Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Monterey

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 460 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 460 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
HI Monterey Located at 778 Hawthorne Street, , Monterey.
HI Monterey
USA
Monterey CA 93940 778 Hawthorne Street
90% 460
36.6152348 -121.9042325
HI Monterey
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • antonallan
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Wrz 2016
9.4

Very nice, chilled hostel. Good location for Cannery Row.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Wrz 2016
6.0

If you're looking for a social vibe then this hostel probably isn't the place (based on my experience). There was a large school group dominating the common space, and otherwise an older audience. If I visited again I would probably just spend the extra money for a hotel or air bnb.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Wrz 2016
8.6

Overall, a decent hostel with helpful staff in a good location a couple of blocks from Cannery Row and the waterfront. The rooms are a bit cramped and there seemed to be too few showers/bathrooms for the number of guests but other than that no complaints. Pancakes at breakfast were awesome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Sie 2016
9.4

The staff is nice, and the breakfast is great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

素晴らしい滞在でした!ありがとうございます!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sie 2016
9.4

The hostel has been recently refurbished and the common room is a fantastic space to hang out. The wifi is great and pancakes in the morning were delicious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • santisaap1528
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
10.0

Great living room and friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great guests make everything!

1 Sie 2016
8.6

La chambre de 8 étais séparée par un rideau avec l'autre chambre de 8, c'était pas génial..!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
8.0

Heel leuk hostel. Netjes en gezellig. Het pannenkoeken ontbijt is super. Enige jammere is dat er nooit gereageerd is op mijn mail of ze mijn verloren voorwerp gevonden hadden...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2016
8.0

The hostel is clean and the beds comfy... it is an ideal place to relax and wind down and I would stay again. On the other hand there is nothing in the way of socialising or organised events and even when I asked a member of staff what I should do in Monterey they couldn't give me much advice (despite there being lots to do... I did the aquarium, a whale watch tour, scenic drive, old state museums, etc). Maybe they should think about organising tours or something to bring people together?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.