Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

HI-Toronto

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
HI-Toronto Located at 76 Church St., Toronto, Toronto.
HI-Toronto
Canada
Toronto ON M5C 2G1 76 Church St., Toronto
85% 1722
43.6506402 -79.3747615
HI-Toronto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.6

El Hostel es grande y cómodo, esta muy bien ubicado. Tiene espacios comunes con sillones, mesas, también hay un bar en el subsuelo que suele tener música en vivo. Las camas tienen luces individuales. La cocina es grande, pero se puede usar solo hasta las 9 pm y después está cerrada. Hay un baño por habitación, que a veces resulta insuficiente para 6 personas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
10.0

One of the coolest hostels I've stayed with. Close to everything downtown. Friendly staff. Wish could eave stayed longer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.4

Es ist ein gemütliches Hostel mit Bar im Keller, die Mitarbeiter sind alle sehr freundlich und sehr hilfsbereit. Zum Preis- Leistungsverhältnis mag ich mich nicht äußern, da ich es eigentlich viel zu teuer finde, jedoch Canada im Allgemeinen sehr teuer ist und von daher alles OK vom Preis zu sein scheint... Es hat mir hier sehr gefallen...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Juandavidu
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.7

Even though the hostel is a bit expensive, the place is great. Security is tight and the people who stay here is so friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lip 2016
7.4

위치는 좋습니다 토론토 시내에 있어서 어디로 가든 가깝고 좋아요. 방 구조가 좀 특이한데 다른 호스텔은 공용화장실과 샤워실이 방 밖에 있는데 여기는 방 안에 샤워실이랑 화장실이 있고 세면대도 있습니다. 모두가 같은 시간에 일어나서 씻으면 참 좋겠지만 그 좁은 방에서 씻는 소리, 볼일 보는 소리가 다 들려서 거슬렸었어요. 그리고 조식은 지하 식당에서 사먹는 방식인데 기본 가격이 메뉴당 10불 정도 됩니다. 저는 처음 한 번 50%할인 받는 쿠폰을 줘서 먹었었는데 50%아니면 안 사먹을 것 같습니다. 호스텔이 커서 건물 9층까지 방이 있어요. 나머지는 다 괜찮았는데 방 안에 화장실이 있어서 듣기 싫은 소음을 들어야 하는 부분... 참고하시면 좋을 것 같아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
6.6

L'auberge Hi Toronto à été le pire "hi hostel" de tout notre voyage. La cuisine ferme à 9h le soir ! Impossible d'y rentrer passer cette heure donc impossible de cuisiner ou d'accéder aux frigos passé cette heure ! Obligés donc d'aller faire des courses et de manger devant les ascenceurs sur les quelques tables disposées. Évidement nous n'avions pas de couverts il a donc fallu aller demander au restaurant en bas. L'ambiance général n'est pas celle d'une auberge. Les c

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
8.9

I've been to this hostel before, many years ago and both times I had a very good experience with the staff and room. The location is very good too. We can walk to many attractions nearby or easily access public transportation. However, I've got the impression that the bathroom in my room was dated and not very clean (worse than my previous visit).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
8.6

Its an okay hostel compared to others I've stayed in. Location is excellent but I found the toilet/shower in the room to be extremely small and kinda dirty. Also no free breakfast??! Stay in Planet Traveler instead - much better value for money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
5.7

Processus d'identification des clients à l'arrivée trop long. Personne plus ou moins compétant, on a "oublié" 110$ sur ma facture, alors on est venu me le réclamer sous peine d'expulsion alors qu'il s'agit d'une erreur du personnel... Travis arrogant et l'homme de ménage refusait d'écouter nos indications pour son service.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2016
9.1

This was a decent hostel but it's too much at $40/night. You pay $40 unless you're a HI member, when it's $35/night. Also, the air condition was very weak and I could barely sleep because it was so hot and humid. I don't know if someone in the room lowered the AC but it was very hot. The main door to the room makes way too much noise when people come in and out. However, the location is excellent and close to everything. The staff is good and the place has a cool vibe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.