Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haka Lodge Christchurch

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 216 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 216 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • svenibratti
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

Eines der schönsten Hostels unserer gesamten Reise!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
9.7

One of the best hostels I've stayed at. Super clean, great facilities, staff was great, overall highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.6

Nice staff! Chill place to hang pit. A bit far from town and the AirPort. I had a good stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Maj 2017
9.1

I enjoyed my stay at Haka so much. The perfect place to relax and just feel home. Appreciating how clean the whole hostel was! Everything was so Luxery and in the dorm the walls seperated us into 2-3 people for the each room so we could have some private time but still talk and be social. The kitchen was amazing and a great way to save money with grocery stores in walking distance. Amazing staff! We had movie night and birthday celebration. I'm coming back that's for sure !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2017
10.0

Amazing hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Kwi 2017
9.7

If you're looking for a quiet place to rest this place is amazing. The accommodations are well kept very clean. My wife and I stayed in the apartment . The kitchen is outstanding even is equipped with an oven .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
7.7

Lovely, cozy place to stay in Christchurch! The location was horrible, the taxi turned out to be super expensive... But for the rest loved the place, chilled atmosphere and everything was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
27 Mar 2017
9.7

Une de mes auberges préférées ! Le dortoir n'a aucun lit superposé et des cloisons séparent les lits par 2 ou 3 et petit coin salon à côté du dortoir. Les draps sont super doux. Salles de bain au top, on se sent vraiment comme chez soi ! Seuls petits hics, cuisine petite pour ceux qui veulent cuisiner et auberge un peu excentrée mais facile de se garer gratuitement près du centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
9.1

Lovely hostel with great staff. Really felt like home. Just a bit far from town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
9.1

L'auberge est vraiment excentrée mais par contre, l'établissement est très propre, les chambres sont bien décorées. Les espaces communs sont agréables et permettent de se relaxer. La Wifi est nickel. Rien à redire si ce n'est le nombre de salle de bain qui est peut-être un peu juste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.