Hostelworld.com

HI San Luis Obispo

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 157 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.7
HI San Luis Obispo Located at 1617 Santa Rosa St., San Luis Obispo, CA, San Luis Obispo.
HI San Luis Obispo
USA
San Luis Obispo California 93401 1617 Santa Rosa St., San Luis Obispo, CA
83% 157
35.2776570 -120.6558670
HI San Luis Obispo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Kwi 2016
3.7

Absolutely FILTHY! The sheets were stained and we were uncertain whether or not they had even been washed. The shower was so dirty and mould covered we did not want to even use it. We had a private room and the lock did not work, we notified staff and they seemed unphased and we just had to leave our room unlocked. I would not go back again, ever!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Kwi 2016
6.3

This hostel is quite oldfashioned. At first sight it seemed to be very sweet, but there were a few negative points we recognized during our stay (eg dirty/mouldy beds and bathroom). It is ok, but could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
9.7

It worked out perfectly for me. I just needed a bathroom and sleep. The mattress was very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2016
7.4

Ficamos no quarto de casal, para dormir uma noite ok, mas para ficar mais que isso não recomendo, quarto muito pequeno, não cabiam nossas malas, deixamos as no carro. Os demais quartos parecem bons para um hostel e o ambiente é agradável.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lut 2016
8.3

The location is kind of awkward, as it's kind of down a darkly lit street. However, the town around it seemed ok, so it wasn't that big of a deal. Plus it's about 10 minutes walk near popular area (food, movies, etc) The hostel was cheap, so that was a plus. Mostly used it for sleeping, as I was in an out. I'd recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
8.0

Loved the pancakes. Super location near Amtrak. Bike rental problematic ended up renting at steep price from commercial outfit (excellent bike tho). SLO a bike friendly town. Public bus system superlative, cheap and far-ranging (went out to Hearst Castle with rental bike). This setup reminds me (in a very positive way) of Austin TX site. Looking to go to DC next.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2016
8.0

jolie maison tres bien placée a deux pas des rues principales. Personnel accueillant (pour la plupart... ) par contre chambre petite, lit vraiment pas confortable (le mien en tout cas), 4 casiers pour 5 lits... ! petit dej uniquement café et pancakes, et surtout: obligé d'être dehors de 11h a 16h30!! sois disant pour faire le ménage... alors qu'apres a peine de 2h de menage le staff se prelasse tranquille dans les canap quand nous on doit attendre dehors... mouai

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2015
8.6

Clima aconchegante, atendimento muito bom, e tem estacionamento grátis.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Gru 2015
9.7

great hostel. nice and warm during the winter

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Gru 2015
7.4

Leider ist das Hostel jeden Tag von 11am bis 4:30pm geschlossen, doof vor allem an Regentagen wenn man kein Auto besitzt, o.ä.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.