Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Whistler

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
HI-Whistler Located at 1035 Legacy Way, Whistler, Whistler.
HI-Whistler
Canada
Whistler British Columbia 1035 Legacy Way, Whistler
87% 719
50.0806492 -123.0415534
HI-Whistler
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
7.4

Es war soweit alles ok - nur das Internet auf dem Zimmee lies sehr zu wünschen übrig. Wenn man ohne große Störungen / Abschaltungen sich im Internet bewegen wollte, so musste man sich in die Lobby begeben. Gläser oder Plastebecher im Bad sollten ein Muss sein.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
5.7

Die Bettwäsche war nicht sauber. Auch sonst war die Sauberkeit eher mäßig. Das Hostel liegt sehr weit außerhalb. Das Ganze hat eine recht anonyme "Hochhaus -Atmosphäre"

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Wrz 2016
8.3

I really enjoyed the hostel, but I was expecting more social activities and breakfast included. But it's nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
6.3

The sheets had a lot of hair and smelled bad.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
7.7

This place is a good price and really clean. It was almost like staying in a hotel. It is about a 20 min bus ride to the city centre but busses are running constantly even really late at night. Theres nothing near by so be prepared to take the bus to the city almost everyday. It's not the most social. They have so many rooms and me and my friend were in a room by ourselves the entire time. They spread everyone out. This place also had no bar which kind of sucks. Also the wifi really sucks!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

Super nice stafff, new hostel, everything was fine. A little cold in the top bunks though due to flow of air condition - but was ok with free extra blanket! Loved my stay there, would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
9.1

Etwas abgelegen, dafür aber alles recht neu. Wir waren leider nur zwei Nächte dort, doch das Hostel hat einen guten Eindruck gemacht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
7.7

Situé à 15 minutes en voiture de Whistler village. Pas de restauration sur place le soir. Pas de pdj. Sinon propre et calme. Chambre spacieuse. Mais un toilette et une douche pour 2 chambres ça peut être gênant quand il y a beaucoup de monde.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
7.7

Preis war bei Buchung niedriger als beim Einchecken. Wurde dann eher teuer für ein Hostel. Ansonsten waren wir sehr zufrieden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2016
9.4

A great modern hostel where amenities are top notch including the premises. There is amble storage for each bed including a light, shelf and sockets. The bath rooms are equally clean, functional and nice. The in-house cafe, Creaky, serves a decent bite for breakfast and light lunch and a good cup of coffee. Laundry, kitchen and lounging areas are top notch too. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.