Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jcomputacion
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
7.7

Bastante bien, habitacion baño y cocina muy limpios, en la zona hay varios homeless

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2017
7.7

Location is one of the worst areas in America and just being outside the hostel made us feel really unsafe. Except from the location the hostel was really nice with clean rooms, friendly staff and simpel but nice breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
8.3

Stayed here 2 nights. Great hostel in walking distance to Powell St. Cable Car station. Felt a bit insecure walking the streets in this are at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
7.4

Nice clean facilities and friendly staff but Ellis street is one of the scariest streets I've ever walked DAY AND NIGHT...this is not your average homeless crowd here but rather a crowd that is extremely mentally ill and shooting up right on the street. As far as the hostel itself goes, my only drawback is that there are no public restrooms (apart from one on the ground floor) which can be very annoying if your roommate is using the one toilet/shower in your room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
8.0

It's what you expect from a hostel. The acommodations are not great but It's far from being something you can't bear. The localization is great and staff really friendly. It's also full of young people from all around the world. It was expensive tho, but I guess everything about SF is.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Cze 2017
9.7

CUTEST place! Not going to lie, they area is a little... different. Not scary, just sad. Loved the hostel and staff! Sooo cute!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
8.9

Auberge très propre et sécuritaire. Déjeuner complet et excellent. Cuisine commune propre en tout temps et fonctionnelle. Le wifi ne fonctionnait pas très bien dans notre dortoir au 6ieme étage, toutefois il y a une superbe mezzanine au premier. Il y a énormément de sans-abris sur la rue, ils sont par contre faciles à éviter si cela vous inquiète. Réception ouverte 24h/24. Le prix était quand même cher (700$ CAD/2 personnes/dortoir de 5 lits pour 5 nuits), mais c'est partout à San Francisco!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
6.0

Auberge agréable et propre nous avons dormi dans une chambre mixte de 6 lits mais la situation géographique de l'auberge ne donne pas envie d'y rester

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • davidbbb
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Cze 2017
7.1

homeless guys around the place

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
7.1

Very quirky and cool hostel with comfy beds and clean rooms. However, the area is one of the worst in San Francisco and I did not feel safe as a solo female traveler! Also, not a lot of events held by the hostel, which is not great if you want to meet new people! There is a cool bar to hang out in though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.