Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hatters Hostel- Liverpool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4,067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4,067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.9
Hatters Hostel- Liverpool Located at 56/60 Mount Pleasant, , Liverpool.
Hatters Hostel- Liverpool
England
Liverpool Merseyside L3 5SD 56/60 Mount Pleasant
82% 4067
53.4035965 -2.9721450
Hatters Hostel- Liverpool
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
4.9

Staff didn't give us much information about the hostel upon check in and they were quite rude and uninterested when we told them one of our beds was being used by someone else. The whole hostel was quite dirty and it lacked of a social atmosphere. £49 per night in a dorm is a bit of a rip off for what they offer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Wrz 2016
6.9

Nice hostel with good facilities.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
8.6

Fairly low-key, easy-to-stay-in place. Very cheap - good value for money. Short walk to the centre of the city and from Lime Street, the main railway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
7.7

I stayed in the 10 room dorm. really nice building, but our shower barely was a trickle. really comfortable beds though! altogether would stay again, but definitely a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Wrz 2016
7.1

4인실 이용했는데 룸에 비해서 화장실이 너무 크네요. 전체적으로 낡은 분위기지만 리모델링 해서 싼티 커버했습니다. 위치는 lime street station에서 멀지 않은 편이구요, 직원 분들이 친절하신 편이시네요. 조식은 주말이랑 평일이랑 먹어봤는데 사람 많은 주말에 훨씬 더 잘나오네요. 히터는 있지만 추운데 틀어주진 않더라구요. 가격은 주위 다른 곳보단 싼편입니다. 여행용으로 며칠 지내기엔 나쁘지 않습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2016
7.7

Das Bad war relativ altmodisch und man hört jede Bewegung in den Betten, die quietschen sehr laut. Für die Safes braucht man ein eigenes Schloss. Frühstück war dürftig aber in Ordnung. Die Atmosphäre und Lage sind aber top. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
8.0

Nice location. Cooperative staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
3.7

El precio de este hostel es muy alto para lo que ofrecen. Habitación diminuta por un precio bastante alto. Además en nuestro caso al lado de la cama, justo en la cabeza, teniamos unas tuberias. Definitivamente no lo recomiendo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • juanias
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Wrz 2016
8.9

Good hostel, dont expect it to be full and buzzin but theres a good atmosphere to be found. The staff is helpfull and the facilities do the trick perfectly. Good breakfast included which is always a big plus. The kitchen is the main thing that could improve, as it doesnt have an oven and the extractors dont work

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Wrz 2016
8.0

I've been only for two nights, i found it so friendly, big and with a lot of activities for the week. Also, they have some common rooms and a fantastic garden with two lovely cats ! It's perfect for some days to discover the city. I was the first time I forgot my shower gel and shampoo but all the toilets had them, so it was perfect to me (maybe improved shower) Great and full breakfast included !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.