Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Phoenix - The Metcalf House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jpd19831740
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sie 2017
10.0

I cannot recommend the Phoenix Hostel enough! A great place, even in the hot Arizona summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
8.6

The stuff was really friendly and helpful and I enjoyed the atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
10.0

Very clean place! Kate was very helpful and kind. There's a very chill atmosphere on the place. The neighborhood was really quiet and safe with eating and drinking options around very close.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
9.1

Good wifi, good rooms, really excellent, friendly staff. Worth a visit any time, if you can survive Phoenix weather

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Cute, clean, comfortable. Friendly people. Central location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

Loved this place! I was annoyed that I didn't plan my trip as well as I hoped otherwise would have stayed longer. Friendly helpful staff, people staying were great too! The rooms the facilities were lovely. When I comeback to the US i will comeback to Arizona and also stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2017
9.7

The bathroom is a bit run down but certainly adequate. The kitchen facilities are great and the breakfast they serve, included, is impressive. The room was ok. No AC. There is AC in the bathroom, which is odd. What the place might lack in any polished and perfect amenities and niceties, it attracts a great international crowd that is very friendly and the staff are very helpful and friendly. Great value and what you'd expect a hostel to be. It's very conveniently located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Cze 2017
9.4

Wonderful place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Cze 2017
10.0

Phoenix Metcalf is a beautiful little hostel to stay at which has a very home like feel, the staff are super friendly and very welcoming! During my stay i had the pleasure of meeting Molly, one of the staff members, who went out of her way to make my stay extra welcoming by taking myself and a few of the other hostel guests out to phoenix and showing some of the nice areas of Phoenix, Scottsdale and Tempe as well as some nice little places to eat! Would recommend to anyone travelling to phoenix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nataliehenshall7395
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Cze 2017
10.0

Really helpful staff. Felt very homely here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×