Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI NYC Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 5582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 5582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

Stayed here for the weekend, great place to stop especially if there's a group of you! I unfortunately missed the Monday night party but walked through it to get my ba and was a bit envious I was missing out! Bathrooms and beds were clean with fresh sheets provided for your stay. Recommend having some flip flops just so it makes showering easier. Definitely worth a look if you're on a budget.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2017
8.6

I really enjoyed my short stay at HI NYC. The facilities available to guests were great! When I needed to print something and their printer for guests wasn't working they went ahead and printed it off for me. The bathrooms got a little dirty but with so many people using them its to be expected. The one thing I can say is that the mattress was a little uncomfortable and the blankets had seen better days. They store your luggage after checkout for $5 which isn't horrible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Mylifedoingadventures
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.3

Bodde endast på HI 2 nätter men det var två riktigt bra nätter utan strul. Hade egentligen ingen kontakt med varken personal eller andra resenärer så kan inte ge en korrekt bedömning om det. Men jag skulle definitivt bo där igen om jag har budget för det 😊

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nmadlani9516
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Mar 2017
9.1

Great location , great activities, definitely THE place to stay in NYC for a solo traveller. Only thing I'd say is - mattress was thin as anything so not a comfortable sleep. But hey, it's a hostel. Still recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
10.0

Excelente!!! Super recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Mar 2017
10.0

Amazing cafe located at the hostel will very affordable goodies. The hostel was very clean and extremely well run. All the staff was incredibly kind and helpful. I'd highly recommend for NYC.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Mar 2017
6.9

뉴욕에 호스텔이 많지 않은 거 같아서 고른 곳이었는데 시설, 보안 부분은 나쁘지 않았습니다. 레드라인 103번가 역과 가까워 접근성은 나쁘지 않으나 미드타운으로 가는데 교통상황에 따라 10~15분 걸립니다. 위치가 좋다고는 말 할 수 없는거 같네요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
9.4

Excelente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
9.7

Really caring staff that wants you to enjoy your time in the city. Probably one of the nicest hostels that I have ever been to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
9.7

Estuvo muy bien el tiempo que me quede, los lockers son de buen espacio para tu maleta de mano, en tu cama tienes un dos contactos de luz y dos USB, los baños estaban siempre limpios, está muy cerca de central park y de dos estaciones de metro por lo cual te llevara a cualquier parte de manhattan. mi único pero son las PC'S ya que para imprimir necesitas pagar cierta cantidad para usarla más lo que fueras a imprimir... en una de fotocopias te sale mucho menos de la mitad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.