Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
HI San Francisco - Downtown Located at 312 Mason Street, , San Francisco.
HI San Francisco - Downtown
USA
San Francisco CA CA, 94102 312 Mason Street
90% 3255
37.7865212 -122.4096465
HI San Francisco - Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Had a great stay here. The staff were very friendly and helpful and the location was perfect for both getting around SF and also getting out to SFO airport. Would deff stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kent_tam6119
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Wrz 2016
9.7

The location is strategic fit for those who want a short distance to the main city, not to mention that the convenience to get a public transport or a cable car. The design of the hostel is simple but modern. I love the breakfast provided whereby the bagel, banana, apple, coffee and milk are served. Most important, the wifi here is super speedy whereby you have no worry to connect eventhough you walked out a bit from the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! So glad you enjoyed our breakfast and the wifi! -Mike Foyder, GM

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
10.0

Belle ambiance et propre! Endroit super bien situé!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

merci beaucoup!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Wrz 2016
8.3

L'emplacement est idéal !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

Very happy with my stay. Had a four room girls dorm with bathroom. Friendly staff and good vibes all round.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! We are pleased to hear this! - Mike

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
10.0

I highly recommend this hostel. It was one of the nicer ones I have stayed at. Easily accessible, very clean and well maintained and decorated beautifully.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the wonderful compliments and recommendation! - Mike Foyder, GM

  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.4

Auberge de jeunesse "de luxe". Tout y est très propre et bien aménagé. Bon petit-déjeuner. Seul bémol, le bruit à l'extérieur (style climatiseur) que nous avons eu la nuit...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
8.6

Wir haben uns im Hostel rundum wohl gefühlt. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit, die Stimmung angenehm und es war sauber! Das Hostel liegt sehr zentral, ist gut zu erreichen. Es empfiehlt sich allerdings bei Anreise mit Auto, es nach Ausladen auf einem kostenlosen Parkplatz am Wasser (also etwas weiter weg) abzustellen. Ansonsten gibt es nur Parkhäuser 30$ aufwärts pro Tag in der Nähe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank fuer das Feedback. Es freut mich zu hören, dass Ihnen unser Hostel so gut gefallen hat. Unser Team gibt sich sehr viel Mühe unser Hostel sauber zu halten und eine freundliche Atmosphäre zu schaffen. Es freut uns enorm zu hören, dass sie mit der Sauberkeit ihres Zimmers, sowie des Hostels zufrieden waren. Ich bin froh, dass Sie einen kostenlosen Parkplatz entdeckt haben. Dies ist in San Francisco’s Innenstadt eine schwierige Aufgabe. Wir empfehlen unseren Gästen generell einen nahe gelegenen Parkplatz der $25 pro Tag kostet, da wir wert auf Bequemlichkeit und Sicherheit legen. Es ist uns ein grosses Anliegen, dass Sie ihre Zeit im Hostel geniessen. Sauberkeit, Freundlichkeit, Sicherheit und Bequemlichkeit sind massgebliche Kriterien. Kommen Sie uns bald wieder hier im HI San Francisco Downtown besuchen! -Michael Foyder, General Manager

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Wrz 2016
9.4

Awesome hostel. everything you need, epic location. beds were perfect with charging points/lights/secure lockers etc. bathrooms and toilets were easy,clean and everywhere! Didn't get to use the theatre but it looked great I would definitely stay here again for longer....if i could afford san fran! Every accommodation in San Fran is expensive so considering what you get here and how close it is to everything (including Amtrak) I would say one of the best I have stayed in pity it was so quick

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks! I am happy to hear you enjoyed the location and amenities. -Mike

  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.0

サンフランシスコはホームレスが多くて驚きました。治安も良くないテンダーロイン地区なので、女の子1人だとちょっと危ない感じも。 部屋は綺麗だけど日によっては暑かったり寒かったり。窓一枚なので窓側のベッドだと寒かったり、外がうるさかったり。 繊細な方には無理ですね。ぐっすりは眠れません。 お部屋が裏手側だと静かです。表通りなら最悪と言うくらい夜中でも騒がしい。 リピートは正直ないです。今回サンフランシスコの宿泊が高騰でこちら選びましたが、やっぱホテルの方がいいなぁ。 共同トイレとシャワーは清潔できなかったです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.