Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,752 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec Located at 19, Rue Ste-Ursule, , Quebec.
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
Canada
Quebec QC G1R 4E1 19, Rue Ste-Ursule
88% 1752
46.8122950 -71.2114100
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
8.9

Great location, helpful staff, and secure rooms. They provide a place for you to leave your luggage if you arrive before check-in, just make sure you bring a sturdy lock. If not, the front desk sells them for $4. Rooms, beds, bathrooms, and showers were fairly clean. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.0

En resume , super !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
6.9

그냥 거리가있더라도 애어비앤비 ㅊㅊ

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.9

Nice hostel in the heart oft quebec- ideal to get everywhere by feet. Whenever you have a question the staff will help you, very friendly. Breakfast oK if you like sweet but could be improved by cheese and varying jam... Have been in Québec for a conference, center is very close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
10.0

Au top!! C'était fun

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
9.1

Good beds, nice hosts and quiet at night. I stayed in a 6 person dorm. The hostel is in a great location (but Quebec is small, so pretty much all places are at walking distance from anywhere ;)) and showers were good & clean. The breakfast is OK if you just want to eat fast and cheap. If you want something nice, there's a place just across the street which has fruit, yoghurt, coffee.. The staff also gave me great recommendations on places to eat & things to see.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
7.4

The place is really clean, and very secure! They did also some tours in the week so that was cool! The staff I guess was OK, but i did not feel they actually tried to create good atmosphere inside the Hostel, I went to the bar and most of the days it was empty, and the activities were not that fun. If you are going for a short stay I would say it's fine. The location is pretty good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

Définitivement un endroit où il fait bon y retourner. Merci pour l acceuil les conseils l ambiance plus qu agréable. Y aller sans hésiter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Auberge de jeunesse très bien située, propre et confortable. Services à disposition: buanderie, cuisine, petit déjeuner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.6

The hostel was in a perfect location. Our room was very nice - big and clean. The staff were really helpful. I would definitely recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.