Hostelworld.com

HI Los Angeles - South Bay

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.7
HI Los Angeles - South Bay Located at 3601S. Gaffey Street, San Pedro, Los Angeles.
HI Los Angeles - South Bay
USA
Los Angeles CA 90731 3601S. Gaffey Street, San Pedro
80% 53
33.7110428 -118.2936358
HI Los Angeles - South Bay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Wrz 2015
6.3

My pro's: friendly, upbeat, welcoming front desk staff My con's: Location very from Los Angeles on the metro and difficult too arrive too by metro. Very dark and inadequately lighted area after sunset. Thieves, thieves ate my food the night before departing and the person had no consideration to open my package food and leave it in the cabinet with there nasty fingers on it. Upon my 2 night my bed was occupied had to sleep in the library

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • d4wnsmit8818
  • Zimbabwe, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2015
8.6

Great hostel, the staff were really friendly and helpful. Only thing is it was far away from downtown LA. The bus to the hostel runs infrequently. Everything else was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2015
7.7

Staff upon check in made me feel like I had significantly inconvenienced her and interrupted her day. Location is quite remote but once you arrive there is a beach and a grossery store withing walking distance. On the whole, a nice stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2015
8.3

This hostel is really lovely, it's just extremely far from central LA. Staff were great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2015
7.1

Achei baixo a interação com as pessoas, o hostil não motiva este tipo de atividade, talvez pelo tamanho

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2015
8.0

Vraiment bel endroit très propre. Un peu loin de la "vie", mais endroit très bien pour rencontrer des gens très sympathiques et relaxer. Wifi très mauvais, mais un grand choix de livre pur passer le temps.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Sie 2015
7.7

Nice place stay a from chaos of LA

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sie 2015
5.7

Perhaps it's because the US isn't geared towards backpacking, but it found it dreary and old, averagely maintained, and way out in the 'burbs away from any form of shops, including decent supermakets, restaurants, etc. Probably wouldn't stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Niedrogie i blisko Salmon

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2015
10.0

Very friendly staff....amazing location overseeing the ocean. The food was great due to the holiday - breakfast options are good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We appreciate your positive review. We hope you visit us again!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.