Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Luis Obispo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 247 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Cze 2017
8.0

Great little hostel with a homely vibe. The ground floor dorm was a little loud as you can hear the common room and noise from the front porch. Great staff, really helpful and friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
7.7

Nice vibe

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Maj 2017
10.0

Lovely hostel with a delicious breakfast and a great array of musical instruments.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
9.7

Nice place to stay with excellent staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
8.3

Cute place, very well located (next to Higuera and all its pubs/restaurants/...). However we paid for a private room and it was so tiny... Like we could berly move in it. And the door was only locked by this little lock. I was able to open it without the key...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
10.0

Staff was very friendly, location was awesome near the downtown and train station, very laid back environment, and would certainly recommend staying here to anyone who wants to visit SLO and the surrounding areas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.3

This is a great hostel that's within easy walking distance to all of downtown SLO. It was very convenient, the rooms were clean and the showers were nice. The only con is that there are a number of older "permanent residents" staying at the hostel, which 1) gives the hostel a very weird vibe where my friend and I felt like we weren't quite welcome and 2) the hostel is essentially closed and you're asked not to be there between 11am and 4:30pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
8.9

San Luis Obispo est une belle petite ville étudiante, quoi que relativement tranquille. Ça fait du bien pour décrocher des autres endroits plus touristiques de la Californie. Le centre-ville est petit et mignon. Pour ce qui est de l'auberge, le staff est très friendly. J'y ai passé une très bonne soirée à simplement discuter et rire avec plusieurs autres voyageurs. Cette auberge est en fait une maison, ce qui donne un sentiment très rassembleur.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

Un hogar en San Luis Obispo con gente muy diversa dispuesta a interactuar y hacer del lugar un sitio acogedor y con un responsable del lugar, Andy, que no podría habernos dado más facilidades o haber sido más amable. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
6.6

Poor beds, Poor breakfast. Way too expensive for what you get...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.