Hostelworld.com

Happy Dragon Hostel

  • 29 Ren Min Shi Chang Xi Xiang,Dong Cheng District., Beijing, Chiny
Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,016 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,016 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
Happy Dragon Hostel Located at 29 Ren Min Shi Chang Xi Xiang,Dong Cheng District., , Beijing.
Happy Dragon Hostel
China
Beijing 100010 29 Ren Min Shi Chang Xi Xiang,Dong Cheng District.
79% 2016
39.9263045 116.4134073
Happy Dragon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2016
9.1

As for this price category it is a very nice place to stay. Location in a real hutong with morning street market just downstairs gives a taste of authentic local life. Metro nearby, walking distance to Forbidden City, Tiananmen Square and other attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Kwi 2016
8.0

Bonne auberge bien située près du métro Dongsi. Le personnel est accueillant et sympathique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Kwi 2016
7.1

Major renovations in side and in the neighborhood- hard to enjoy this. Very clean and good value

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
8.3

nice staff,good price,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • xiyunhe
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2016
10.0

首先地点非常好! 价格在北京非常便宜 我住的还蛮不错 称不上最好 但是却很舒适

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2016
10.0

It was a short stay but the staff was very helpful, booking a tour to the great wall and train tickets for the day after ! We definitely recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
8.0

Good location, nice communal area to meet people and really helpful staff. The four bed room I was staying in was incredibly cold, so was wearing multiple layers to sleep in, and the shower/toilet was quite dirty, but very cheap so overall good value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
9.1

I like it! Very clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review. We will try to do better. Look forward to see you next time! Finally, Happy new year~

29 Sty 2016
6.6

Decent hostel, but not the best facilities, nor location. My stay was pleasant, but compared to cheaper hostels in Xi'An and Chengdu the facilities were nowhere near as good. It was close to a subway station which is good, but otherwise not close to much else. It's 35 min walk from forbidden city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review. we will try to do better.Our hostel will be renovated and changed new air condition. Look forward to see you again!

20 Sty 2016
10.0

Very good hostel with a helpful staff. The location is great! The room was clean, the bar downstairs is a good choice for spending an evening. Def recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your good review, we will try to do better. Look forward to see you next time~ Happy new year~

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.