Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Vancouver Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
HI-Vancouver Downtown Located at 1114 Burnaby Street, , Vancouver.
HI-Vancouver Downtown
Canada
Vancouver BC V6E 1P1 1114 Burnaby Street
80% 1187
49.2798165 -123.1329202
HI-Vancouver Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sty 2017
7.4

My room had a smell to it and it was very unpleasant. Overall the hostel needs some little touches to bring it up a notch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • david89
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.6

I would stay there again, and probably will.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sty 2017
8.9

One of the best hostels I have stayed in. A bit old but that's what you expect with a hostel. Breakfast is very good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.1

My room was cold and there was no temperature control in the room. Other than that, everything was comfortable and quiet and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Clean and quiet, very convenient location. I don't normally like staying in hostels but this experience was good! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.7

Great breakfast spread, very clean and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
3.7

Dirty room. rude and unhelpful staff with no knowledge of the city. absolutely not worth what you pay for.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
7.1

Overall the hostel is okay. A lot of older people (50+) stay there and don't get me wrong, but these are not the people you would expect to stay in a hostel. The staff was mostly nice, depends on who you talk to. The showers were clean and the breakfast was nice. The keycards weren't working properly, I had to get mine fixed twice during a one-week stay. I've stayed in 3 other Hi-hostels so far and I liked this one definitely the least.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Gru 2016
8.0

Sommige mensen van het personeel waren zeer vriendelijk en behulpzaam, helaas niet iedereen. De locatie vind ik echt een plus punt, mooi deel van Vancouver, niet al te druk en aan het strand. Het ontbijt is inbegrepen en heel goed. De wifi verbinding is zeer matig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Lis 2016
10.0

Super auberge, je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.