Hostelworld.com

HI Nantucket

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.8
HI Nantucket Located at 31 Western Avenue, Nantucket, MA 02554, , Nantucket.
HI Nantucket
USA
Nantucket MA 31 Western Avenue, Nantucket, MA 02554
90% 69
41.2438820 -70.0970270
HI Nantucket
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mariannedesjardins9079
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2015
10.0

I love this youth hostel, its location and the manager and her staff!!! I will go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2015
7.7

Great place to stay especially if you are on a budget or short notice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
7.1

Got a snooty attitude from staff member Julia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2015
6.6

Been coming here for nearly 8 years, but this year I was a bit disappointed. Bathrooms were not clean & while the design is new I don't think it's efficient at all. If you're using a shower then the toliet is taken & the sink, so you can't split the functions to get through any line. The watered down dish soap is gross - doesn't feel like things are getting clean. The top bunk beds feel unstable. And while I love that alcohol is now allowed - there's definitely some who abuse the privilege.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Sie 2015
9.7

Loved this place ! Perfect beach gateway .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2015
10.0

A beautiful building and interesting place to stay. A tricky and not particularly pleasant walk from Nantucket town (now I see why people cycle, taxi or get the bus). The hostel is right by a beautiful beach and has excellent facilities and full kitchen. All very nice. Does seem to be a prevalence of large groups so perhaps not so great for solo travellers. But otherwise a really nice place to stay. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2015
10.0

Great location, very helpful and friendly staff, nice and clean and thanks for letting us use the boogie boards, had a blast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2015
9.1

The place was charming, the staff was fantastic, very friendly and helpful. The place is away from town, but there is bus service and it is a decent bike ride. The beach that is close by is amazing and far less crowded than the ones near town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.