Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Lake Louise

  • Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta, Banff, Kanada

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
HI-Lake Louise Located at Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta, Banff.
HI-Lake Louise
Canada
Banff AB Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta
86% 575
51.4284942 -116.1846470
HI-Lake Louise
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

モールや観光案内所からも近く、全体的に手入れが行き届いており、好印象でした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ekslee
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2016
9.4

숲속에 위치한 호스텔로서 주위 경관이 뛰어나며, 시내 중심지에 있어서 접근성이 매우 좋음. 주차장도 넓고 객실도 많이 있는 규모가 큰 호스텔임. 4인실 도미토리에도 화장실이 내부에 있어서 매우 편리함. 또 침대 밑에 가방을 넣어둘 수 있는 공간이 있어서 편리함. 주방도 넓고 여러가지 시설이 잘 갖추어져 있어서 쾌적함.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.7

We've never stayed in a coed room before--we are seasoned travelers in our 60's--but our roommates were all about hiking and gave helpful hints. Room was comfortable, setting was great, and so accessible to trails & practical needs. Cheerful and helpful staff. Would stay again (& book sooner:-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Lip 2016
5.7

The bathrooms require alot more cleaning. The atmosphere is more like a hotel than a hostel. Everyone stays in their groups. There is very little mingling.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lip 2016
9.1

Adresse à retenir. Locaux sympas , bien situés et ambiance cordiale. Possibilité de croiser tout type de voyageurs qui partagent leurs expériences.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
7.7

Onpersoonlijk, luidruchtig verder wel proper en voorzien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
10.0

Absolutely amazing (except for the rain). Everything was top notch from the staff to the accommodations to the food and beyond! The food that came out of that kitchen was like a 5 star restaurant! I'll definitely be back. Thank you for a great experience 😊. Leslee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.4

This hostel was clean and friendly, large kitchen with enough space for multiple people to be using it and eating at once. The restaurant attached is excellent and affordable as well, and there's a market walking distance away. Really great place to stay if you aim to spend a lot of time hiking around the area, nice and quiet, is not nearby to Banff town but an easy drive away (40mins).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
6.0

Bedrooms very noisy - lots of banging noise from above, poor insulation.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2016
7.4

Great place to get some down time. Really clean place, good facilities but super quiet with an older crowd/families.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.