Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Vancouver Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,915 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
HI-Vancouver Central Located at 1025 Granville Street, Vancouver, Vancouver.
HI-Vancouver Central
Canada
Vancouver BC 1025 Granville Street, Vancouver
80% 1915
49.2789766 -123.1237363
HI-Vancouver Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sty 2017
7.4

Hostel with 0 atmosphere. Great location, fantastic cleanliness except the hallways stink. Staff were super helpful :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
6.9

You get what you pay for

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • djmzzz
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.3

다운타운 시내에서 가까운 호스텔이라 주변 구경하기도 좋고 벤쿠버 공항 접근성도 좋았네요~ 화장실 포함된 2인실 머물렀는데 깔끔하고 좋습니다. 추천!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Private room was clean,spacious, quiet with two big beds. Staff were nice and facilities good. Breakfast was OK from what I saw, but nothing amazing. Overall great value and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
7.7

Para pasar una noche está bien pero comparado con otros hostels sí le falta algo de vida

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sty 2017
7.7

Decent place but if you have the choice stay at Samesun which is located directly in front. This hostel is nice though because the rooms are small and you can get a 2 bedroom for the same price as a 6 bedroom at another hostel. However there isn't much of an atmosphere or activities and the hallways kind of smelled.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
7.7

Had a private room booked. Everything was clean and comfortable. Great location. Common areas had a funny smell to them, didn't bother me too much given I was only really at the hostel at night to sleep. Kitchen facilities could also be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
8.6

Bemol pour la propreté. L'emplacement ne pourrait etre mieux.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
8.9

It was a great experience, and at such a great location. It was a walking distance from the central downtown area, and had the bus stop right in front. There were some homeless people- to be expected of any city. It was great knowing staff was available 24 hrs and were always friendly. The free breakfast in the morning was a plus and perfect while on a budget. The room was great, walls a bit thin so bring earplugs, but decent size and clean washroom. I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rossimoco
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Gru 2016
10.0

Nice people, Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.