Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
Haka Lodge Located at 518 Linwood Ave, , Christchurch.
Haka Lodge
New Zealand
Christchurch 8062 518 Linwood Ave
95% 181
-43.5457175 172.6934909
Haka Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Lis 2016
9.1

Nice hostel, friendly staff, good atmosphere. Reasonably close to Christchurch city centre, good spot for exploring the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2016
10.0

I loooooooved this hostel!! Had a great family feel and was very cozy and basically just felt like home. Staff is amazing. Stayed here during the earthquake and they were extremely helpful and knowledgeable throughout the ordeal. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
8.9

We really enjoyed our stay. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
9.7

I have only been in New Zealand for two weeks, but this has been my favorite hostel so far. The people are great--friendly, laid-back, and helpful. Everything is clean and tidy. It kind of feels like a home to me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Paź 2016
9.1

Inviting staff, pleasant decor both in communal areas and dorms, comfortable beds (appreciated lack of bunks!) and clean throughout. Excellent bathrooms. Thoroughly enjoyed our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Parfait comme la dernière fois ; literie plus que parfaite, emplacement pratique, on peut se garer sans probleme, personnel très accueillant, chambre et salle de bain propres et fonctionnelles

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
9.7

Einmal Haka Lodge immer Haka Lodge. Einfach super. Man fühlt sich gleich wohl. Es gibt keine Hochbetten sodass man sich nicht gleich wie in einem Hostel fühlt sondern in einer Wohngemeinschaft. Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit. Macht weiter so!!! 100 % Weiterempfehlung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
10.0

Would 100% stay again and recommend to anyone travelling to Christchurch. We were thrilled with the staff, the people and the facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Samoa, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Service and accomodation great. Location for our purpose of stay was perfect so we shall return. Constructive criticism? There is a rule that after 8:00pm nobody enters unless by prior arrangment with staff. I only hope that those who arrive late or in the early hours of the morning are advised to be extra quiet, especially when opening and closing doors. And me? Apologies for putting another log in the fire after 8:00pm, trying to do a favour for those 2 guys sleeping in the lounge. C.U-C.U.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.