Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Hyannis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 140 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lip 2017
7.4

Staff were mostly friendly bar one member who was genuinely rude. I stood waiting at the desk on my first morning to ask some questions and she let me stand for 5 minutes whilst she ignored me, continued a personal phone call and then eventually asked me 'do you want something?' in an exasperated tone. She did not put down the phone but continued to hold it to her ear as she gave brief and curt replies. that aside a great location, clean, cheerful and reasonably priced. Good spot for exploring.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
10.0

wow, wow et re-wow! Superbe emplacement, service hors-pair, courtoisie.. Et que dire de la propreté des lieux! Nous y reviendrons, c'est certain!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
9.4

The hostel staff and people were lovely, as well as the location and surroundings. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.7

The hostel is a convenient location for anyone wanting to use the Natucket/Martha's Vineyard ferries, which are about a five minute walk away. The waterside location is pleasant. The staff is exceptionally friendly and helpful. I recommend this hostel for anyone interested in visiting Cape Cod.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

Great location and great views! Very friendly staff! Well maintained and clean. I highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Definitiv eines der schönsten Hostels in denen ich bisher war! Klein, gemütlich, sauber, super nettes Personal, sehr angenehme Bäder, angenehme Aufenthaltsräume, gut ausgestatte Küche, schöne Lage direkt am Hafen und das Beste: kostenloses Frühstück mit super leckerem, selbst gemachtem Müsli am Morgen - nicht zu toppen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

Excellent hostel, very friendly and helpful reception, location can not be bettered for ferries and parking facilities too! good breakfast and kitchen area and internet was also good, recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.7

Ich war das erste Mal mit Familie (2 Kinder) in einem Hostel (4-Bett-Zimmer). Wir haben uns sehr willkommen gefühlt und haben den Aufenthalt absolut genossen. Nachdem ich als Studentin auf Reisen viel in Hostels übernachtet habe, hat es sich ein bisschen wie zu Hause angefühlt. Vielen Dank an Monroe und seine Mitarbeiterinnen für die Offenheit und die Kinderfreundlichkeit im Hostel und danke Loretta für die guten Tips für unsere Weiterreise!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.