Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Houston at the Morty Rich

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 795 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
HI Houston at the Morty Rich Located at 501 Lovett Boulevard, , Houston.
HI Houston at the Morty Rich
USA
Houston Texas 77006 501 Lovett Boulevard
89% 795
29.7433067 -95.3875407
HI Houston at the Morty Rich
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2016
5.4

The pool is out of order!! (The pool which is advertised several times) That should be taken into consideration when booking the hostel. The value for money is not really high.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marinamijic8550
  • Słowenia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

A cute little hostel near the Houston downtown, great and helpful staff and great breakfast. Only down point would be that the AC in our room was so cold that all of us kept sneezing. But othervise highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Wrz 2016
8.6

Good hostel, comfortable and friendly staff. Atmosphere wasn't great - had a big tour group through that night though which killed the vibe!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Wrz 2016
8.6

スタッフ、雰囲気はとても良いです。スタッフの方に道を聞いた際には丁寧に教えてもらえ、プリントアウトまでしてもらえました。 残念だったのは、このアプリから予約する際に表示される価格は会員価格(恐らくユースホステル会員のことだと思います)なので、会員じゃない場合は少し高くなります。 スーパーは近く、食べる所もスーパー周辺にあり生活には困りませんでした。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

ESTUVE CON MI TÍO UN FIN DE SEMANA, FUE EXCELENTE, MUY BUENA UBICACIÓN Y EL PERSONAL DEMASIADO AMABLE, EL DESAYUNO MUY BUENO!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Sie 2016
9.1

Nice, homey hostel in a good location. Clean and good facilities. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2016
9.1

Great hostel for a short stay in Huston. Friendly and helpful staff, comfortable large room, lots of communal space and great breakfast in the morning. Only con was not being told the pool was under construction before we arrived so was out of use. Otherwise great stay. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.3

Friendly helpful staff, good facilities and quiet, safe location. I would recommend this place to friends!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
8.0

Hostel was very clean, and has everything you need close by. Pool is being refurbished so we couldn't use it. One or two of the staff could of been slightly more helpful however there was an older gentleman, possibly the owner who was really nice. Only stayed 2 nights passing through so cannot comment on location in relation to attractions. But it was a very safe neighbourhood given that this is a former mayor of houstons personal home. Would definitely stay again. Good AC!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

Fab hostel! Just a shame that the swimming pool was having work done to it so I couldn't use it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.