Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hans Brinker Budget Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 5,259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 5,259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
Hans Brinker Budget Hotel Located at Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam, Amsterdam.
Hans Brinker Budget Hotel
Netherlands
Amsterdam 1017 GR Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam
76% 5259
52.3635852 4.8880362
Hans Brinker Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • chichto8282
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Wrz 2016
7.7

Room look like in prison but well isolated from the noises. Good impressions even it's more a hotel for party going people. Staff was very nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Wrz 2016
10.0

This is my second time staying in this hostel and it won't be my last. They even let me do an impromptu show in their nightclub the day I arrived and the place was absolutely electric the whole night! Thank you from me! It made my stay in Amsterdam an unforgettable one! -Matthew J. Bentley [Theølogy]

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2016
10.0

Comme vous pouvez le constater , tt a été parfait .Cela a bien sûr contribué à rendre notre découverte d'Amsterdam plus qu'agréable .En fait nous n'avons jamais été déçus lors de nos séjours dans vos différents établissements.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
9.7

Excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Wrz 2016
8.0

Well located, fair price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.3

Si fuma tranquillamente ovunque, gran personale è bella atmosfera ❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
7.7

Good location, hostel was clean. Bar was good to socialise- easy to make friends if you are willing to go up to people and chat to them. Shower was rubbish so used a water bottle to wash my hair, beds were very comfy. Heat of the room was a major problem, it was so hot it was making us feel lightheaded and was uncomfortable to sleep in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
5.4

If you like sleeping in a pool of your own sweat, not being able to breathe cause there's NO fresh air in the room, climbing into a bunk bed with no ladder, using a bathroom that smells disgusting then this is the hostel for you :D !!! Literally the worst hostel room I've ever stayed in.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review and sorry to hear it was such a bad experience. I guess you've stayed there during some really hot days we had here in Amsterdam? That's not normal to be honest.... Ladders will come real soon in all rooms. So hopefully the next, if there will be...experience will be way better, in winter time :)

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
7.4

El personal con muy pocas ganas de atender a los clientes. Las habitaciones sin ventilación, pase mucho calor. El resto está bien, el ambiente esta bueno y es divertido.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review. It's a bit a mixed message, but sounds like you enjoyed your time? :)

  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
4.3

Não havia lençol para todas as camas, nem almofadas para todos! No canto da cozinha, onde tomávamos o pequeno almoço encontramos um rato morto! Parecia uma prisão, as camas, os armários, pareciam arrumos de escola, tudo muito feio e com mau aspecto!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.