Hostelworld.com

Happy Buddha Boutique Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2017
9.7

Nice hostel in good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.1

Buen hostel, si lo que buscas es fiesta, tomar todos los dias hasta tarde , este es el lugar, buen lugar para haser amigos, tiene un bar grande, pero el precio es un poco caro, despues todo ok , si volveria :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

One of the world's great party hostels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
9.1

Happy Buddha has a really good atmosphere. My room was right above the bar so was noisey until 1.30am but after that it was fine and if you have most of the rest.of the rooms they are nice and quiet anyway. There is something happening every night and it's easy to meet people and get involved in some drinking games. I was worried it was going to be too rowdy but I found it was a good blend. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lut 2017
8.6

There are lots of mixed stories about this hostel, but i liked it as solo traveller. It is a part hostel, but the staff is really friendly and helpful. The location is very good. If you dont like music and want to rest, dont go to this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
4 Lut 2017
8.6

Good safe location and close to all the night spots.... good bar and atmosphere. The reception staff can be very dismissive and come across like any enquiry/request is a massive effort or inconvenience to them. Having travelled extensively I have never had this occur quite like it so thought I would highlight it in this post. Apart from that great place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2017
8.6

Great location! Free breakfast! Helpful staff! Rooms were fine !! Awesome bar to get the party started!!! It was a fun hostel with a great atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
6.0

A very noisy hostel, even at the middle of the night. The private rooms are with no ventilation, cause to a very suffocating atmosphere. The bar is okay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

One of the best hostels that I have stayed in Colombia! The atmosphere was amazing, the only limitation is that the party is mostly guys. I want to give special thanks to Zaid that offered exceptional services, as well as making my stay in Medellin very enjoyable. I highly recommend this hostel to anyone who needs a place to stay in Medellin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
8.0

Chegamos antes do check-in e não pudemos entrar no quarto, no entanto, quanto retornamos para dormir, a reserva do nosso quarto havia sido alterada e não havia espaço suficiente para uma pessoa no quarto. Para resolver a situação o recepcionista separou o grupo de forma diferente e nos colocou em quartos próximos, além disso, nos ofereceu uma rodada de cervejas de graça! O hostel tem um ambiente muito legal para conhecer novas pessoas, pois é um hostel que promove festas e pub crawl!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.