Hostelworld.com

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,623 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec Located at 19, Rue Ste-Ursule, , Quebec.
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
Canada
Quebec QC G1R 4E1 19, Rue Ste-Ursule
87% 1623
46.8122950 -71.2114100
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • thegugli9812
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.4

Muito bom o Hostel! Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
9.7

The location is really good, a very good experience in the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
9.7

For a hostel I thought the place was lovely! Bathrooms were very clean and not busy. Extra sheets and blankets were given for the bed. Breakfast was great. Helpful with restaurant ideas. Couldn't have asked for a better stay :) thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sarabeth
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Kwi 2016
9.4

The HI Quebec Hostel is a great choice for a stay in Quebec City. It is in a wonderful location that is walkable to lots of the main sights of the city. The wifi works well and it was impeccably clean. Each bed has a light and shelf above it, which is very helpful. The staff were very helpful and recommended an itinerary for our short stay. I would absolutely stay at this hostel again next time I am in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
7.7

The internet dropped out frequently and was unreliable. There weren't many people there at all but it is loud inside with the doors slamming hard behind you. The staff weren't particularly helpful except for the man who checked me in - he was great. There was no hot water in the showers the first day I stayed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2016
8.9

L'hostel était assez vide car en Avril. Mais globalement sympa, très propre même si les chambres font un peu hopital. Espaces communs sympas. Personnel agréable. Sécurisé avec cartes magnétiques a l'entrée et pour les chambres. Et surtout très bien situé dans le vieux-québec, entre le chateau frontenac et l'assemblée nationale.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Kwi 2016
7.4

Hostel war gut. Aber für Quebec reichen 2-3 Tage, dann hat man alles gesehen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
9.4

Fantastic location in the Old Town. Staff were very accommodating. Dorm and bathrooms were always clean. No issues whatsoever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
5.7

The hostel was alright, the location was great right in old Quebec. I booked as a single traveller and was disappointed to see the bar was closed. Which is usually where I meet other travellers, as there was not many people in my room. The hostel was very clean though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Gileno
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Kwi 2016
9.1

The rooms are fine and the whole building is very clean. Very well located also. Somehow the hostels' bar was always empty and it was hard to meet people there. If it wasn't for the walking tour I'd stay there without any new contact. They should review this rule of exclusive consumption of beers/drinks from the inside bar. People buy cans and drink it in the bedrooms anyway, but don't gather in the lounge to do so. You're just scattering the guests or forcing everybody to go out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.