Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Montreal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1753 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1753 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.4

LOVED this place. Clean, fun staff, amazing location, ridiculously fun bar in the basement. Perfect place if you're seeing a concert at the Bell Centre!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Perfect place... I love to read this kind of review! Many many thanks! :) Nic, hostel manager

17 Mar 2017
9.1

1. great location - right beside bars, clubs, metro, and bell centre 2. arrived early - checked us in early - one bed wasn't made - we told staff about this , but when returned that night it was still not bad. 3. bar was great - cheap drinks, great atmosphere 4. great recommendations by staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

1- Thanks 2- Happy Travels 3- Nic, hostel manager :)

13 Mar 2017
9.7

tolles Hostel gute Lage über die Musik im Frühstücks und Barbereich kann mann streiten. Es war auch nicht einfach für uns einen Platz zum Spielen oder ratschen zu finden, denn entweder es war sehr laut oder ein lseraum in dem man eigentlich lern sie sein sollte... Ich würde das Hostel weiter empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.1

twas dope

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
8.0

Die Spinde waren leider so klein, dass noch nicht mal mein Laptop rein gepasst hat. Den musste ich dann leider, auch in meiner Abwesenheit, auf meinem Bett liegen lassen. Auch sonst war der Stauraum für das Gepäck eher knapp. Das ist aber wirklich das einzig negative was ich über dieses Hostel sagen kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
9.7

Nice staff and nice hostel. Very close to Metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks! Nic, Hostel manager

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
9.7

Excellente auberge , ambiance au top , personnel de qualités , activités proposées chèques jours et l'auberge est très bien équipée. À recommander

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

...et toute l'équipe vous en remercie! :) Bonne continuation, Nicolas, directeur

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
8.3

Auberge très bien située dans le centre de Montréal. Toute proche de la station de métro Lucien L'Allier et d'un arrêt de bus pour l'aéroport. Accueil très sympathique, personnel toujours prêt à vous conseiller ! Petit déjeuner très complet, et tout ce qu'il vous faut pmcomme accessoires pour cuisiner se trouve sur place !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour et merci beaucoup pour ces gentils commentaires! Au plaisir et bonne continuation, Nicolas, directeur

  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
10.0

Excelente lugar muy serca de todo y el personal muy amable en todo momento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola , Muchisimas gracias par comentario del personal. Le deseo un buen viaje y hasta la proxima! Nicolas, director

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Wow I LOVED staying here. Was only to be in town for a few days and stayed for over a week. The staff here is amazing and can make you feel like family. Facility is clean and other people staying here were all friendly and respectful. Location couldn't be better walking distance from everything and if needed the metro is 3 min walk up the road. There's no way I wouldn't recommend this place !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.