. Die Zimmer selbst sind billigster Hostelstandard. Teilweise sehr verdreckt. Wenn ich könnte, würde ich Fotos hochladen. Auch das Frühstück war eine Katastrophe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.9

Todo perfecto, muy centrico,un poco Caro para ser un hostel, un poco sucio en cocina i habitaciones, nuestra Habitacion de 10 muy antigua y un poco destrozada, personal muy amable y el ambiente muy bueno, el desayuno muy completo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Maj 2017
6.6

Great location, easy to find from Lime Street station, right next to amazing places to eat, but the price for a bed in a very basic dorm was exaggerated. If I'd had to stay longer I'd have probably changed to another hostel. Most of the staff is amazing though, and they go the extra mile to help you in any way.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

It was definitely a lovely experience. We were only there for a day but we were able to fully enjoy the city. The bar crawl is loads of fun especially with the staff that were with us. We got updated to a smaller room which is a blessing. We went from an 18 person room to 4 person with private bathroom and shower. Would totally recommend! Plus if you stay in multiple mad hatters you get 10% off your next stay... which is great if you are trying to save on money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Maj 2017
7.7

Quarto bem simples, um pouco meio sujo mas isso às vezes não é culpa nem dos funcionarios, mas dos hospedes q estavam dormindl no quarto. O café da manhã excelente, tem muita coisa!! tbm a localizaçao do hostel é ótima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

Always a good place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
7.7

This hostel was okay. I don't think it was worth as much as I paid for it considering I paid less elsewhere and had USB outlets next to all beds and privacy curtains.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2017
9.7

Best hostel I've ever stayed at! Everything was so clean and fabulous, the rooms were cleaned daily, great atmosphere/location, I had a great time! Great value for money too!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey, Thank you so much for your lovely comments. Your reviews always mean so much to us. Great to hear you had such a good time with us and enjoyed the happy relaxing atmosphere we try so hard to upkeep here. Hopefully welcome you back in the near future. Thank you, Hatters

  • ToasterPhil
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Maj 2017
6.3

Very loud place with football fans coming back at 3am... Not much the hostel can do though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.