Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,779 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,779 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec Located at 19, Rue Ste-Ursule, , Quebec.
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
Canada
Quebec QC G1R 4E1 19, Rue Ste-Ursule
88% 1779
46.8122950 -71.2114100
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
6.3

A very big auberge, not a hostel. There is no atmosphere at the bar and that kinda makes everything a bit weird. Expect groups and a bit older people. Nice location though :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Wrz 2016
8.3

Shower was very stimulating: from very hot to very cold- nothing in between 😀 But very nice hostel, great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.7

Merci à toute L équipe séjour au TOp

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 69 Recenzje
12 Wrz 2016
9.4

Only stayed on night so can't comment on atmosphere, but it was the best location in Quebec city and had a good breakfast. A mix of people from school age looking to 50+.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mjwashere2432
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Wrz 2016
9.7

J'ai vraiment aimé mon séjour dans l'auberge. J'y retournerez sûrement prochaine fois.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
9.7

Realky enjoyed the time at this hostel. The offered activities were really good (I myself participated in 2 guided tours through the city and in a pub crawl). The staff was awesome. I especially liked that the bartender did not just taking tip for granted but saif thanks :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2016
8.3

Thanks so much for the great stay at the hostel. Everything was wonderful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Sie 2016
9.4

Overall good hostel. Nothing too special imo. One of the biggest I ever stayed in. The location is great though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.1

Schöne herberge. Nicht die günstigste aber lrris Leistung okay. Sauber und gut gelegen. Aktivitäten werden angeboten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

One of the best hostels I stayed. The best part is that this hostel has big common area on ground floor . Very lighted room and also provision of table and chairs in the room. Prime location and in house bar and restaurant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.