Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Honolulu - Waikiki

  • Hostelling International Waikiki, 2417 Prince Edward Street, Honolulu, Oahu, Honolulu, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 938 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
10.0

Sehr sauber, super gelegen, toll ausgestattete Küche, sehr gut geführtes Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shina055912
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Sie 2017
6.6

Very rude and dry staff...very. I awoke 1 morning after the fan had broken and approached the Asian male employee saying 'Hi, How are you'. His reply was 'busy, what can I do for you'. Ummm....why the salty attitude we just met? Employees need service industry training, no Hawaiian spirit at all. It makes the hostel atmosphere dry af, and you have to make a real effort to make friends here from your room; very grateful for them otherwise would have been very lonely. Very clean establishment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.7

Sehr zu empfehlen. Jederzeit wieder. Einzigst die tägliche Müllabfuhr morgens stört etwas, aber dafür kann das Hostel ja nichts (täglich gegen 7 Uhr, sehr laut).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.1

4泊お世話になりました。 ロケーションが抜群。バス停も近く、ワイキキビーチも徒歩で数分。その他ABC mart等何を買い物するにせよ困ることはない位置にある。あんな立地条件でホノルルではあり得ない価格帯。 部屋の中も清潔。嫌な思いをすることなく、滞在させて頂きました。 フロントで海水浴グッズも無料で借りられる。 また、ハワイに行くことがあれば利用させてもらうことになるだろう。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Great, great hostel!!! The best value for money in Waikiki!!! Very clean, rooms simple but confortable. If you are concerned about the noise at night simply bring some ear plugs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
8.9

Posizione ottimale proprio a due passi dalla spiaggia di Waikiki. Le camere sono spaziose, dispongono di cassette di sicurezza ed il servizio di pulizia viene effettuato ogni giorno. Raccomandato a tutti i tipi di viaggiatori

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Booopa
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
10.0

이 곳의 특징을 한가지만 꼽으라면 단연 청결도! 얼마나 깨끗한지 해변 가까운 호스텔인데 모래 한톨, 먼지, 머리카락 하나를 못봤네요. 어설픈 낡은 호텔보다 훨씬!! 깨끗할 듯 합니다. 위치도 하얏트 리젠시 뒷골목 이라서 와이키키 해변 가까워 좋고 직원들이 엄청 성실합니다. 건물안에서 술, 담배 안되고 남녀 방 분리 되어 있어 다른 호스텔처럼 산만하지 않고 조용하고 깨끗한 숙소를 원한다면 와이키키에서는 여기가 최고라고 생각합니다. 떠들썩하고 신나는 숙소를 원한다면 다른 곳으로 가세요. 남녀 분리에 술, 담배 안되니 투숙객들도 차분한 분들이 많이 오는듯합니다. 6인실인데 엄청 조용하고 조심스럽게 방써서 저는 좋았습니다. 또 투숙할 의향이 있습니다. 저는 대만족!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
10.0

Extremely clean, everyone was very respectful of lights out /quiet time. It's one of the best hostels I've stayed at

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Sie 2017
5.1

That was everything else than a warm welcome. Unfortunately staff was the same during our entire stay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lip 2017
8.0

4泊しました。常に清潔で快適に過ごせました。 ワイキキの街のど真ん中にあり、夜も水を買いに行ったりしやすかったです。洗濯や乾燥も格安の値段でした。ルームメイトとも話ができて楽しいひと時でした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.