Hostelworld.com

HI Hyannis

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
HI Hyannis Located at 111 Ocean Street, Hyannis MA, , Hyannis.
HI Hyannis
USA
Hyannis Massachusetts 02601 111 Ocean Street, Hyannis MA
93% 101
41.6506000 -70.2808000
HI Hyannis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Średnia hostel. Personel był miły, muesli na śniadanie było wyśmienite i był w dobrej lokalizacji. Nie lubię jak drzwi do akademików nie zamek, to znaczy każdy może po prostu wejść w każdej chwili. Łazienki musiały być czyszczone częściej niż raz dziennie, były dość brudny. Moje łóżko za pierwszą noc była straszna, zmienił drugą noc i materac był nieco lepszy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2015
10.0

I'll be back. The perfect hostel. Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2015
8.6

One of the smaller HI hostels with better atmosphere and a good place to explore Cape Cod incl. the islands. The rooms (dorms and common area) are very nice, the staff is friendly and helpful. The kitchen got crowded during breakfast, so you had to wait a while, and also the quality of the breakfast could be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2015
9.7

The folks running the hostel were incredibly friendly and accommodating. Facilities were beautiful! Loved my stay! Thank you!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2015
9.7

The HI-Hyannis is really a great place - great staff, good food, walking distance to pubs, restaurants and so on. And personally I like the care for the environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2015
9.7

Das Hostel hat eine tolle Lage, mitten Zentrum gelegen mit Blick auf den Hafen! Schönes, sauberes Hostel mit grossen, gemütlichen Gemeinschaftsräumen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2015
10.0

It was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2015
9.1

Fabulous location at the marina and opposite the park , which has free concerts ,yoga and cinema.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2015
8.9

Nice hostel, friendly and helpful staff. Room was pretty hot. Great location. Pretty quiet and a bit too family friendly for my preference but would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2015
10.0

The location could not be better - in the heart of the waterfront overlooking a park that is next to the harbor. The upkeep of the building and the grounds was exceptional - Monroe tends to the garden with loving care. Thank you for a fantastic stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.