Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hans Brinker Hostel Amsterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 5425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 5425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
5.4

Precio muy elevado para la poca calidad de las habitaciones compartidas. Muebles viejos, ascensores con grafittis. Además el hostal no contaba con cocina para los clientes.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Lut 2017
9.1

Muy buena calidad/precio, te encuentras lo que as pagado. Posiblemente la mejor opción de la ciudad para trotamundos y viajes con amigos, buena experiencia! Incluye desayuno, cuestión a valorar positivamente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lut 2017
6.6

It's a good hostel but not better than it. Only good. The staff is very very nice!!! They really help you with whatever you need. Location is great, probably their best point. Breakfast is very poor though and the rooms are kind of dirty (meanly the bathroom). Security is great: they give you a key for the room and a key for the locker, which is good enough for luggages such as suitcases and backpacks. I'd recommend it to a friend with low-budget around Europe, only.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • patrafferty10
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.1

Good stay. Walkable to everything in Amsterdam. First time in a hostel, would definitely return

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
7.4

Personal amable, desayuno a mi gusto variado y bueno. Limpieza y baño no tanto (mojabas todo para ducharte, el hinodoro no tenía tapa). Pude dejar mi valija todo el día sin problemas. Recomiendo si te gusta un ambiente joven y fiestero.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lut 2017
7.1

Pretty average as a whole. Staff seem very bored all the time, and the noise level at night was horrendous. Breakfast was good. Bar is decent prices for Amsterdam but it was not a good layout for solo travellers to meet people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
7.7

Nice friendly atmosphere, great communal space downstairs with very reasonable bar and happy hour. Rooms are very basic, but have all of your necessities available. We had a 3-person private room, which had a single bed and a bunk bed. Rooms were cleaned daily with a fresh towel left each time. There was also free wifi and continental breakfast included each morning. Apart from the prison-chic decor, it was a great place to stay and I would recommend to most :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review! And damn a prison-chic decor, nice description and I am sure a lot of people will like it ;) Hope to see you again!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.4

The place was very clean and good location overall

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you :)

27 Sty 2017
8.9

Cómodo y bien ubicado, desayuno excelente, un buffet bastante variado. Solo nos quedamos una noche pero muy bien. Como el check-out fue por la mañana y no nos íbamos de Amsterdam hasta por la noche, había una habitacion habilitada para dejarlas allí.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Perfect, thank you!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Sty 2017
7.1

El lugar esta bien para conocer gente nueva, pero si vas a relajarte y estar tranquilo no es el mejor sitio para ir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review and it's always nice to meet new people isn't it?

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.