Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Sacramento

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Kwi 2017
9.4

Really nice hostel, well located, clean and staff very helpful. highly recommend this one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.1

Sehr gemütliches Hostel mit netten Leuten. Man wohnt praktisch in einer Villa von 1909!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
10.0

Very nice Hostel with great employees! I really enjoyed the location, nice great restaurants around the corner!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
8.3

a couple of years ago, i was at this hostel when a person talk about creating beehives in cities. i was thrilled to hear that the bees were still triving. now, you must create an earth worm box so that you can enhance your garden year around. they would love to eat all of your organic waste.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stevenepperly7726
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

wow! Incredible. What a beautiful hostel. The atmosphere is outstanding. I felt privleged that I was able to stay in a real historic 1800s mansión. A step back in time. Wonderful! The staff is excellent all of them. They like what they are doing. and their smiles and good nature show it. The bunk beads in the dorms are terrific. Great matreses linen and comforters. CLEAN!! Bathrooms and huge kitchen spotless. Very organized. The breakfast offered is superb. Thank you. Five stars Hi Sacramento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Mar 2017
9.7

Stayed in almost 20 different hostels across the US and this one is definitely top three. A large beautiful building with great kitchen and common areas. Sacramento is a great place to spend a couple of days in, and with this great hostel to stay at it's really something you should do!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
9.7

Great place..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2017
7.7

Hostel is in an atmospheric century-old mansion, which is located a short walk from downtown and the Capital. The breakfast is free but underwhelming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Kirstenleiiin
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Tolle Villa, super freundliches Personal. Atmosphäre einfach wunderschön.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

Great place and great stay, only down side was the fact that there were two old blokes who snored as loud as a freight train all night and literally could not sleep

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.