Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 4255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 4255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2017
10.0

Amazing free big breakfast and very nice events and walk tours u can join to (I was a solo traveller and had heaps of fun). Room and bathrooms always clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Wrz 2017
10.0

This place has everything one could wish for! Bathrooms were very clean, great location and a nice atmosphere! One of the nicest hostel's I've stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
9.1

Bon emplacement, l'auberge est très bien entretenue, propre et calme. Le personnel est au top. Le seul bémol réside dans l'isolation acoustique des chambres (absence de double vitrage et étanchéité), le quartier est très fréquenté de jour comme de nuit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Wrz 2017
7.1

위치가 짱이에요 그런데 도둑질당햇네요 ㅠㅠ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
8.0

전체적으로 괜찮았어요 일단 다운타운에있어서 여기저기 움직이기 좋았구요. 카운터직원도 친절하시더라구요. 각방에 화장실이있긴한데 조금의 청결이 필요한것같구요. 조식이 매일 똑같아서 좀 질리는감이.. 여튼 잘이용했습니다^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
10.0

A great place to stay. Staff were particularly warm and accommodating. My only challenges would be that it was v hot in the dorms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
10.0

Great place, well run

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Wrz 2017
7.7

Good location and kind staffs. But the shower room is really small

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Wrz 2017
10.0

The hostel is located in the heart of San Fran. Walkable everywhere and connected to great public transport. The staff were incredibly helpful when I had a problem and needed to use the international phone to call home. Very friendly and happy to offer advice. There are heaps of awesome places to visit and lots of hostel free events to get involved in! The rooms were amazing- clean, secure and comfy. The only thing is they are a little stuff when it is hot, but I just opened a window.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
9.1

Lovely staff super friendly vibe. Great social hostel, I met so many amazing people and I was only there for 1 night. Would go back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for staying at HI San Francisco Downtown, this is what we love to hear!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×