Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

HI - Lagos Youth Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 640 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 640 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
HI - Lagos Youth Hostel Located at Rua Pousada de Juventude 8500-423 , , Lagos.
HI - Lagos Youth Hostel
Portugal
Lagos 8600-605 Rua Pousada de Juventude 8500-423
84% 640
37.0990714 -8.6729979
HI - Lagos Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Pros - The hostel was quite central and close to everything. Overall I had an enjoyable stay and would recommend to anyone on a budget and I would stay again. Cons - the room can get quite warm during the day and nights and there is no aircon nor fan. Our window was facing the street and to open for some fresh air at night would mean you don't get a good night sleep as there's a lot of people walking up and down the road and there's bars and clubs nearby so I got kept up till late with noise

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
9.4

This hostel has all you need, it's fairly clean, social and in a great location. Only thing was the heat in the rooms as there is no air con or fan and also a bit noisy at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
5.1

The room is near the street so it's really noisy at night .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Lip 2016
9.4

First of all you need to know that this hostel in located right next to where the party happens everynight, so you should expect a lot of noise because it's much too hot not to keep the windows open (no A/C or fans). Overall it's a nice hostel with nice staff and good atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Lip 2016
8.0

Si vous avez une chambre au premier etage du côté rue c'est très bruyant... Sinon le personnel est super sympathique! Jai du partir aux petites heures du matin et il mavait quand meme preparer un petit dejeuner a apporter!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Cze 2016
7.7

The staff was really friendly and the patio of the hostel is nice for breakfast and dinner. The bathrooms are okay. Not modern and not really clean. The rooms are small and the beds are really noisy. Moreover during summer it is hot in the rooms of the 1st floor and there is a lot of noise from the street, because the hostel is situated close to the nightlife-streets. The breakfast is not special but included in the price. You have rolls, cheese, ham, jam, yogurth, cereals and coffee/juice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Cze 2016
10.0

The hostel was perfect stuff very kind and helpful the atmosphere was great the rooms are clean location is great only I few minutes from the beach and to the center of Lagos I really had a amazing stay and I would definitely come here again good hospitality with a nice breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Cze 2016
8.3

Lo que nos gusto: la ubicación, desayuno está bien, espacios para estar, los baños. Lo que no nos gusto: el cuarto de 4 personas queda mirando a la calle. Y el hostel esta al lado de muchos bares, y se escucha todo. En el cuarto no hay muchos enchufes. Y los lockers algunos no funcionaban. Pero esta bueno el hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
8.9

Ubicación de 10 y personal muy atento. El mobiliario es algo viejo, pero el eficio está limpio y bastante cuidado. Muy buena relación calidad-precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lut 2016
5.7
Przetłumaczone przez Google

Łóżka są niewygodne, a pościel stare i nie bardzo czyste. Śniadanie było trochę słaba, a personel nie był pomocny jak zwykle spodziewać. Po dwóch dniach przeniosłem się do innego schroniska, które w tej samej cenie oferuje lepsze usługi, udogodnienia i czystość.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.