Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Harvey's Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.1

Hôtes accueillants et chaleureux. Chambre fonctionnelle et très propre. Les draps et les serviettes étaient très propres et changés dans la semaine. La maison d'hôte est à 5 minutes à pied du centre de Dublin. Après les tuyauteries sont vieilles donc l'eau du robinet a un goût cuivré (à ne surtout pas boire chaude) mais c'est le cas dans quasiment tout Dublin donc ça n'est pas inhérent à l'établissement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
10.0

It's a lovely place to stay. The rooms are very charming, tidy and make you feel like home. The owners are the friendliest people around, very helpful and kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
8.3

Sehr nette Atmosphäre. Lecker Frühstück. Besitzerin geht auf jeden Wunsch ein

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
10.0

Harvey's Guesthouse is wonderful! The hosts were very friendly and hospitable. They were so helpful in offering advice as far as things to see and do during our short stay in Dublin. Purchasing the Do Dublin 3-day pass was a very valuable asset as it provided convenient transportation as well as seeing top points of interest in Dublin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
9.7

We loved Nicholas - he's an absolute sweetie! Very helpful, interesting to chat to. He definitely went the extra mile for us, letting us check in early since we'd been up for over 24 hours with flights. NOTE** Make sure you ask about the parking schedule! We didn't and we ended up getting clamped and an €80 ticket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
9.1

Had a super stay there! The family who is running the B&B is just awesome. I totally recommend. Rooms are clean, breakfast is good, and the house can be easily reached from the airport (bus 41 to Dorset str., 2,70€). Wifi is available in the public living room (I haven't tried) and to the city centre it is a ~15-20min walk. When I visit Dublin the next time, I'll definitely go there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
9.1

War ein ordentliches und sauberes Guesthouse mit sehr hilfsbereitem landlord. Zu Fuss ca. 15 min von der O'Connell Bridge entfernt. Die Straße ist schon befahren also entweder ein Zimmer nach hinten raus oder Ohropax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Harvey's guesthouse was a wonderful place to stay and the free street parking was great. The hosts were welcoming and accompdating. It is situated very close to city centre. I would definitely recommend this as a wonderful place to stay with your family or friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.6

Alle, die Lust auf eine typische liebevolle irische Familie haben, werden sich in Harvey's Guesthouse sehr wohlfühlen. Es ist zwar nicht der neuste Schrei, das Hostel sowie unser Zimmer waren aber sauber und hat einen unglaublichen Charme und die Gastgeber waren so herzlich, dass man sich nur wohlfühlen konnte. Die Lage war außerdem auch sehr vorteilhaft. Vom Flughafen gut mit dem Bus zu erreichen (ca. 30 ) und bis in die Innenstadt (Tempel Bar) sind es auch nur gute 20 min. Fußweg. Vielen Dank

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.