Hostelworld.com

Happy Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.8
Happy Hostel Located at Kurzgasse 2, , Vienna.
Happy Hostel
Austria
Vienna Wien Wien A-1060 Kurzgasse 2
74% 1558
48.1936423 16.3403177
Happy Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2016
7.1

The staff I interacted with were wonderful. I had two nights of stay there in two different types of room due to there being a booking issue. I was put in a private apartment the first night because my booking had not been recorded properly (for the same cost as my dorm) and that was a great experience. It was clean and nice, and the second night I moved back into a dorm which I was much less comfortable in as I ended up being with all males and I was surprised by how old they all were.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
6.6

Location is little bit far from center. If you don´t want to walk than you have to take the Metro. Cleanliness was ok, not bad at all. I had to stay a bunch of old Dudes (i mean really old, i am 30), that was unexpected for me. Bring your soap, shampoo etc. Towel was just for face (small size). Kitchen was clean. Overall was ok!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.7

Great hostel. Near the Westbahnhof, located in a good place, rightly between Schönbrunn Schloß and city center. The receptionist is really nice. Though the room is not that big and 8 people own only one bath&toilet, it's still good enough to bring me some kind of wonderful experience of Vienna. Especially with that price! Thank u very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
6.9

The room was nice and clean. It had included breakfast so that's always a plus . One negative though was that it didn't have hand soap at the sink to use and something to dry your hands on. Without these both. ..yuk!! I'd strongly recommend this.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

The above sums it all up ! A friendly and very easy place to stay. Thank you . John and Nancy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
6.0

Es war alles ziemlich dreckig. Bett und Zimmer waren ok. Haus, Klo, Badezimmer waren furchtbar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Sty 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

To doskonałe doświadczenie, bez uwag w ogóle. Bardzo miły i komunikatywny personel. Komputer w holu był wielką pomocą. Z poważaniem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Gru 2015
6.3

The location of hostel is quite far away from center. The bed is not that clean as we live there fore 3 days but never clean the bed and even nearby areas. No hairdryers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
4.3

El hostal es viejo. Limpieza horrible. Las sábanas estaban sucias y las toallas que nos dejaron viejas y hechas polvo. Ni siquiera vaciaron la papelera antes de darnos la habitación. Si que es verdad que era uno de los más baratos y la habitación era bastante grande. Pero necesitan una renovación de mobiliario y ropa de cama. Daba bastante grimilla. Respecto a la ubicación, no se encuentra en el centro, pero hay metro al lado que te lleva directo y son dos o tres paradas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Gru 2015
9.1

I had booked 3 nights in a dorm, but when I arrived I was told that there had been a mistake in the booking management and every dorm was full so I was given a whole apartement for the price of a dorm, it was great !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.