Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Lake Louise

  • Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta, Banff, Kanada

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 690 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 690 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lip 2017
9.7

Booked a 4 female bed dorm, no one else was in the room which was great. Close to the village. Everything was clean and comfortable, would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Lip 2017
9.1

Great location, a short walk from the visitor center and shops. Lovely grounds, decent restaurant in the building. Building seems a bit old and creaky but was very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.0

Awesome kitchen downstairs, plenty of space to store groceries. The showers are fiddly but overall great place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
10.0

A little loud due to people stomping and running around on the floor above us (at 6-7AM).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.1

One of the nicest hostels I've stayed at

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2017
8.6

The location is great and within the town of Banff. This was the most expensive hostel we stayed at within the park.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
8.9

Clean and comfortable facilities. Great kitchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
8.9

Awesome location and I loved the cabin feel. The hostel cafe had good food at a very good price. I would definitely stay here again and would recomend to any traveler who is looking for something both affordable and so close to lake Louise! Only small downfall to me was that my bed mattress was very used and the middle where people lay most was thin enough for me to feel the wooden pallets as I was sleeping on the top bunk. Other than that, great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

Me gustó el lugar en todos los aspectos. Es familiar, se puede llegar muy fácil y rápido de Lake Louise, es cálido y bonito. Algo que mejorar es el sistema de duchas con cronómetro... Me parece buena idea el concepto de ahorrar agua pero me tocó que la luz se apagara cuando estaba cambiándome y vi que sucedió lo mismo con alguien más. Sugiero modificar un poco ese sistema y estoy seguro que la gente ahorrará agua.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Cze 2017
8.0

Nice hostel in Lake Louise. Well located in the village, easy to get the shuttle to the Lake etc. For those who haven't been you wouldn't want more than 1-2 nights in the town there's not a whole lot going on. Hostel itself was good. Nice clean rooms, good showers etc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.