Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Houston at the Morty Rich

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
10.0

Its my third time to stay at HI hostel and its always a great experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Mar 2017
10.0

Me gusto mucho el Hostel lamentablemente los compañeros de la habitacion no eran buena onda y uno roncaba tanto que no pude dormir pero eso esta fuera de su control. Recomiendo este lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Mar 2017
9.7

Nice hostel in an incredible villa. Very good neighbourhood and close to downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
5.7

Very dirty and the shower didn't working. The bathroom was very old. Breakfast was terrible. It is very far of everywhere. You can't walk to anyplace. Rooms smelled strange. To bad to be a Hi hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
6.9

Our stay was ruined by a gentlemen who seemed to be a regular resident. He was very threatening and unwelcoming. The staff dealt with him well though. The air con was also on far too high in the main rooms

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Mar 2017
10.0

Einfach super. Das Haus ist traumhaft, die Mitarbeiter super freundlich und hilfsbereit. Ich hab super nette Leute kennen gelernt und wir hatten super Abende im Garten neben dem Pool. Die Lage ist ebenso super und auch der Supermarkt ist gleich um die Ecke. Ich würde immer wieder kommen. Einfach alles Super :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.4

Didnt stay long enough to get a good vibe of the atmosphere or see if the wifi concerns are legit. Great location very centrally located for the sports venues. Nice old mansion

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
9.4

Great place to stay! Had a good night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
7.7

The hostel is a very big house, very good location and inside the decoration and distribution is okay. In general is a good place to stay, people are very welcoming. A member of the staff left the house, reception unattended and also not a very kind person, but the rest of the staff very warm and responsible. Also cleanliness was not that good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Lut 2017
9.4

Only stayed for one night, but seemed really nice. Good location, good atmosphere, and good vibe. Bathroom was maybe a little meh, but really nothing big. Didn't think I saw any type of power outlets around the beds? It's possible I could have missed it, but don't think so. But also seemed to be a great location. Would good back most likely if I was staying in the area longer again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.