Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Diego - Point Loma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 704 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • katebae
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

Very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Fantastic place with great vibe, super friendly staff, and cool communal spaces. I was also super impressed with the restrooms and their cleanliness.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy to know that you enjoyed your stay at HI Point Loma. Thank you for the great review!

  • paulholliday5600
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

Loved this place and it was a very quiet and relaxed atmosphere. Staff were very nice and friendly and so were the people. It is a 20 or 30 minutes walk to the beach but easy to get around with public buses and trams. Excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
10.0

An a excellant Experience there! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank YOU and happy hostelling! :)

  • Brawand
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

1ère expérience en Hostels, agréablement surprise... en particulier pour le rapport qualité prix ! Tout était top de A-z!!! super grande cuisine, tout à dispo, personnnel très sympa, douche et toilette propre est moderne! Sécurité on ne peut pas faire mieux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy to have been your first hostel experience! Thank you for choosing HI Point Loma! Happy hostelling!

24 Mar 2017
9.1

Good one night stay here. Nice atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
8.3

I have stayed at this small, quiet hostel several times and was pleased every time and had no problems. The breakfast does not include bread or milk, mainly pastries and some fruit. Anyone using the public bus needs to know Mon thru Fri is every half hr and every hr on Saturday, and goes directly to or near the airport. But on Sundays, you need to walk 20-30 minutes to get a different bus route which does not go directly to airport. Linen and towel are included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
9.1

Excellent hostel. The staff is super !!! However on weekends the bus service to the hostel is very limited. The hostel has Huge kitchen and spacious patio. Enjoyed my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your super great review! We understand the public transportation can sometimes be frustrating, but we are glad you enjoyed your time here non the less.

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
9.1

Perfect place for starting a bike trip. Place to assemble the bikes friendly helpful staff... super location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy to have been your send-off location as you prepare to bike cross country! Safe travels!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
10.0

Das Hostel ist wirklich schön und es herrscht hier eine gute Atmosphäre. Es gibt viele coole Angebote, wie Yoga, Pizza- oder Karaokeabend und auch so ist es mit Tischtennisplatte, Surfboards und vielem mehr sehr gut ausgestattet. Die Betten sind super bequem und die vielen Sitzgelegenheiten im Hinterhof laden zum zusammensitzen und quatschten ein.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.