Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Vancouver Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
HI-Vancouver Downtown Located at 1114 Burnaby Street, , Vancouver.
HI-Vancouver Downtown
Canada
Vancouver BC V6E 1P1 1114 Burnaby Street
81% 1116
49.2798165 -123.1329202
HI-Vancouver Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
9.7

Point de chute symp dans un quartier agréable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2016
7.4

The hostel is very good located. It is quiet but as well easy to walk to everything in downtow. Cool that they do rent bikes there. Unfortunately the reception was really unfriendly and not interested in helping in any way. Breakfeast was okay but could have more variety.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2016
4.6

방이 너무 더워요 간이 선풍기 하나 있는데 그것 마저 고장이였고 교체해 줄 선풍기도 없다고 했어요.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
9.4

really clean for a hostel great location some times directions from staff not 100% clear but always very friendly and lovely delicious bagels comfy beds well organised

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
6.9

El general el hostel esta muy bien , no me puedo quejar de las istalaciones pero el problema mio fue que me asignaron una cama en la que habia cosas en todas las camas y la chica de recepcion cuando se lo dije me dio las sabanas para que yo me hiciese la cama yo , cosa que no es así pero si no cuento ese incidente el hostel bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
4.3

Unser Waschbecken war nicht sauber...Staff beim einchecken nicht freundlich, Boden im gesamten Hostel nicht ordentlich geputzt ("runde Ecken "). Das gesamte Inventar war sehr heruntergekommen und unliebsam zusammengewürfelt...insgesamt sehr dunkles Hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

Klasse zentumsnahe Unterkunft, hat alles was man braucht, sehr freundliches Team. Frühstück super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
6.9

This place is not a youth hostel so there will be old creepy drug dealers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
9.1

We stayed in a private room which was nice, but it had a really strange smell! The showers were great, they had doors!! I loved the location, so close to downtown and the staff were super friendly and knowledgeable, I would definitely come again!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
8.9

Good location between downtown, English Bay, Granville Island etc. Pretty dated and institutional looking (and smelling!) however the rooms and bathrooms were clean and fit for purpose - even though there were only 3 loos and showers in the ladies bathroom on our floor I never had to wait. Breakfast was good for a hostel (bread, bagels etc and spread, porridge, fruit, tea/coffee and juice) although the self-service system is chaotic with so many guests. Helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.