Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

HI San Diego - Downtown

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 841 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 841 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
HI San Diego - Downtown Located at 521 Market St, CA 92101, San Diego.
HI San Diego - Downtown
USA
San Diego CA CA 92101 521 Market St, CA 92101
92% 841
32.7113775 -117.1596728
HI San Diego - Downtown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
8.9

i like it. Its clean. And the staff were very helpful and nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your awesome review! Come back anytime (: Safe travels, HI-Downtown San Diego

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.4

Wonderful friendly staff. Some of the facilities were a bit dated but overall clean. The breakfast was quick but filling, especially awesome it's included. The rooms were air conditioned and quite spacious. Would def stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
8.9

Es un buen hostal, con muy buena ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias (: -HI-Downtown San Diego

20 Cze 2016
10.0

Beautiful hostel in the heart of downtown! Well connected to everything and the hostel offers lots of walking tours!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LufiSiqueira
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Cze 2016
10.0

Great Hostel! Great location! So comfy and huge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
10.0

Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Cze 2016
9.4

Need to allow alcohol! Otherwise it was good. Great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
9.4

This was my first Hostel that iv ever stayed in and it was such a great experience!! Great location, Everything was clean, the staff were amazing and the free dinner we got sometimes was great!!! I would totally recommend this Hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
8.3

Lovely hostel, the only drawback is the power outlets but other than that it was a very nice experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
9.4

enjoyed our stay - traveling the year with my 23 yr old daughter and we managed to get a 4 bedroom dorm to ourselves, unexpected but grateful we were able to have it so.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.