Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1980 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1980 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • grazialvarenga4536
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Lip 2017
6.9

Quer perder seu tempo e sua paciência, não tome café da manhã neste hostel, apesar de barato, não vale a pena, descendo a rua, você encontrará uma excelente cafeteria ou se subir até Place Das Armes, poderá tomar café da manhã no Hotel Auberge St. Anne, que é maravilhoso!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Lip 2017
8.9

Overall, had a pretty good stay. No AC in the rooms, so it was a bit warm at night. They organize daily walking tours and other ones like to Montmorency Falls, but I didn't have to chance to participate; might be a good opportunity to meet other travellers and backpackers though. Room was nice apart from not having AC, but lockers are small and can only fit some items (not an entire travel backpack), and it needed more power outlets. Great location to pretty much everything though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Pierrettekro
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lip 2017
9.7

Personnel adorable et serviable ! Emplacement parfait sur la rue Saint Jean. Tout peu se faire à pied. Chambre individuelle parfaite ! Merci beaucoup :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Lip 2017
7.1

Bathroom havend be cleanded even once during my stay. Great location im downtown Quebec, makes it easy to walk around the city

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • ronaneasoares5092
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Cze 2017
9.1

Funcionários bastante prestativos, principalmente o funcionário Hugo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Cze 2017
9.4

올드퀘벡까지 걸어가서 구경할수 있습니다. 주변에 음식점도 많이 있어서 좋구요 4인도미토리를 이용했는데 침대가 작고 짧은데 방이 전체적으로 컸어요! 안에 테이블과 의자 2개와 미니선풍기도 있어서 편하게 쉴수 있습니다! 화장실과 샤워실이 층마다 있는데 깨끗하고 불편함이 없었습니당~ 호스텔에서 매일 하는 일정이 있으니 보고 참가하시면 좋아용

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
7.4

While the facilities were excellent, the staff (while fairly nice) have no idea what's going on in their own hostel. There was a food event happening in the basement which we asked about and the staff could tell us nothing about it --no details on price, duration, vegetarian options, simply "I don't know, I don't know." Read the fine print on breakfast. I wouldn't expect to make friends here. Perhaps this was just our room: the people in it were RUDE. Like refuse to acknowledge a "hello" rude.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Cze 2017
9.7

Enjoy ed my stay .I would return.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
8.9

The hostel is nice and clean and location is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Cze 2017
9.1

Probably biggest hostel I've ever been. They have lots of activities going on and a nice bar. If you want breakfast it is an extra 5$

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.