Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hans Brinker Budget Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 5,177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 5,177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.2
Hans Brinker Budget Hotel Located at Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam, Amsterdam.
Hans Brinker Budget Hotel
Netherlands
Amsterdam 1017 GR Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam
76% 5177
52.3635852 4.8880362
Hans Brinker Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
19 Sie 2016
5.7

Not very nice place

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.4

Everything within walking distance, bike hire across the road if you wanted to see a bit more. Very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.6

El Hotel ideal para la gente que va de fiesta a Amsterdam. Cerca de bares, coffe shop, tram y parque para truffear. Las habitaciones (por lo menos la que estuvimos con mis amigos) no tenian nada de ventilación. Sin ventilador y la ventana se abria 5 centimetros. El desayuno es normal: cafe, jugo, pan y tostadas y cereal con yogur. Básico y necesario.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Sie 2016
3.1

Hay que mandar un correo el dia anterior confirmando la reserva y nadie te avisa ni recuerda de esto asi que cancelaron la mia y me dejaron a la deriva ni siquiera intentaron ayudarme a buscar otra opcion pero estaba muy sucio, mal olor, personal sin interes y muy ruidoso y desordenado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sie 2016
5.7

No common place to eat your food, or to cook , or heat food. Rooms very small, dirty and bad ventilation Noisy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hmmm doesn't sound like you had the best experience. Sorry to hear that! Concerning the food, we offer really cheap good dinner deals. It can be noisy yes..but it has a good bar and disco doesn't it? And we try to keep it really clean, but always good to be aware of this...

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

Was great everthing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

And a great review, thanks!

  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
8.9

Not a comfortable hostel but just ok. Beds are really nice, you get hot shower in every room to. Breakfast is unlimited and also really nice. Great place to meet new people!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You start your review with not comfortable...but the rest of the review sounds pretty perfect?! Thank you!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Sie 2016
7.1

Es un detalle que el precio incluya sábanas toallas y almohada, pues en otros sitios te lo cobran de más. Hay mucho ruido y se recomienda tapones si eres de suenyo ligero, el desayuno no está mal por estar incluido en el precio y tiene un comedor/terraza que está muy bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review! Yes everything is included at Hans Brinker :) Even free ear plugs at the reception...if you need it...!

13 Sie 2016
7.4

Good location in a friendly atmosphere. Ideal with its bar, nightclub, helpful leaflets and maps and free breakfast. Staff seemed a bit bored and fed up and didn't seem too keen to help, otherwise a reasonably good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
9.4

This hostel has everything you need. It's not the nicest hostel, but who cares when you have a bed, a towel, sheets, free breakfast, and a bathroom in your room? It's located very close to the museum square and in the center of all the shops. One thing I didn't really like was the luggage room wasn't really secure, but let's just hope our fellow travelers are respectful. I had no problems leaving my stuff in the luggage room personally. It was a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great!!! And yes that's a good thing you say, trust other travellers! That's what we hope for :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.