Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Washington DC

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3927 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3927 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2017
8.3

Great security and location, about a half hour walk to the national mall and a bus right across the street straight to Union Station. The staff were friendly and helpful but some of the other people staying there felt a bit cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
9.1

L'emplacement est parfait, près de plusieurs monuments tel que la maison Blanche. Le lit est bruyant, mais quand même confortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Maj 2017
8.9

The staff was helpful and understanding. Very cool with hostel policies. Although the rooms were sometimes unkempt (bachelor life). Overall, a very good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Supernice hostel with nice people working there. great activities offered by the hostel. perfect location. Normal breakfast (toast, granola, muffins...)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.4

Overall, one of the finer hostels I've stayed in. The beds were comfy but pretty squeaky. And the window seal was not great so lots of traffic noise. People in D.C. love to use their horns. Otherwise clean and well located.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
7.4

Location is good still like 10-15 minutes from National Mall, breakfast was enough (bagels, bread, muffins, one fruit, yogurt and muslix and cereal). The pillows are very bad ! No atmoshpere to me. It is really just a spot for sleeping and nothing more. For the size of the hostel, it could have many more activities offered for the guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Maj 2017
8.0

Good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2017
9.7

Ambiente muy agradable, desayuno incluido, queda a 10 minutos de la casa blanca. Te cobran 4 dolares por si quieres hacer el check out y necesitas guardar la maleta un timepo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
8.3

The staff is lovely, the rooms are big enough to accommodate people comfortably. Safe and clean, with lockers for your valuables. Very cozy atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ncosta12077133
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
10.0

What a great place to stay- the facilities are extremely clean, the staff are friendly, and there's lots to do when you've got some downtime. I had a great time and would stay there again without a doubt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.