Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Diego - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1083 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1083 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
9.1

I feel like there weren't enough bathrooms on the 3rd floor. They were always occupied and I noticed that most guests had to walk around for a bit or wait until they could use one.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • raphaelgentile
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Top Hostel, mitten in der Downtown. Abends laufen da Partys, da die Zimmer aber im Innenhof sind hört man davon nichts. Seeehr schön und heruözlich eingerichtet! Sehr sauber!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Sie 2017
9.7

Excelente ubicaci'on... Solamente UN joven del staff, -creo que supliendo- no supo dar ni una ayuda para visitar algunos lugares. Fue la EXCEPCION. El personal fant'astico

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
9.1

Excelente servicio y ubicación, aunque para las personas que nos hospedamos por primera vez en un hostal sería muy bueno que nos aclararan cómo se debe desenvolver uno en ese tipo de lugares, por ejemplo el uso de la cocina, que hay que llevar un candado, etc. El tour caminando excelente, gracias

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
6.0

I've stayed in a number of HI locations and this is my first negative experience - solely due to the street noise / single glazed windows. Staying downtown, and in a hostel, one expects noise to a degree. This was completely unreasonable, to the point where I cut my stay short. Unless you plan on getting so drunk each night so you pass out, I wouldn't stay here. On top of this the curtains barely cover the window. Combined effect is sleep is only possible between 2am-6am!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nansea14300
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
10.0

I really enjoyed my stay its situated in the heart of Gaslamp Quarter. All the clubs/restaurants are within walking distance., I used the local transit system to get around. Parking apps will get you a discount. Its a nice place to stay and would recommend staying there if you want to be in the center of a busy nightlife. Downside is the clubs are loud and its a party till 3am that didn't bother me I slept thru it lol. I recommend earplugs if your a light sleeper.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
8.9

Ótima localização e ótimo atendimento!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2017
8.6

Nettes Hostel in sehr zentraler Lage - leider abends/ nachts EXTREM laut!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • christiansoar
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Excelente localização e estrutura de funcionários.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
10.0

A totally unexpected experience. There was such an interesting mix of people. All ages and all professions. The staff were brilliant and the location was excellent for getting around San Diego. I would certainly stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.