Hostelworld.com

HI San Francisco - Downtown

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
HI San Francisco - Downtown Located at 312 Mason Street, , San Francisco.
HI San Francisco - Downtown
USA
San Francisco CA CA, 94102 312 Mason Street
91% 2856
37.7865212 -122.4096465
HI San Francisco - Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mscamara
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.7

I just stayed there for one night, but it was enought to perceive the great atmosphere it has. I regret not had stayed there my other nights. Is well located, clean and what I liked most it has a lot of atmosphere, pretty cool if you are traveling alone. Is expensive but it worth (I stayed in cheapest hostel the other days and they were terrible)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kdougherty219465
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2016
9.7

The staff was very friendly and helpful. The bicycle tour was really cool. Breakfast was great (simple, but filling). Location was close enough to area attractions but still got the downtown experience. We really enjoyed our time there! Would recommend it to others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • charlesblyton
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Maj 2016
9.4

Well Located hostel, clean, nice staff and good organised activities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Super Hostel, alles perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
9.7

By far the best hostel I've stayed in

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
10.0

It was greeeaaaaatttt hostel. Clean, safe, nice, and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.6

Muy buena ubicación y conexión con el aeropuerto, desayuno normal y repetido, staff amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • christophertumilson
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Maj 2016
8.9

Nice Hostel, Good Facilities, Great Location, Lovely Staff. The beds were comfy, great amount of storage space under beds, clean and reasonably sized bathrooms and showers. Only criticism was the variety for breakfast. If you don't like bagels, apples or bananas you might want to eat elsewhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
7.4

Die Lage des Hostel ist super, direkt im Zentrum. Leider deshalb auch sehr laut. Zimmer können von innen nicht verschlossen werden. Relativ teuer, aber immer noch eine gute Alternative zu den noch teureren Hotels. Gleich um die Ecke gibt es einen Fahrradverleih, bei dem man als HI Gast eine günstige Flatrate bekommt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.