Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec Located at 19, Rue Ste-Ursule, , Quebec.
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
Canada
Quebec QC G1R 4E1 19, Rue Ste-Ursule
88% 1842
46.8122950 -71.2114100
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
8.3

C'était mon premier séjour dans un hôtel de jeunesse et j'ai bien apprécié.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
8.3

Buen ubicación, habitaciones con suficiente espacio, buena limpieza y grado de atención

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Paź 2016
9.1

It is a very good hostel for meeting new people and it is very clean. The location is awesome, everything in walking distance. I stayed there for 3 nights. The only thing I don't liked was that my room had no included breakfast and I thought it is for everyone free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Paź 2016
10.0

je connais bien HI de Québec que je fréquente depuis plusieurs années. Cette fois ci j'y était en compagner de ma cousine Française et de sa fille. Pour ma part un lit en dortoir de 4 lits. La formule 4 lits en dortoir est très supportable pour un séjour économique. Le petit déjeuner compris dans le prix de la chambre était copieux (pain, céréale , oeuf cuit dure, fruits, café, thé) Mon seul bémol, en soirée au café-bar de l'auberge, on refuse de nous vendre un thé ou café.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Paź 2016
9.4

Really nice clean hostel in a good location inside the walls of Old Quebec. The guy who checked us in was awesome. On a map he pointed out places to visit, where some nice restaurants and bars were, where some cheaper restaurants were and nice view points. Told us abouts tours and was very helpful with parking. The stafff downstairs in the kitchen were a little less enthusiastic. The wifi was good and showers were a bit small but clean. Only neg was they could do with more power outlets in rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sawalski
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Paź 2016
9.4

Fantastic everything. I am not sure I have anything negative to say about this hostel! The place is surprisingly big, and it's within minutes of most everything in the old city (within the walls). Now if they would be so kind as to return the jacket and umbrella we forgot there I'd be even happier!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
17 Paź 2016
8.6

Great location in downtown Québec. Staff was okay. There has to another way to get to the airport other than taxi. I felt that the hostel had a partnership with the taxi and did not say how to get to the airport in a cheap way. Shame!Facilities need to be improved, the individual light in the room is very dark.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
10.0

Was visiting Quebec City with two Brazilians for 36 hours. This was the perfect location and the right price for the three of us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
8.9

Good and knowledgable stuff. Nice and clean dorm room. It was not high season on October, so only two people in 6 bed dorm room. If you are not a HI (Hostelling International-Canada) member, extra fee will be charged.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
8.9

Grande auberge, agréable, proposition de sorties

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.