Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Los Angeles - Santa Monica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2,951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2,951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
HI Los Angeles - Santa Monica Located at 1436 2nd Street, CA 90401, Los Angeles.
HI Los Angeles - Santa Monica
USA
Los Angeles CA 90401 1436 2nd Street, CA 90401
87% 2951
34.0140008 -118.4962821
HI Los Angeles - Santa Monica
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.1

Overall a good and cheap place to stay in the heart of everything. Location not the best if you have a car expensive parking. Most facilities are great but it was hot and to sleep in a hot like oven dorm with 7 other guys and no AC that was terrible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
7.4

No restroom in the room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
8.6

Todo super bien, lejos de los mejores hostel que visite en mi vida, en pleno centro de santa monica y a dos cuadras de la playa!! se recomienda a full!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
9.1

Need ar conditions at the bedroom ! Because the carpet inside and small window aren't comfortable and any smell from any guest are terrible ! But, I loved this hotel in Sta Monica! Congrats !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Wrz 2016
9.7

Great hostel. Awesome breakfast. Massive lockers. Dazzling tv room. Great staff. Although Beds could be a little bigger...other then that I would recommend this hostel to any sort of traveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
7.1

Check in was fast and efficient. Staff were extremely accommodating and polite. Excellent location right next to the beach and pier. Bed frames were made of wood and really noisy if you shifted while using them. Mattresses were a bit on the thin side. I stayed in a co-ed room one night which was lovely and a males only room the second time I went - males room was somewhat messy and the light in the ensuite shower was dim, making it hard to see. Overall decent experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • antonallan
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Wrz 2016
8.9

Good location, good facilities. Room was really noisy, loudest hostel room I have stayed in so far.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

War das beste Hostel in dem ich je war. Sehr empfehlenswert.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
6.3

전형적인 호스텔 느낌. 시설의 청결도가 좀 많이 떨어지는 숙소였다. 시트나 타월이 깨끗하지 않아 찝찝한 기분이 계속 되었던 것 같다. 화장실도 깨끗하지 않고. 위치는, 비치와도 가깝고 3rd 프롬나드(메인 스트리트)와도 가까워 주변을 돌아다니기에는 매우 좋은 편이다. 다만, 산타모니카가 생각보다 별로라서(한국의 월미도 느낌..) 여기 호스텔에서 1박을 하는 것보다 차라리 헐리우드 시내에 숙소를 잡고 우버를 이용해 아침에 산타모니카 갔다가 저녁에 시내로 돌아오는 것을 추천한다.(헐리우드 시내에서 산타모니카까지 이동하는데에 우버풀 기준 편도 10달러 미만이였다.) 호스텔치고 싸지는 않은 가격인데 가격 대비 만족스럽지 못한 숙소였다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.0

Pros: Location is just perfect, crawling distance from the beach and pier. A walk along the beach to Venice is wonderful. Lots of places to eat around and very close to public transport from LAX. Plenty of activities to do with fellow travelers, like pub crawls or movie nights. Big lockers are provided, easily fits a big backpack. Building is really nice, lots of places to chill. Dorm had its own bathroom. Cons: The dorms were a bit of a let down quality-wise, very squeaky and narrow beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.