Hostelworld.com

Harmonia

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Harmonia Located at Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Janeiro.
Harmonia
Brazil
Rio de Janeiro Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema
95% 525
-22.9836614 -43.2010746
Harmonia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Ubicación excelente, buenas camas, lindos baños con agua caliente, desayuno bien, cocina bien organizada sobre todo un staff muy buena onda! Recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
9.7

Super séjour a la Casa da Harmonia, j'ai super bien dormi et Chris et Saskia sont vraiment sympas et disponibles. Il y a tout ce dont on pourrait avoir besoin et les gens sont cool! Je reviendrai sûrement, et j'apporterai un skate et un surf pour aller shredder avec Chris. Valéo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
20 Cze 2016
10.0

Definitely the best hostel on this trip. This is because of the great owners Saskia and Chris with help from Yai. They are so helpful and can you help with everything you need. I stayed five nights and had a perfect time here. When you want a real Rio experience with nice people at a great location, you should stay in this hostel. Thanks people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Cze 2016
10.0

Great place to stay in Rio. The location is excellent - close to public transport links and really close to the beach. Saskia is an amazing host and it was a great place to meet other solo travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2016
10.0

We had a great time at Harmonia! The owner is extremely friendly and she made sure we had a great time in Rio. I would highly recommend for backpackers or vacationers alike.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Cze 2016
10.0

Couldn't fault this hostel. Great loco with friendly staff, highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
10.0

I highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
7.7

This a nice place but somewhat overpriced.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Maj 2016
9.7

Great place to spend a good time. Nice location. Super Chill staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

I had a great time here! Saskia was super helpful with organising tours and general information. The other guys and dolls on staff were lovely and always up for a chat or to share their own great experiences. Very clean, lovely AC and nice common areas! Great location, 5 mins from Ipanema Beach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sheebani!! Thanx so much for this awesome review. I am soooooo glad you stayed and enjoyed our house and Rio!! All the best!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.