Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Toronto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1935 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1935 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lut 2017
8.9

Muy buen hostal, cerca de todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

정말 괜찮은 호스텔, 찾기도 쉬웠고 직원도 친절했고 와이파이도 잘터졌고 밑에 있는 바 분위기도 좋았다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
8.3

All in all a good enough place.... But the bar girl in the downstairs bar...... WOW, I don't think I've ever seen someone so miserable. You tip the bi*** and she doesn't even have the decency to say cheers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
6.9

Non member price value b. S. Good common room unhappy bathroom standard beds

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
8.9

Cette auberge est vraiment bien placé dans un quartier calme! Le seul petit défaut est que le bar en dessous fait du bruit mais ça ne dure pas très longtemps! Je conseille vraiment les sorties avec l'auberge car ça permet de rencontrer du monde et c'est meilleur marché! Le personnel est arrangeant! L'hôtel est propre et vraiment accessible à tout le monde!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
4.9

The atmosphere was a joke and the place felt dirty

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Lut 2017
9.1

Loved it!! Staff were really friendly and helpful!! Loved the bar and restaurant down stairs too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
8.6

Well the place was great, showers inside the room are a bit disgusting and you really have to be lucky with roommates. If you go use the showers at 3rd or 4th floor, they're a lot better. Was a cheap and great choice, would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
8.0

A bit expensive, rooms are bit small and everything in the room could be slightly more clean including sheets. Kitchen is very good and clean and overall it is a really convenient location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lut 2017
8.9

El hostal tiene una buena ubicación, puedes tomar en el tren desde el aeropuerto hasta union station y de ahí solo caminas unos minutos al hostal, puedes caminar para ir a la CN tower, aquarium y otros lugares, las recámaras son pequeñas, lo único malo es el ruido del bar que se escucha en los primeros pisos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.