Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3,443 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3,443 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
HI San Francisco - Downtown Located at 312 Mason Street, , San Francisco.
HI San Francisco - Downtown
USA
San Francisco CA CA, 94102 312 Mason Street
90% 3443
37.7865212 -122.4096465
HI San Francisco - Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Lis 2016
9.7

The location is good, and the room is cozy! Staffs are very nice and there are all kinds of equipments in the kitchen. The choices of breakfast can be more. Above all, this was a nice stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
23 Lis 2016
8.3

Good rooms, good staff, good location and easy to get to. No atmosphere and the common area is always quiet :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

I had a great stay at this lovely hostel ! As a native San Franciscan it's nice to know that I I was so welcome in the city even though I've moved away ! I would recommend to anyone traveling here and and stay here again on my next visit !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
10.0

Bien situado. Un ambiente y personal muy bueno. ...estuve tres días compartiendo habitación con otras día personas. ..para dormir y desayunar es el sitio perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.0

위치는 정말 너무 좋았습니다. 밤늦게 다녀도 주변에 사람이 많은 번화가 한가운데라서 정말 안전했습니다. 대신 번화가 한가운데인 만큼 새벽엔 밖이 너무 소란스러워서 잠들기 힘들긴 합니다. 하지만 출입할때마다 투숙객카드를 확인하면서 보안에 신경을 많이 쓰더라구요. 그래서 안전하게 느껴져서 너무 좋았습니다. 그리고 조식으로 주는 베이글과 과일들도 맛있고, 좋았습니다. 정말 가격대비 만족합니다. 다음에도 샌프란시스코에 간다고 꼭 여기 묶고 싶습니다. 강력추천입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.6

Très bruyant et il fait froid fin octobre/début novembre... Sympa pour rencontrer des gens. Propre. Cuisine géniale ! Bagels le matin ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

L'auberge est super bien placée, c'est propre et on y croise plein de gens sympa ! Le petit déjeuné est assez copieux, rien à redire, tout était parfait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.1

Great atmosphere and pleasent staff willing to assist with any inquiries one might have! The location made access to attractions throughout the city easy. Thoroughly enjoyed my time here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.9

Overall the hostel was great. Really nice rooms and great facilities. The only thing I thought was lacking was trying to get people together and socialise in the evenings

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.6

Ideal location close to Union Square, good breakfast, best kitchen to prepare our own food and store items, snack vending machines, decent gathering areas for groups.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.