Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

HI-Lake Louise

  • Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta, Banff, Kanada

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
HI-Lake Louise Located at Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta, Banff.
HI-Lake Louise
Canada
Banff AB Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta
86% 569
51.4284942 -116.1846470
HI-Lake Louise
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
9.1

Adresse à retenir. Locaux sympas , bien situés et ambiance cordiale. Possibilité de croiser tout type de voyageurs qui partagent leurs expériences.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
7.7

Onpersoonlijk, luidruchtig verder wel proper en voorzien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.4

This hostel was clean and friendly, large kitchen with enough space for multiple people to be using it and eating at once. The restaurant attached is excellent and affordable as well, and there's a market walking distance away. Really great place to stay if you aim to spend a lot of time hiking around the area, nice and quiet, is not nearby to Banff town but an easy drive away (40mins).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
6.0

Bedrooms very noisy - lots of banging noise from above, poor insulation.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2016
7.4

Great place to get some down time. Really clean place, good facilities but super quiet with an older crowd/families.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2016
9.4

Great room and many showers. Very clean and secure. Cool loft area and large kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
8.9

Bel endroit, très propre. Un peu loin du centre-ville, mais des passes d'autobus sont prêtées. Peu de choses inclues dans le prix: pas de déjeuner, lessive payante... belle grande cuisine commune et salle de jeux.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
8.3

Unfortunately we only stayed 1 night, but staff were helpfull polite, room was clean, great location. Perfect ! Thankyou

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2016
6.3

Les cuisines n'était pas très propre à notre arrivée et il y avait un lavabo sur 2 non fonctionnelle en plus des hottes qui ne fonctionnait pas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • shellie_252877724
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Cze 2016
5.4

Our 5 bed dorm room was split across two levels - the upper level had 3 beds but was accessible by a steep almost 2 story ladder. Not ideal and incredibly dangerous when manouvering with luggage. The least they could do was forewarn you when booking - esp for people who may dislike heights or have physical issues. The light at the top could not be turned on except from down the bottom presenting a safety issue. Cleaners kept leaving our dorm doors propped open - whats the point in keys then?

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.