Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Toronto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2227 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2017
9.7

Es caro comparado con hostales similares, pero de verdad vale la pena, todo es super comodo, gente relajada, super limpio, y no se diga de la ubicaciòn. Realmente si quieren estar en un muy buen lugar y no querer pagar muchisimo en hotel vayan y conozcanlo. Saludos y bendiciones travelers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2017
6.9

짧게 눅기에는 나쁘지않습니다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the positive review! I hope we can accommodate you again in the future. 긍정적 인 리뷰 주셔서 감사합니다! 앞으로도 다시 수용 할 수 있기를 바랍니다. - Travis

  • jgostling4049
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2017
9.7

Great Hostel, friendly staff, good amenities. Rooms are a bit plain, but overall we were very pleased with out stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

So glad to hear it! Thanks for the review! - Travis

  • DavidCopo
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
10.0

It was a really good experience, everything was like in the pictures, the location is excellent right downtown. I will definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
7.1

The location and the breakfast was good, but the bed was horrible. Glad I only stayed for one night

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • modestoleo3727
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
6.9

The staff never cleans the bedroom's floor, also the bathroom and restroom. Unfortunately it was an average hostel when you have stayed at the hostels in Vancouver and Quebec City.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

I'm sorry to hear you were disappointed! Housekeeping cleans the rooms daily but I'll be sure to pass on the feedback. If you choose to stay with us again in the future, I hope we'll be able to live up to the standards that you've come to expect from our hostels. - Travis

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
10.0

- Nice welcome for late arrival - Really nice shower room for a hostel - Really delicious breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the awesome review! We love to see guests who are so happy with their stay. Come again soon! - Travis

5 Wrz 2017
6.6

Didn't feel this place was clean or nice enough for the price. I know hostels are cheap in general but this one was around 40 USD for one night. However, I found the cleanliness lacking. The bathrooms are gross and smelled. Even the sheets and towels, which they make such a big deal about being free, didn't seem clean. The comforter that is on the bed was a dingy gray color that was covered in pilling. Only redeeming thing is the location.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Wrz 2017
10.0

One of the best hostels ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

I agree! It's nice to hear it from other people though. Thanks! - Travis

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
9.7

Definitely staying there in my next visit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We look forward to having you again! Thanks so much for the positive review ^_^ See you again! - Travis

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×