Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI - Lagos Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 667 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
HI - Lagos Youth Hostel Located at Rua Pousada de Juventude 8500-423 , , Lagos.
HI - Lagos Youth Hostel
Portugal
Lagos 8600-605 Rua Pousada de Juventude 8500-423
82% 667
37.0990714 -8.6729979
HI - Lagos Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Wrz 2016
9.1

Very good hostel. The rooms are not so big, but clean and you have your own locker. It is right in the middle of everything, it even has one supermarket just across the street. The people we met here were also awesome, and the people who worked here too. The kitchen was mediocre at best, that's the only bad thing I can say about this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
5.7

Nach einer Nacht mussten wir aus unerklärbaren Gründen das Zimmer wechseln. In den darauffolgenden Nächten hatten wir eine Bettwanzenplage. Zudem ist die Küche nicht gut gepflegt und schlecht ausgestattet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Wrz 2016
8.9

Auberge sympa. Bien située dans la ville. Petit bémol pour les sanitaires. Petit déjeuner excellent et quel bonheur de le prendre en terrasse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Wrz 2016
8.0

Not much in the way of atmosphere bit other than that cheap clean tidy and great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Sie 2016
8.9

4박 중 하루는 다른 방에서 잤는데 배드버그에 물렸어요. 그 전 방에는 없었습니다. 리셉션에 있는 아저씨가 매우 친절하세요. 빨리 떠나야해서 조식 포기하고 체크인하는데 아저씨가 샌드위치 만들어주시고 먹을거 챙겨주셨어요. 너무 감동..... 조식도 꽤 괜찮고 전체적으로 좋았어요!! 배드버그만 빼면ㅜㅜ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sie 2016
6.6

Shower doors didn't close properly and there was no way to lock them. Additionally, there were ants in the shower. Toliet paper was a rarity The rooms weren't clean and pretty small. We were two girls and only got one key for one locker.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Sie 2016
5.4

Terrible Beds, Really Noisy at night because all the rooms show to the street. Hard to find sleep until 6 o´clock in the morning. The bathrooms were stinky. It was hard to get in contact with new people. I would not go there again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.9

Très bonne ambiance, cadre très agréable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.3

Un sitio agradable, justo en la zona de bares. Tiene un buen patio donde relajarse y personal amable dispuesto a ayudar. Las habitaciones son algo pequeñas y las camas no muy comodas pero es un buen lugar para alojarse si no se planea estar mucho por la habitacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sie 2016
8.0

We had a private room and ensuite. The room was dark and mouldy, however it was cheap so you get what you pay for. Great location although very noisy at night, party central perhaps. The staff were friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.