Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Diego - Point Loma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
7.7

Nice place but Very loud at night... Paper thin walls- can hear EVERYTHING...even after quiet hours

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
10.0

This was my first stay at a Hostel and it was amazing. The staff was very friendly, rooms were clean and comfortable, and they had a free light breakfast! I will definitely come again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy to have hosted you for your first hostel experience! We hope to see you again soon!

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
10.0

Couldn't have been any better. Everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • katebae
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

Very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks so much for all 10s. We truly Appropriate it. Hope to see you again soon. Cheers, Jenny

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Fantastic place with great vibe, super friendly staff, and cool communal spaces. I was also super impressed with the restrooms and their cleanliness.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy to know that you enjoyed your stay at HI Point Loma. Thank you for the great review!

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
9.7

We loved this hostel! It was wonderfully located just a short walk to the Ocean Beach neighborhood and a quick bike ride or uber to downtown or Mission and Pacific Beach. The facilities were super clean, the staff was always incredibly friendly and helpful with local recommendations. All of the other travelers were kind and engaging. I would definitely stay here again when visiting San Diego.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • paulholliday5600
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

Loved this place and it was a very quiet and relaxed atmosphere. Staff were very nice and friendly and so were the people. It is a 20 or 30 minutes walk to the beach but easy to get around with public buses and trams. Excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We loved having you here. The staff here really care about your experience so I am so happy to see you loved the place and the staff. Cheers, Jenny

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
10.0

An a excellant Experience there! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank YOU and happy hostelling! :)

  • Brawand
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

1ère expérience en Hostels, agréablement surprise... en particulier pour le rapport qualité prix ! Tout était top de A-z!!! super grande cuisine, tout à dispo, personnnel très sympa, douche et toilette propre est moderne! Sécurité on ne peut pas faire mieux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy to have been your first hostel experience! Thank you for choosing HI Point Loma! Happy hostelling!

24 Mar 2017
9.1

Good one night stay here. Nice atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We work really hard here to make the atmosphere the best it can be. I am so glad you liked it. Hope to see you again soon. Cheers, Jenny

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.