Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Lake Louise

  • Village Road, Box 115 Lake Louise, Lake Louise, Alberta, Banff, Kanada

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 712 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 712 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Wrz 2017
8.0

Ziemlich hellhöriges Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
9.7

Great Breakfast options, for good price!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
6.6

There are limited choices for "budget" lodging in the Lake Louse area so for a hostel, the prices can be steep. The hostel itself is well maintained with plenty of bathrooms, lounge space, and a well stocked kitchen. The facilities were clean and the staff was pleasant enough. However, despite temperatures in the 40's-50's at night, the bedroom remained toasty and hot even with the window open, and the mattress was very unpleasant. I would look somewhere else next time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
9.4

Der ideale Ort um ein paar Tage in Lake Louise zu bleiben. Die Aufenthaltsräume sind grosszügig und geschmackvoll eingerichtet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • malimeloo6705
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2017
9.4

Grande auberge, bien située à lake louise! Pensez à faire des courses avant d'y arriver car le magasin à lake louise est très cher. Le wifi ne fonctionne pas très bien dans l'auberge. Cuisine fonctionnel mais pas de produits de base (sel, poivre etc..) il faut avoir tout ce dont on a besoin avec soi. Lits confortables et douces très bien. Propreté nickel. Je conseil d'y passer 2 nuits afin de profiter des environs. Bus gratuit entre lake louise et le village!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
9.1

It was the best hostel during staying Jasper and Banff National Park.Very close to supermarket and visitor center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

Großartig! Eins der schönsten und angenehmsten Hostels, das wir kennen! Wir kommen wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
3.4

My stay in Hi-Lake Louise felt like a cabin community center than something you could call close to home. One thing I found that I couldn't tolerate was the towel they provided. I went to go shower at used the towels they provided and realized I had 4 different hair strain on my body. I immediately felt grossed out and ruined my experience here. The facility is dirty and the kitchen is unorganized. I wouldn't go back to any other HI Hostels.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Lip 2017
9.7

Booked a 4 female bed dorm, no one else was in the room which was great. Close to the village. Everything was clean and comfortable, would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

Loved it and would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×