Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Happy Dragon Hostel

  • 29 Ren Min Shi Chang Xi Xiang,Dong Cheng District., Beijing, Chiny

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
Happy Dragon Hostel Located at 29 Ren Min Shi Chang Xi Xiang,Dong Cheng District., , Beijing.
Happy Dragon Hostel
China
Beijing 100010 29 Ren Min Shi Chang Xi Xiang,Dong Cheng District.
86% 2027
39.9263045 116.4134073
Happy Dragon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Lip 2016
9.1

Overall very good. The staff were extremely friendly and helpful with organising stuff. The only thing that let it down was the internet connection unfortunately. It kept dropping out and wouldn't connect at all sometimes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
10.0

It's a very nice hostel,all the staff were so friendly and helpful.Very close to subway station.Recomend to everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
9.4

This is a really great hostel, and I will definitely be staying here again, when I come back through Beijing. The staff are really friendly, it's a great location, and the vibe is awesome. The beds are quite thin (hard), and the internet is really in-and-out, but it's not a huge deal. Loved this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.0

Everything is very well but location a little bit noisey.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Maj 2016
8.9

You have everything you would need in the hostel, the staff are available 24 hrs and are very helpful! Nice place to stay while in Beijing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Kwi 2016
9.1

As for this price category it is a very nice place to stay. Location in a real hutong with morning street market just downstairs gives a taste of authentic local life. Metro nearby, walking distance to Forbidden City, Tiananmen Square and other attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Kwi 2016
8.0

Bonne auberge bien située près du métro Dongsi. Le personnel est accueillant et sympathique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Kwi 2016
7.1

Major renovations in side and in the neighborhood- hard to enjoy this. Very clean and good value

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
8.3

nice staff,good price,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • xiyunhe
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
10.0

首先地点非常好! 价格在北京非常便宜 我住的还蛮不错 称不上最好 但是却很舒适

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.