Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Ottawa Jail Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1804 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Mar 2017
8.9

The location of the Hostel is excellent, close to everything. The hostel was very cool, plenty of space and the tour of the jail was really cool. The breakfast was great including fantastic bagels. The dorm was nice and clean, a little weird layout but worked out fine. My only wish is that the bathroom on our floor had more than one toilet and one shower. Overall great place to stay in Ottawa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alexrobinson
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Mar 2017
9.1

Staff were friendly and helpful. It was a bit hard to sleep because you can hear everyone else in the whole hallway as well as very noisy pipes. The free breakfast was amazing! Homemade fresh bagels! Location is insanely convenient, right outside the entrance to the Rideau Centre. Also highly recommend the tour!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
9.4

Isolation cell is perfect for the introvert

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
8.9

Super cadre, très bien situé, lit très confortable mais problème de lumière du couloir qui perturbe le sommeil.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
9.7

Interesting experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tonio514
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
10.0

Of my own fault I lost my wallet and money and they safely kept it for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
8.3

Very good central location within Ottawa. Unique atmosphere to stay in an old prison.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Mar 2017
7.7

Super sécuritaire. Personnel moyen. Propreté assez ordinaire. Chambre ordinaire. Lit très inconfortable. Très cher.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

I loved my stay in the little cell. Great space to be in - no need for car to get to anywhere. Staff were wonderful and the other hostellers great fun. What a marvellous building too! Thanks for keeping the history and telling the story so well, Ottawa Hostels! I'll be back - and this time I'll take the Jail tour! Keira McArthur

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
9.4

A little noisy but, overall I enjoyed my stay! Great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.