Hostelworld.com

HI-Ottawa Jail Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
HI-Ottawa Jail Hostel Located at 75 Nicholas Street, Ontario, Ottawa.
HI-Ottawa Jail Hostel
Canada
Ottawa ON K1N 7B9 75 Nicholas Street, Ontario
86% 1480
45.4249164 -75.6885480
HI-Ottawa Jail Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Kwi 2016
8.3

The lack of usable WiFi made me feel like I was in prison. No social atmosphere. Kitchen and showers are nice though. Staff is friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.4

Great hostel, with plenty of history and a convenient location. The only bad thing I could say about this hostel is the wifi is terrible, it constantly drops out even in the common areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • contactblair6374
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

The jail cell room is great and exactly as described on the website: a room with a bed and a small space to stand near the door. Great price for your own space, but without a fan it may get hot in the summer. Totally loved my experience at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
9.7

毎日11時にホステル内の無料ツアーあり、朝ごはんも沢山あってよかったです!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
10.0

This was a really cool experience... it was walking distance to parliament ..the market... the mall ..the breakfast was GREAT! ...I took uber to the lawndownes area and walked around .. enjoyed my stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.6

Un hostel ultra bien placé, facile d'accès et un personnel très sympa. Je recommande pour y passer quelques jours (la cuisine est top). Petit point négatif sur l'Internet et sur les positions des salles de bains (surtout au dernier etage)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lamartimmins
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
15 Kwi 2016
8.3

I have stayed here many times. The main reason is the free breakfast. They actually have healthy choices like real fruits, eggs, toast and coffee. I also appreciate that they compost.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

The cells get really hot at night and can get a lot of noise from the hall. Yes, they are also extremely small but that's expected. Everything else is fantastic, had a great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
6.9

It's a special location and it's nice for one or two nights. But I must say, I was disappointed by the atmosphere. No activities (just the jail tour, but it's every day) and the bar was closed. Hopefully I met some other guys from my trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Kwi 2016
8.0

1인실 썼는데 정말 감옥같아요! 근데 문이 위 아래가 뚫려있어서 소음은 좀 있어요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.