Hostelworld.com

HI-Ottawa Jail Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,507 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,507 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
HI-Ottawa Jail Hostel Located at 75 Nicholas Street, Ontario, Ottawa.
HI-Ottawa Jail Hostel
Canada
Ottawa ON K1N 7B9 75 Nicholas Street, Ontario
87% 1507
45.4249164 -75.6885480
HI-Ottawa Jail Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
8.3

Great place downtown! Loved the rooms and atmosphere of the place. Didn't love the cubbies in the room because they didn't lock, and I wasn't sure if there was a location to even lock your bags away, so that was the only reason I didn't give it 10/10. The price was great and staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2016
9.1

Very cool building in a good location, near byward market, great shopping, good bars and restaurants and near the canal. Great tour offered at 11am everyday that I would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
9.1

This is great hostel wel located in Ottawa. The only thing I found was that it was quite quiet but that could be that I was there not in high season. I would definitely recommend it. If you reall want the jail experience stay in one of the single cells. I didn't and I regret it. And definitely do the free tour, very interesting. Just maybe not on day one...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Wifi reception is not good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • clmntlfbvr1453
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 58 Recenzje
10 Maj 2016
8.6

The whole prison situation is fun and adds to the place but the place is noisy (you hear people walking in the corridor as if they were walking in your room and if someone speaks on the other side of the floor you'll hear their conversation from the comfort of your bed - everybody tries to keep it quiet tho). Beds are mildly comfortable (latex covers not my thing). For the positives: great breakfast, great staff, great location (everything is walking distance). Great for a couple of nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Maj 2016
8.6

The hostel is very good and if you want the privacy of your own cell/room you can get one for pretty cheap. The cells are very narrow, but I found it to be more than satisfactory and a novel experience. There wasn't much going on though socially though, but I wasn't looking for that.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
8.9

Staff was nice, room was clean. Wifi isn't good in room but common areas work fine. Location is great, I was able to walk around anywhere anytime. Would recommend and stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Maj 2016
8.0

Real jail atmosphere, so real that you realy slip like a convicted.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Maj 2016
8.9

Un buen hostal: limpio, céntrico y original. En la noche un poco ruidoso por las puertas con barrotes. El desayuno muy bueno! :) Si regresaría!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
6.0

No geral bom. Não mais que isso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.