Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Vancouver Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2017
8.3

Cet endroit était vraiment pratique! la cuisine est facile d'acces et très grande, les chambres sont confortables et propres, le personnel est très sympa et pas oppressant, les activités proposées sont originales et diversifées! La location est parfaite, a coté d'une des grandes rues du centre ville sans être juste dessus, nous trouvons des épiceries à 3 minutes à pied! Seul petit bémol: les chambres ne sont pas très grandes pour 4 personnes. Je recommande cet hostel !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
4.9

Saw mice on two occasions in the hostel kitchen, one of these times the mouse ran under the table we were sitting at while we were eating which was not a pleasant experience to say the least. Mouse traps can be seen hidden from view in some areas of the kitchen​ which shows that management are aware of the issue but give no warning to guests.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Lut 2017
7.1

Overall a place to stay. Close to a lot of places to eat and visit. The restrooms/bathroom are like gym style didn't really care for that I wished they were individual and closer to my room. One stall didnt work. But overall its a nice place on a budget. They offered a lot of activities which was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lucaros1190
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Lut 2017
9.1

Quite hostel, in a good position. It was clean and complete with all services. The only flaws are the: power outlet missing in the bathroom, Wi-Fi very slow in the rooms, and the breakfast begin too late.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
6.0

Location is great, walking distance to pretty much everything. Staff were strange, room still had rubbish left in the draws light also was not working down one end of the room which made it very hard to see without using your phone light. Female bathroom was clean and shower was pretty good. Atmosphere...there was none. Would stay at hostel again for the location but not so much for the "party scene or meeting people"

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
10.0

위치, 분위기, 가성이 모두 훌륭합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sty 2017
6.6

Nice and clean but missing the social aspect you'd expect from a hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
8.9

Très bonne auberge, chambre relativement propre avec de grands casiers individuels, personnel très disponible et à l'écoute, bonne insonorisation des chambres par rapport aux pièces à vivre, salles de bains et toilettes non mixtes et propres. Très bien située dans Vancouver, beaucoup de documentation à disposition, wifi, lave-linges/sèche-linges , salles de jeux, pièce de stockage pour bagages hors format, grande cuisine et plein de tables dans le réfectoire, petit déjeuner très copieux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sty 2017
7.4

My room had a smell to it and it was very unpleasant. Overall the hostel needs some little touches to bring it up a notch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • david89
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.6

I would stay there again, and probably will.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.