Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Vancouver Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Maj 2017
8.6

This is a very centrally located hostel which is good, but it does have drawbacks being on the main party street of Vancouver: our room was quite loud at night even though it was on the fourth floor, and a the road is a bit sketchy in some areas. The hostel was nice enough though, the rooms and bathrooms were pretty clean, and the staff were helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
7.1

The hostel was basic but fine for sleeping at the end of the day. Tours and nights organised by the hostel are great, but there's no real atmosphere at the hostel itself.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
5.7

The showers were very poor - hot water was very weak and the facilities were not clean. Stuff were super nice and helpful though!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Maj 2017
8.3

Very noisy. Not many restrooms for so many people. Rooms for four are súper small. The same room only for two it is pefect

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
9.1

Good hostel, great staff and the locations is nice but it is a busy place. There is room inside to chill and great activities. I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Maj 2017
7.7

Old Hostel in a central location. Rooms are clean with big lockers. Breakfast is good just the serving room is awful! There is always a line and caos in front of the toasters. Also not enough tables to sit. We had to go into the TV room or our sleeping room to eat. It would help just to extend the hours of breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
10.0

Perfect. In every sense.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Maj 2017
7.1

When I ended my stay, they said I would be in the same room. I get back late one evening. To find my key card not working. I go to reception and they tell me there was a mistake with rooms and I'd have to move. Which is fine. What I didn't appreciate was being told I had to move rooms in the middle of the night. Even though there was no one in that room/bed until the next day. Personally, I don't think it is okay to move someone in the middle of the night. When it's not their fault

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • myongjoo
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Maj 2017
8.6

청결을 제외한 모든 것이 완벽했다. 침구류와 샤워실의 청결 상태는 썩 훌륭하지 않았지만 조식은 가본 호스텔 중 최고였다. 세탁기를 이용했는데 완료된 빨래에서 냄새가 났다. 오래된 건물이라 건물 자테에서 나는 냄새에는 적응하기 힘들었다. 위치는 최상. 다양한 이벤트도 매일 있다. 샤워실은 층 마다 4개 정도 있고 부족하지 않았다. 실내는 눅눅한 편이며 양말을 손빨래 했는데 마르지 않았다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
9.7

2인실 하단침대 혼자 사용했음. 인근 호텔 1/3가격에 조식 (커피,머핀 외) 제공까지 가성비 좋음. 쇼핑 접근성도 줗음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.