Hostelworld.com

Harvey's Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
Harvey's Guesthouse Located at 11 Upper Gardiner Street, , Dublin.
Harvey's Guesthouse
Ireland
Dublin Dublin 1 11 Upper Gardiner Street
86% 92
53.3579795 -6.2604582
Harvey's Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
9.4

Very hospitable place. Hot showers. Wifi signal is a bit on the weak side but not a big problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
5.7

As being in HostelWorld we expected to book a hostel, not a hotel. The price was really high for its location and not including breakfast. 160 euros 3 people. Come on, that's incredibly expensive.There was no wi-fi in the rooms and the house was very old. Aylish was very helpful and kind everytime we asked for information. Besides, I payed a deposit of 4 euros in case we didn't go and hostelworld hasn't refund me that money.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Byłem tuż pod dachem, więc nie miałem wi-fi na tej wysokości (to działa tylko w holu i na dwóch pierwszych kondygnacjach w czasie mojej wizyty). Pokój był czysty i przytulny. Chociaż moje okno było otwarcie na ulicę, nie było zbyt głośno (ale zatyczki do uszu nie zaszkodzi, jeśli budzisz się łatwo). Personel był bardzo miły. W okolicy nie jest dużo zabawy, ale to zajmuje mniej niż 10 minut, aby dostać się do centralnej części miasta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

jest bardzo przyjazny i serdeczny zostały uwzględnione, mimo że mieliśmy zarezerwowany tylko 2 noce

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2015
10.0

A very welcoming, friendly and helpful hotel, just a short walk from the centre so it was quieter than the centre. I would definitely go and stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2015
8.0

personale eccellente e accogliente, pulizia ottima rispetto anche agli altri ostelli in cui sono stato in irlanda. sono stato un po'sfigato ad avere la finestra sulla statale e le finestre non sono insonorizzate e poi manca ascensore, farsi quattro piani a piedi con le valige non sono comodi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Hist i gospodyni były wspaniałe i bardzo pomocny. To jest moje miejsce w Aberdeen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Lip 2015
6.6

too expensive

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2015
6.6

I cancelled my reservation within the cancellation period. No problems and the guesthouse was very gracious and prompt confirming my cancellation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.