Hostelworld.com

HI NYC Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Its such a great hostel! Let's you easy move to every were! Nice place to meet people and always have plans to do and know the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've stayed at. Clean and quiet. Beds were typical and everything was clean which was awesome. Staff was also super helpful. Location isn't great if you're not going to columbia- but I still think it's worth the money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lut 2017
6.6

Es un buen hostel, pero tiene dos problemas. Es DEMASIADO GRANDE y no hay desayuno. En todo lo demas ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

전페적으로 깔끔하고 좋아요. 아침에 뜨거운물은 제가 못튼건지 원래 안나오는건지는 모르겠지만, 화장실도 깨끗하고 조식도 맛있었습니다. 센트럴파크도 걸어서 오분이고 지하철 역도 한블럭 옆에있어서 편합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
7.7

Room a bit stuffy and cramped for 10 people, heating on very high and limited ventilation made for a rather uncomfortable night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.9

호스텔 분위기와 여러 행사로 다른 사람들과 대화할 수 있는 기회가 있다는게 정말 좋습니다. 다만 위치가 타임스퀘어에서 아주 가까운 편은 아니고 조식 불포함으로 예약 시에 조식을 돈주고 사먹어야 하는게 약간의 단점이네요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • camilo_dimas7540
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Lut 2017
9.7

It is a great place, it is near the subway of 103 st and you can get on subway everywhere the staff is very friendly and helps you a lot. the rooms are not very big but they are adequate for sleeping and the bathrooms are always clean. I would definitely go back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
9.4

I really loved tours and group activities!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
6.9

This is seriously the loudest hostel i have ever stayed in... Between the extremely loud heater that switches itself on every five minutes, the squeaking bunks (both in the room and the room above) and the thudding through the hallways, i've never had as much trouble trying to sleep. The elevator also needs a serious upgrade, you can stand there for at least 5 minutes waiting for it to get to you. Aside from that, the hostel is quite nice and in a reasonably decent spot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
7.4

The hostel is further away from middle town, but it is located near subway stations which makes it easier to go around. I think the price is expensive (paid 52 dollars for a female delux room) for what we get, 35 dollars would be more then enough ( I stayed in a Marriott at the 58 street for 100 dollars two people). The room, toilet and showers were clean. The wifi works in the rooms and they have activities for lonleny travelers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We appreciate your feedback about your experience in our hostel. Everyone here would like to wish you the best in your future travels. Come back and visit us again soon!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.