Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1910 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2017
10.0

Such a great time I had at this hostel. Its location is awesome, near to everything. The staff is great and bedrooms and washrooms good and clean. Congratulations!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
10.0

Superbe auberge! En plein coeur du vieux Quebec, proche de la gare d'autobus (environ 15min à pied). Très propre. Le staff est très agréable et disponible. Bonne cuisine et bien fournie. La salle de bain était (elle aussi) très propre et je n'ai jamais eu à attendre. Le petit-déjeuner est à 5,75$ (taxes incluses!) avec 2 types de céréales, pain normal/complet, bagels, confiture, beurre, café/thé/chocolat, compotes pommes/fruits rouges, jus d'orange/pomme etc. Excellent rapport qualité/prix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
8.6

pillows and cover are too thin, but other than that, a good place to stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Kwi 2017
10.0

전반적으로 너무 좋았어요~!!! 하이토론토도 이용했는데 여기가 분위기가 더 아늑하고 좋아요 위치도 좋고 직원분들도 친절하고!! 6인실사용했는데 2~3명이서 사용해서 넓게 사용했어요 그리고 무엇보다 샤워실!!! 하이토론토에서 4인실 화장실 있는 방 사용했을때는 방안에 있어서 사용하기 눈치보였는데 여기는 밖에 있어서 더 좋더라구요! 그리고 공용인데도 깔끔해요!! 가격도 좋고 너무 좋았어요!! 3층이라서 캐리어 올리기힘들면 어쩌나 했는데 직원분이 올려주시더라구요 근데 내려올때는 제가 가지고 오긴했지만..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

Great location!Only 10 mins walking to Terrasse Dufferin and 15 mins to Orléans Express station. Staffs here are really helpful and willing to answer all questions. No worries about Bathrooms, they're clean and always available in any time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
9.1

Tolles Hostel in optimaler Lage! Es wird gutes Programm vor Ort angeboten (gemeinsame City-Touren etc.). Bad auf dem Flur, wird von mehreren Zimmern gemeinsam genutzt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2017
8.0

It was very nice stay there. Good atmosphere in hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Mar 2017
6.0

Pretty standard basic hostel. Nothing too flashy. I liked the range of activities they had available and also that the bed had 2 power outlets beside it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

非常满意的住宿,各个方面俱佳。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

Great Hostel with incredible staff and in the perfect location too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.