Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI NYC Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 5708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 5708 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
9.1

This place is in a really great location - so close to the train line (2 minute walk if that!)! Very clean and positive atmosphere. Plenty of activities on offer with helpful staff to get you to wherever you need to go. New York Tip: If you're there for a decent time the 7-day metro card is well worth it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
10.0

It is the best hostal that I have been and in New York, I totally recomend to stay there, don't hesitate to go there, everything is perfect, it has activities and tours everyday. A lot of people around the world come and deffo you could make some good friends! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.7

I had an amazing experience at HI NYC. Coming from San Francisco, I expected it to be very expensive but the price per night was very fair. There are many events that the employees of the hostel put on, from pub crawls, to night tours, and meditation hour. They have a huge kitchen downstairs with freezers and fridges for food storage. Also, there is restaraunt downstairs if you don't want to cook. Travelers from all over the world come here, and majority are 20s to 30 year olds. Loved this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cruzbineau
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2017
8.0

Auberge bien située et personnel très sympathique ..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

Simply great! Cool comedy show! And a nice garden with a memorial for freedom. Must in NYC!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.9

Great staff. Value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
8.3

Auberge de jeunesse que je conseille pour les personnes voyageant seules, beaucoup d'activités et de sorties organisées .. J'y ai passé un bon séjour même si les chambres qui donne sur la rue sont bruillantes. De plus les toilettes et salle de bains n'étaient pas propres (car sont lavés une fois par jour..)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.1

Dope place. Alright location in close proximity to subway. A lot of buzz in the cafe area, which is good for solo travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.1

Amazing. Close to the subway, uptown, right next to Central Park. The staff is lovely and willing to help with any question. Best hostel I've stayed in! Thank you for the experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.9

I enjoyed very much my stay and would come again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.