Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Diego - Point Loma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
HI San Diego - Point Loma Located at 3790 Udall St, , San Diego.
HI San Diego - Point Loma
USA
San Diego CA CA 92017 3790 Udall St
87% 649
32.7402880 -117.2305583
HI San Diego - Point Loma
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
8.9

Besten Preis-Leistungs-Verhältnis was ich bisher in der USA bei einem Hostel erlebt habe!!! Sehr gut Ausgestattet.. Allerdings: -parkplätze muss man sich selber suchen, kann man sber finden -frühstück sehr dürftig

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Wrz 2016
8.9

Great hostel no dramas with anything except kind of a weird spot to be at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
7.4

very quiet a lot of older people, no atmosphere at all

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.7

Everything was great. One of the best hostels I've stayed at!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Best stay in my trip to california. The location and the people are really chill. Everything was always clean. All you can eat pancakes for breakfast and free surfing. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • suvie15
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.9

It was absolutely great! They were all very friendly and uncomplicated and made a great breakfast :-D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.1

Great place, quiet at night, staff is helpful and keep the place clean, breakfast is OK.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
7.7

There are things which I liked and I did not like in that hostel. It was very clean and in a good location if you want to go to the Sea World or to the beach. However the staffs were not very helpful about information and I had someone who woke me up in the middle of the night because someone told him to sleep in the same bed were I was. The breakfast was good, but you have to like pancakes because there are not too much more then that. And the restroom was very competitive.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you, we appreciate your feedback. We want all our guests to have a great experience at our hostel, and we apologize for our error with the dormitory bed mix up. Safe travels!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
10.0

Meilleure auberge de jeunesse où nous avons séjourné en Californie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
6.3

The hostel is super clean and safe. Bad side: most hostel workers absolutely LOATHE talking to guests. Literally, the older lady who checked me in looked up at her computer towards me and said what do you want? She looked and sounded immensely pissed off to have to check me in. I booked for 7 days and had to change rooms after 2 days because they got a booking wrong. It's a no drinking hostel. When I was there most guests were older adults and a couple of families. Not a place for young people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.