Hostelworld.com

HI San Luis Obispo

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

The hostel was great and everyone was so friendly. Lots of great parking for be building and it's easy to find. It was a calm night so some of the guests decided to play some music and someone was playing some beautiful jazz for everyone in the living room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

Really beautiful American house with all the amenities you need either in the hostel or nearby in downtown which is no more than a 5 minute walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.7

Overall a nice, cozy atmosphere with an awesome staff! It is definitely the best hostel I have been to in the US. Highly suggested :) happy travels!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sty 2017
10.0

Lovely spot with friendly service !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • magan0
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Sty 2017
8.3

Quiet Hostel, on a nice town. Walking distance from downtown puns and restaurants/shops

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
5.7

I found the staff friendly and helpful but the common areas were very small and it was crowded. I found the upstairs bathroom shower to be dirty and the doors to the dorms were constantly left wide open

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Gru 2016
9.4

This was my first time staying at a hostel. My experience was very positive and I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Gru 2016
7.4

There were some misunderstandings with some people who had taken my friend's wallet in his room. However, it was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
9.4

Awesome staff, I was really impressed! Beautiful city, I will defiantly be coming back! The price is higher during December and January when college students are traveling around. If you happen to come before 4:30pm when it isn't open you can knock and they will allow you to keep your stuff in the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
10.0

Super nice and cozy hostel with an very welcoming atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.