Hostelworld.com

HI Paudimar Campestre

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8
HI Paudimar Campestre Located at Avenida Cataratas Km 12.5, , Foz do Iguacu.
HI Paudimar Campestre
Brazil
Foz do Iguacu Parana 85853843 Avenida Cataratas Km 12.5
89% 199
-25.5993865 -54.5244598
HI Paudimar Campestre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Charadabrasileiro
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

I would really recommend this place to somebody in need of a place to stay in Foz de Iguaçu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2016
9.7

We been in Paudimar campestre 17-18 of May 2016. We enjoy that place cause is a great area full of trees and flowers. Pool and bar open from 8 to midnight. Very helpfull staff! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
10.0

Really great, friendly and helpful Staff! The hostel is really cheap for that what you get. Also the food you can buy there is really cheap and soooo delicious! It is also really near to the falls! It is really quiet.... I woukd defenitley stay there again!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
7.7

Am Pool steht ein Schild, wonach das Wasser darin nicht chemisch behandelt wird. Und so sah das dann auch aus. Wir fanden den Pool jedenfalls nicht so einladend. Aber die Mitarbeiterin beim Check-in war super nett und professinell. Die Zimmer (für ein Hostel) ok. Das Hotel liegt ja nicht im Ort, sondern an der Straße zum Flugplatz und zu den Iguazu-Fällen. Wer also durch den Ort schlendern will, ist hier falsch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Fantastyczny hostel. Bardzo przyjazny personel i natychmiast dał mi rady jak do odwiedzenia strony brazylijskiej Iguassu Falls - bezpłatny autobus do głównej drogi następnie taniego lokalnym autobusem do parku narodowego / spada. ułożone również bardzo tanie połączenia na dzień na argentyńskiej stronie upadków z łatwego przejścia granicznego i zasnąć w moim argentyńskim schroniska. Piękne ogrody i wspaniałe udogodnienia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Sty 2016
6.9

What I like most is staffs. Super helpful. Besides staffs, just so so. Just money value as much as i paid

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Gru 2015
7.4

Hostel muito agradável, limpo, campestre é algo que adiciona muito ao clima do local! A localização é o ponto fraco.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.