Hostelworld.com

HI Los Angeles - Santa Monica

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
HI Los Angeles - Santa Monica Located at 1436 2nd Street, CA 90401, Los Angeles.
HI Los Angeles - Santa Monica
USA
Los Angeles CA 90401 1436 2nd Street, CA 90401
86% 2683
34.0140008 -118.4962821
HI Los Angeles - Santa Monica
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Maj 2016
10.0

Staff were helpful. In a prime location. Good if you want a quiet break

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

They gave me an early check-in, which was a god send after flying from Australia! Super chilled atmosphere and unbeatable location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.7

La verdad es que me encanto el ambiente de este lugar, el personal me atendió muy bien son muy amables y colaboradores, el hostal es limpio y el desayuno es muy completo. Las habitaciones son pequeñas pero son seguras y tranquilas. Si vuelvo a los Ángeles me quedaría allí nuevamente así pudiese pagar un hotel pues puedes darte la oportunidad y conocer gente de muchas partes del mundo. Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

I cannot think of anything bad about this place. Maybe the rooms are a bit too large? Maybe the kitchen a bit too nice? The only real downside was its distance from the closest supermarket so you're kind of forced to go all in or not at all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Kwi 2016
9.4

Loved my stay here. Rooms were spacious and I love that every bunk has a personal lamp and outlet. Lockers are big. Breakfast is continental but generous. The hostel is always organising tours/outings too which is great to meet the other travellers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

Really nice place, well located right next to the beach. Good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
5.7

Pas cher et bien situé mais les dortoirs sont petits et on y dort mal Beaucoup de soirées et des gens saouls à tout heure de la nuit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • davidnewcomb
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

Really friendly staff. Free breakfast of cornflakes, coffee, bread/toast with butter/jam, apple and an unopened bottle of orange juice. I'd take my OJ away and drink it later continuously topping it up from the water fountains all other the place. Free orange juice all day, admittedly getting weaker! Marked down for: Facilities - iron but no ironing board! Security - homeless people would come into lobby & outside areas and try to mix with guests, however security cameras are everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Samoa Amerykańskie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.9

It was really worth the cost, the only thing that was annoying was the construction noise, but it was very min.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.0

Great location. Right near places to shop and very close to the pier. Easy to find from LAX. Would stay again if I were to return to Santa Monica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.