Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Whistler

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2017
9.1

Modern hostel with large kitchen and common areas/pool table. There's a bus stop just in front of the hostel (30 mins to Whistler village though).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2017
9.7

Nice new Hostel, friendly staff. Clean washroom. Enjoyed the stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
8.9

First hostel I have stayed in an it was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
6 Kwi 2017
8.9

Great value. Buses into Whistler run every 15 minutes or so, very easy to get around. Clean hostel, however, not much atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
9.4

outstanding hostel experience! One of the nicest HI Hostels I've ever been to that's for sure. Whistler Village is a twenty minute ride away, but the bus into the village leaves right in front of the hostel and is only $2.5.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
6.0

Aantal dingen zoek geraakt en geen discount vanwege de verbouwing

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
6.3

Stayed in Room 320. Every bed in the room made horrendous noise getting in and out and moving while in it. The bonus was the facilities. I was able to visit the meeting room and use computer, read and play pool. The staff were helpful and friendly. Cleanliness in the kitchen was mediocre, at 6:30 am the island counter was still greasy from the night before. Loved the huge refrigerators and the shelves for storing food. The dining room & views were wonderful. PLEASE FIX THE BEDS.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Mar 2017
8.3

- Friendly and bilingual staff - Not far from Whistler village (if you don't have a car, there is bus) - living room / pool table .. "chilling spot" where it's pleasant to be - "black board" that tells you what to do around, if there is special event, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • samueltimmins6723
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2017
9.4

We stayed in a private double and it was like a hotel room. The room was huge, the ensuite was massive and there are large windows looking at the mountain. It's a little far from whistler village but it was worth it for the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
9.7

A total delight. Incredible bargain for the area, beautiful facilities, clean, quiet, well staffed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.