Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
Haka Lodge Located at 518 Linwood Ave, , Christchurch.
Haka Lodge
New Zealand
Christchurch 8062 518 Linwood Ave
92% 170
-43.5457175 172.6934909
Haka Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Samoa, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Service and accomodation great. Location for our purpose of stay was perfect so we shall return. Constructive criticism? There is a rule that after 8:00pm nobody enters unless by prior arrangment with staff. I only hope that those who arrive late or in the early hours of the morning are advised to be extra quiet, especially when opening and closing doors. And me? Apologies for putting another log in the fire after 8:00pm, trying to do a favour for those 2 guys sleeping in the lounge. C.U-C.U.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2016
9.7

Amazing hostel! A friend and I were upgraded to a twin room as there was only one dorm bed left. Everything was to a very high standard with clean, modern facilities and a great team of staff. One of the best hostels I've stayed in NZ!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.7

Ein sehr schönes Hostel. Einfach alles perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Kwi 2016
8.9

A little outside the city center but not far drive. Highway outside can be a little noisy at night. Very clean. Kitchen was very well kept. The staff was fantastic

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
9.7

Nothing seemed to be a problem for the lovely staff, including our late arrival. Nice feel, cosy bedroom and clean shared facilities. Loved the A frame building and lovely garden. Highly recommend, will stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
30 Mar 2016
9.1

Eines der besten Hostels soweit auf meiner Reise durch Neuseeland. Alles ist sauber und aufgeräumt und alles funktioniert einwandfrei. Das darf man nicht verpassen wenn man in Christchurch übernachtet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
9.7

La meilleure auberge de Nouvelle Zélande ! Rien à redire, calme, confortable, spacieuse, place de parking. Personnel adorable ! C'est un peu loin du centre ville mais il y a le bus ou la marche pour les courageux !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
9.7

Best hostel I stayed in so far! It was very clean and cozy. Especially the cozy living room was amazing! The large dorm had separte walls so there were 'private areas' for each four or three beds. Will prefere to stay in the Haka Lodges everywhere in NZ!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Mar 2016
9.4

What a great hostel! In geral I love Haka lodges and had a lovely stay here. The staff are so so helpful and the place is immaculately clean.. it's more like a b&b to be honest. Loved it here and would definitely recommend . Only thing is that it's quite far out but if you don't mind a few buses then it's well worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Mar 2016
9.7

Traumhaftes Haus mit familiärer Atmosphäre. Die Zimmer sind groß und alles wirkt neu und sehr sauber. Wie alle Hakalodges sehr zu empfehlen. Der Bus in die Stadt ist direkt vor der Haustür und der zum Airport auch in 10 Minuten zu Fuß erreichbar, genauso wie der NewWorld.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.