Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI - Lagos Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
HI - Lagos Youth Hostel Located at Rua Pousada de Juventude 8500-423 , , Lagos.
HI - Lagos Youth Hostel
Portugal
Lagos 8600-605 Rua Pousada de Juventude 8500-423
85% 655
37.0990714 -8.6729979
HI - Lagos Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.9

Très bonne ambiance, cadre très agréable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.3

Un sitio agradable, justo en la zona de bares. Tiene un buen patio donde relajarse y personal amable dispuesto a ayudar. Las habitaciones son algo pequeñas y las camas no muy comodas pero es un buen lugar para alojarse si no se planea estar mucho por la habitacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Sie 2016
7.1

We arrived at the hostel at 3pm and were told that we had to wait another hour before our rooms were ready. We were not happy that we could not get into the rooms and the staff would not help us saying that in the fine print rooms may not be ready till 6pm. Breakfast staff were very rude to us. The only saving grace to this hostel was the morning we were leaving we had issues with our transport not arriving and the man working went over and above to help us, even providing us with breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sie 2016
8.6

Noi eravamo in una camera da 4, non grandissima ma pulita. Il personale è disponile e di notte c'è il sorvegliante notturno. Molto fiscali con gli orari della colazione. Posizione centrale.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sie 2016
8.9

The hostel was spacious and had good cooking facilities. Private twin rooms were fantastic value and it wasn't far from the beach. There was plenty of information for things to do available. The free breakfast was good, although not an unlimited buffet. It can get quite loud at night if you're facing the street but we managed to sleep through it fine. The staff were friendly and our room was cleaned every day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
9.7

El hostal estaba muy bien, la cocina limpia y espaciosa terraza para comer, y el desayuno también bastante bueno! Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2016
8.6

Muy bien situados y buen precio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2016
9.1

Me encanto el lugar. Y sobre todo el buen rollo del patio... Y esta todo cerca...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Pros - The hostel was quite central and close to everything. Overall I had an enjoyable stay and would recommend to anyone on a budget and I would stay again. Cons - the room can get quite warm during the day and nights and there is no aircon nor fan. Our window was facing the street and to open for some fresh air at night would mean you don't get a good night sleep as there's a lot of people walking up and down the road and there's bars and clubs nearby so I got kept up till late with noise

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
9.4

This hostel has all you need, it's fairly clean, social and in a great location. Only thing was the heat in the rooms as there is no air con or fan and also a bit noisy at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.