Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hans Brinker Budget Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 5,342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 5,342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
Hans Brinker Budget Hotel Located at Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam, Amsterdam.
Hans Brinker Budget Hotel
Netherlands
Amsterdam 1017 GR Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam
76% 5342
52.3635852 4.8880362
Hans Brinker Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
6.9

If you are looking for quiet place, go somewhere else. People were talking loudly and shouting whole night in hallways and lobby and staff apparently did nothing to hush them down. People 35+ not allowed in dorms, is that even legal? Anyway, I am 37 and it was not a prolem

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It can be loud sometimes yes...and people don't always listen to our staff! And yes of course that's legal, we don't want a too big of an age difference in the dorms. That's better for everybody! But of course we can make exceptionas and is 37 fine as well. Hope you had a good time!

10 Lis 2016
7.4

Buena ubicación y genial que los baños son adentro de la habitación. El hostel es algo viejo para el precio,el wifi no llegaba hasta la habitación y de noche muchos chicos pasaban gritando y golpeando las puertas. Hasta se activó una alarma a las 2 am y nos despertó. El resto bien, el staff super amable y el desayuno muy bueno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review, hopefully next time you sleep better but enjoy it as much as possible!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lis 2016
8.9

Como todos sabem, Amsterdam é caríssima para se hospedar, então se você procura um hostel bem localizado e não tão caro, escolha o Hans Brinker. Confesso que já estive em hostels melhores, mas os pontos positivos deste são o seu bar, a recepção 24h (no curfew), o fato de eles servirem café da manhã e a quantidade de quartos que oferece. Eu, por exemplo, peguei um quarto quádruplo com um amigo durante a semana e ficamos só nos dois no período todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review! Sorry to hear you didn't have the best night of sleep but you did enjoy your stay in the hostel. Please ome back some day!

4 Lis 2016
8.3

Es un lugar agradable para descansar, buen desayuno, muy buena ubicación, tiene un bar integrado y un mini antro. Si eres una persona tranquila te encantará, pero si quieres loquear un poco más no creo que sea el lugar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review and happy to hear you've enjoyed it!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lis 2016
7.1

Muy buen hostel. Desayuno abundante incluido, Happy hour de 17hs 18hs, boliche en el mismo lugar, excelente ubicación. Ideal para ir con amigos, muchos amigos. El personal no es de lo más considerado; hice una compra por internet para que llegue al hostel y, pese a ser despachada y enviada, nunca llegó... o eso parece. Los empleados no la buscaron con el mayor de los detalles y eso me molestó. En líneas generales, lo recomendaría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review. Quite positive, which we like... of course we do. And the stafff? Hmm sure they had some bad days/hangovers, but will tell them for sure!

2 Lis 2016
9.1

El hotel está muy bien ubicado. Entre 15-20 mins caminando se puede llegar a Dam Square y a partir de allí todo esta a unos cuantos pasos. También tiene excelente conexión con los Trams. El baño es muy, muy pequeño pero fuera de eso todo funcionó perfecto y las camas son bastante cómodas. El personal es agradable y atento.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

What else do you need? Thank you very much!

28 Paź 2016
7.4

Está muy bien situado y el personal es muy amable. El hostel es un poco ruidoso, ya que en la parte de abajo hay un bar/discoteca. No sé si estará permanentemente o solo el fin de semana que fui yo que coincidió con Halloween. El desayuno muy variado, un 10 para el desayuno. en cuanto a las instalaciones, son un poco antiguas aunque tampoco se necesita mucho más para dormir unos días.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review! Hopefully ou did enjoy our Halloween party? It's iimportant to always have a good time, but now it was a special time, Halloween :)

28 Paź 2016
8.3

Really nice cheap place to stay. Not too far from the centre and very easy to get too and from. Great bar and club down stairs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks! And I have to say it again, we're right in the middle of the centre, so not too far, no right there!

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
2.0

Il peggior albergo in chi siamo mai stati ... un disastro assoluto ... è un rudere gestito da non si sa chi ...il bagno è L inferno in terra ...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Really sorry to hear you had such a bad experience. Not really detailed thought...but well hopefully besides staying with us you did enjoy the city of Amsterdam?!

27 Paź 2016
6.3

Él personal del buffet de desayuno poco amigable. La fruta del desayuno siempre olía mal, estaba fermentada. La variedad del desayuno podría mejorar, además que sirven muy poco cantidad y hace lento él servicio. La limpieza de las habitaciones muy mala. Él ambiente del bar muy bueno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your feedback. We will do something about is of course to make it the next time a better experience, when there will be....

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.