Hostelworld.com

HI-Vancouver Central

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
HI-Vancouver Central Located at 1025 Granville Street, Vancouver, Vancouver.
HI-Vancouver Central
Canada
Vancouver BC 1025 Granville Street, Vancouver
84% 1692
49.2789766 -123.1237363
HI-Vancouver Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Kwi 2016
8.3

Great spot downtown . Clean and decent sized rooms with good lockers . No worries !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Kwi 2016
6.6

J'ai passé 4 nuits dans cette auberge pendant le mois d'Avril. Niveau sécurité tout va bien toutes les portes sont sécurisées et l'entrée se fait par badge. L'emplacement est idéal en journée, Granville St. est l'une des rues les plus dynamiques ...... mais aussi la nuit, mais le bruit se calme après 3h. Les chambres sont plutôt mal aménagées, pas de prise de courant ni lampes individuelles. Le cuisine/ salle à manger est minuscule, donc il y a la queue pour s’asseoir pendant le petit dé

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
5.7

The Hostel is in very noisy street, so sleeping can get a bit difficult. Free breakfast is very nice. !!!!!! The WIFI SUCKS !!!!!! Value for money? Not so good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Kwi 2016
7.4

Sketchy part of town, no ambiance. Microwave only in kitchen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
8.0

I was here for a business trip but the location was conveniently located. Had opportunities to quickly go down to Stanley Park and Granville Island in my spare time. Staff were very helpful at all times and the breakfast was much appreciated. Room was clean and quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

Un seul point negatif! Quand je dis Hi! a une employee de menage, peut elle saluer ?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
9.7

So good lovely staff a little shabby around the edges. Great included breakfast. Got a private room and even had its own private bathroom. Didnt smell funny. Basic kitchen but so so so sooo well looked after and clean. Honestly would reccomend to anyone. Walking distance to stanley park and easy access to airport by skytrain... great choice of leaflets but again awesome helpful genuinely lovely staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
8.9

I only stayed for one night but the double room was great! Just like a hotel room - really spacious with a big bathroom. Check in was prompt and there is an elevator present to help with luggage. No noise heard from the room either even though the hostel is located in the entertainment district.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
10.0

AWESOME!!! BEST EVER. LOCATION, CLEANLINESS, CHEAP/... COOL!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.1

Nice, clean hostel with lots of international guests. Bed was very comfy with a cozy duvet. Wifi was spotty in the room. Breakfast was good, if carb-heavy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.