Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HM Hostel

  • Ap.14, Gogolevskiy Boulevard 33/1, entrance from the side-street, Moskwa, Rosja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
HM Hostel Located at Ap.14, Gogolevskiy Boulevard 33/1, entrance from the side-street, Moscow.
HM Hostel
Russia
Moscow 119019 Ap.14, Gogolevskiy Boulevard 33/1, entrance from the side-street
86% 331
55.7508350 37.5997209
HM Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Wrz 2016
9.7

Xenia is a very helpful and friendly. Very clean hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
7.4

Excelent location. Maria and victor nice persons, very helpful all the time. We seem to be in a guesthouse more than a hostel. No lockers but they have security box at reception. If you are non smoking is not a good option as everyone smoked and even inside so the flat smells to cigarette most of the time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Sie 2016
9.4

Great hostel Realy good location, clean, and you can find all the facilities you need in kitchan. The atmosphere is great every body realy nice and you will get help when ever you need (even if the workers not at work time). The beds are great, and that something realy rare in hostel... And the hostel is pretty cheap for what it offer. Recomend that if you come to Moscow go to this hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

Emplacement IDÉAL pour découvrir Moscou à pieds. Pas mal de cafés sympathiques à proximité. Chambres propres. Salle de bain spacieuse. Prix très correct pour la capitale !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Really good and clean place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 60 Recenzje
5 Sie 2016
9.4

Excellent hostel, really enjoyed it here. Excellent location, close to Kremlin and metro if going elsewhere. Thanks to Victor and the gorgeous Marie for being excellent hosts, helping us out and providing chat with the locals. Good wifi, only two bathrooms which meant a wait somethings, otherwise good facilities. Would happily return.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.9

The atmosphere in the hostel was great, and the workers of the hostel were nice, careful and attentive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
7.7

Even though there were some cons. I would recommend this if you're looking for a reasonable price and a great location! Pros: GREAT location. Helpful and flexible staff. Clean. Quiet crowd. Cons: Lots of construction (kind of all over Moscow) and jackhammers we're going all night every night. Hostel says there is AC but it is only in the common room (not bedrooms) and was only turned on for about 2 hours our whole 4 day stay and it was during a heat wave. No room locks or lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

Расположение просто великолепное! Постояльцы радуют своим разнообразием :) Персонал гостеприимный, рекомендую

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Cze 2016
9.7

직원들 매우친절친절! 방도 깔끔하고 세탁기, 부엌도 깔끔하다. 기본적인 조미료들도있고.. 아쉽다면 화장실이 2개밖에없다는것, 하지만 호스텔자체가 숙박가능인원수가 많지않다. 아르바트바로 옆 블록에있어서 위치좋아요 붉은광장 걸어갈만합니다 지하철가까워서 존좋!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.