Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Fisherman's Wharf

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,522 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,522 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
HI San Francisco - Fisherman's Wharf Located at Building #240, Fort Mason, San Francisco.
HI San Francisco - Fisherman's Wharf
USA
San Francisco CA 94123 Building #240, Fort Mason
87% 1522
37.8070375 -122.4285936
HI San Francisco - Fisherman's Wharf
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Great stay. My husband, and a co worker loved the location. Free breakfast and organic coffee. Clean beds and bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erica_merica
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

This was the perfect place to stay for the trip I planned for myself. The location is beautiful and centrally located. The views are spectacular. The staff is extremely helpful and friendly and the rooms were safe and clean. HIGHLY RECOMMEND!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.3

The location is absolutely amazing. Gorgeous views of the Golden Gate Bridge and Alcatraz from the kitchen and just outside. My one big knock is that the showers were a little gross and the front desk staff seemed pretty stoned half of the time. Otherwise, we had a great experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.7

Far from the city center but is closed to Fisherman's Wharf and Palace of Fine Arts Theatre.People are very nice in here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
9.1

Only complaint is the mattresses, Which are horrible

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
4.3

I don't recommend this hostel because it's too noisy, from everywhere, the people here they don't sleep at night they just talk and walk outside I don't know why. And also the bathroom is dirty, kitchen was not bad. The only good thing is closed to pier 39

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • tombaker665954
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
16 Wrz 2016
9.1

A really nice location and a nice building. The facilities are good and it's clean. The staff are nice and friendsly whether it's early in the morning or late at night too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.4

Great location, good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
6.6

It was aright I guess.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2016
8.9

무난한 시설과 친절한 스태프. 청결에 꽤 신경을 쓰는 것 같아 만족스러웠고, 가격만큼의 가치는 하는 호스텔인만큼 혼자 여행하는 사람에게는 꽤 좋은 숙소라고 생각된다. 다만 위치가 샌프란시스코 도심에서 약간 떨어져 있어(대중교통으로 20분 정도) 시내 중심부에 묵기를 원하면 다운타운에 숙소를 잡는 게 나을 듯 하다. 숙소에서 피셔맨스워프까지는 도보로 갈만한 거리고 피셔맨스워프 주변이 여행자들이 워낙 많아 시내에 비해 훨씬 안전한 편이라 치안을 중요하게 생각한다면 적절한 숙소이다. 전반적으로 만족스러웠다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.