Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 4018 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 4018 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
8.0

생각보다 다 좋았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
9.1

Very nice place to stay,also for families.The staf f is really helpful and friendly.The rooms are clean.Breakfast is okay. Located downtown,very central.I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

I loved it, it's a kind of luxury hostel. Super clean, well maintained, well organized, well decorated.... The location is perfect to walk around the city, I strongly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.4

Nice experience. We were very happy to stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • peem19388336
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.7

Great facility and staff. Felt safe and sound.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.7

Quality. Not the cheapest in town, but it shows with the facilities. Would cost too much for most to have a lengthy stay, but definitely worth treating yourself with for a night or two.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2017
9.4

전체적으로 좋습니다. 직원들 친절하구요. 굉장히 잘 해줍니다. 다만 다른 지역 호스텔보다 뷔쏴아다안것 빼고는 괜찮습니다. 위치도 기차바트역하고 가깝고 쇼핑센터도 가깝고 다 좋은데 홈리스들이 밤마다 길거리에 오줌을 싸는지 찌릉내가 많이 납니다. 결과적으로 만족합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.6

The room was expensive but clean. Super easy to get to/from BART and walk around the city. I've stayed here before and I will again if I'm ever back in SF!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
9.7

Es war ein super Aufenthalt , mit den öffentlichen Verkehrsmitteln war alles sehr gut zu erreichen gerne wieder :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
8.3

A great place to stay. We were in a double room with enquire. Clean and modern. Breakfast included. Free Wi-Fi. Helpful and knowledgeable staff. Comfortable bed and decent shower. There were a couple of rowdy people outside day (homeless) and night (too much to drink in the local Irish pub), so just have your wits about you. Good location for Financial District, Union Square, public transport. Walkable to most of the city, though it can be hilly. Enjoy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.