Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Toronto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,786 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
HI-Toronto Located at 76 Church St., Toronto, Toronto.
HI-Toronto
Canada
Toronto ON M5C 2G1 76 Church St., Toronto
84% 1786
43.6506402 -79.3747615
HI-Toronto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
10.0

Great staff and they are full of information and ready to help at any stage. Housekeeping work very hard aswell, constantly working and busy eveywhere. Great location, close to the CN Tower and a lot of other attractions including Rogers Centre!! And a good bar with good deals downstairs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.0

It was a good hostel. The room was really hot to sleep in and the AC kept shutting off. Otherwise, no complaints.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Wrz 2016
10.0

Nicolette is awesome! I like the place closed to everywhere and very safe place too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
8.0

I was here for two nights, it was a good stay. Staff were super helpful, location is on the edge of downtown, so the immediate surrounding area isn't the most interesting/vibrant but it's a short walk to Queen St. Hostel clean and safe and good to meet other travellers in the kitchen and bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
8.6

Hostel was nice, not too far from any of the main Toronto attractions, the staff at the desk were super friendly. Rooms were comfortable. Slightly on the small size but everyone managed to make it work. It looked like they had lots of activities on. Would stay here again:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bonycutiestar
  • Puerto Rico, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Wrz 2016
10.0

Friendly staff and great facilities. I would stay again for any further trips. I wish they could include free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.1

My roommates were very great and friendly. The bar and food was awesome and it was close to everything I needed. All in all a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sie 2016
10.0

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
6.3

I thought it was overpriced for what I got. Really tiny rooms, no breakfast and not allowed to bring your own alcohol. Very disappointed compared to other hi hostels I have stayed at.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
5.4

Not many information availiable. Slightly expensive when I expect.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.