Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Hostel Chapada - Lencois

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.7

Recomendo. Agradável e amplo. Café da manhã delicioso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
7.4

The staff here are a bit weird and unfriendly, not very helpful. The hostel itself is really cute with hammocks and chairs and a garden, but there isn't much atmosphere, partly due to it being low season, but there is no music and the staff don't really make you want to hang out there. The tour guide operating from the hostel are great though!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
10.0

Great place! Beautiful backyard area with a courtyard, delicious breakfast, comfortable rooms and friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carvalho_karina2807
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Ótimo atendimento. Café da manhã muito bom. Muito limpo todos lugares do hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Sty 2017
7.7

Big hostel was quite empty , kitchen for guests doesn't have any cutlery and there's no airconditioning in the rooms. Very little atmosphere but the staff are nice and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
8.0

A bit expensive and the wifi is spotty, but the breakfast was great and the dorms very cozy. It's not a super social hostel but they offer nice tours. The kitchen could use some more utensils. Most of the staff doesn't really speak English, which is not always a problem, but I don't like the fact that they gave me false information and told me I couldn't do one of the independent hikes although I found out later I could have.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tyfanijusto7137
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Sty 2017
10.0

I loved my stay at this hostel, the only thing I would say though is that if you have checked out but come back to get your things and want to take a shower they offer you this possibility if you pay 15 reais for it. Most hostels offer this for free as a nice thing to do for the fellow traveller... I'm not saying don't charge for it, but I just think 15 reais is a bit mean and not such a nice way to make a profit...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Un lugar acogedor, çimpio y con buenisima ubicación. Todo el personal y sobre todo la gente de recepción son muy serviciales y amables; siempre dispuestos a ayudar. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
9.7

Soy de Uruguay y me hospede entre el 5/1 y 7/1/17

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.