Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Montreal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1929 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1929 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2017
8.6

Great place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
9.4

Convenient location near Metro and fairly central to points of interest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
7.1

Très bon accueil personnel serviable manque de meuble de rangement dans les dortoirs. Bien situé à proximité des boutiques café restaurant et jardin pour le sport. Petit déjeuner gratuit très correct. Merci à toute l'équipe

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour et merci de prendre le temps de laisser vos impressions. Tous les commentaires reçus sont dument notés pour nos aider à constamment nous améliorer. Bonne continuation, Nic, hostel manager

5 Wrz 2017
9.7

Une séjour parfait et un personnel d'une extrême gentillesse et toujours prêts à vous aidé ! Merci !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Et bien le plaisir était tout à fait réciproque!! :) Au plaisir, Nicolas, directeur

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Wrz 2017
10.0

Had a great stay! Great location and standards, and the staff were very helpful and friendly :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup!! :) Nic, hostel manager

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
10.0

Super très bien très sympa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
8.9

The location is close to downtown. To be precise, it is in the downtown but on the edge of it. Walking distance to Concordia University and also to McGill (further than CU). The atmosphere was great! In the morning, the hostel provides breakfast from 7 to 11 am. I lived in a 4 person dormitory. The room is smaller than on the photo. All of us 4 people had luggages so the room was more crowded. The restroom was okay with the sink being outside of it. But! There's no elevator!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello and thank you for taking the time to leave a review­. So nice to read that you had a good time with us. Hopefully we will see you again before long! Happy Travels! Nic, hostel manager

25 Sie 2017
8.6

The kitchen, bar and communal area are really nice. My room was to small for 6 beds but the worse was the bathroom. It was really old and not clean in every part.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello and thanks for the review. Im am happy to announce that we will start renovating our older washrooms later this month, so if you choose to stay again I can assure that it'll be a pleseant experience. Happy Travels, Nic, hostel manager

  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
23 Sie 2017
9.4

Breakfast is great, amazing daily activities to get to know others. great location and great facilities. only big problem is that air con didn't seem to work and is not even possible to open a window. room felt like an oven and struggled to sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello and thanks for the review. Indeed we cannot open the window on the upper levels for security purposes, but the air con should be perfectly working. I will see at what went wrong and fix it! Great to see that you seem to like the overall experience with us! Happy Travels, Nic, hostel manager

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
9.4

화장실 작지만 나머지는 정말 좋습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

대단히 감사합니다! 안녕! Nic, hostel manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×