Hostelworld.com

Hans Brinker Budget Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 4,877 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 4,877 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
Hans Brinker Budget Hotel Located at Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam, Amsterdam.
Hans Brinker Budget Hotel
Netherlands
Amsterdam 1017 GR Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam
75% 4877
52.3635852 4.8880362
Hans Brinker Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
6.6

Was good if you're on a budget i can only suggest that they should offer a decent wifi connection. Not only that it let's us browse for tourist information but we need to keep in touch with our colleagues as we could not use our sim from home country.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
7.7

Falls man einen club unter dem Bett haben will, ist dieses Hotel perfekt. Die Lage ist auf jeden Fall top und der Preis stimmt auch. Aber wie schon gesagt, wer schlaf braucht sollte sich etwas anderes suchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Maj 2016
7.7

I was assigned a bunk in a room without a ladder so I had to climb on my bunkmate's bed to get up and jump down onto the hard floor in the morning so I didn't step on her. Breakfast was toast, cheese, some sort of meat, and some other sort of bread along with chopped fruit. There was coffee, tea, and water to drink and that was all. There's no kitchen and the common room is essentially the bar area and the smoking area so don't expect quiet. Mostly guys staying there, I felt a bit uncomforta

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2016
4.3

To be fair, the hostel advertises itself as the "best worst hostel." However, that still doesn't prepare you for how bad this place is. The staff is disorganized and didn't communicate. The hostel was loud at all times of the day, even at 8 AM in the morning the sound of English soccer hooligans chanting was deafening. I wouldn't stay here unless you were prepared to not sleep at all, and if you have no valuables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.1

Super.Man(n) wird wieder jung.Und Frau auch.Sehr gute Lage mit der Team zu erreichen.Das Hotel erinnert an ein Jugendliches Hotel und ist echt Preis günstig. Sauberkeit und Empfang ist klasse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2016
4.9

Je ne m'attendais pas à du grand luxe pour le prix, mais là... la douche: bouchée et il n'y avait pas de protection pour laisser l'eau dans la douche: donc salle de bain assez vite inondée... La propreté des murs: à désirer; les chambres étaient austères et les lits superposés n'avaient pas d'échelle pour accéder au lit du haut (alors avec ma petite taille je vous laisse imaginer)... Le petit déj laissait peu de choix. La wifi n'était pas accessible dans ma chambre (alors que j&#39

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2016
9.1

Das Hostel ist genauso wie im Internet geschrieben. Perfekt für einen kurzen Aufenthalt, denn zum Schlafen reichts.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Exactly, we don't make it better or worse, it is what it is and probably all you need! Thank you :)

  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.4

It was great, as an experience in amsterdam , i will go back to hans brinker next time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Yes come back next time!! See you soon!

22 Maj 2016
7.7

It had a really great bar area with cheap drinks and food, great for meeting people. The bathroom in my room was kinda gross. Staff was incredibly friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

That's what the bar is for! Great! Hmmm too bad the bathroom was not the cleanest...did you tell the reception? Than the friendly staff would have loved to help you for sure!

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
10.0

I loved this hostel. The advertisements on the walls, the staff, the amount of things it has, and the value all win. I'll be back in September!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Wow the best rates and words you could give! See you in September and let's have a beer at the bar!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.