Hostelworld.com

HI Holandes

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 955 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 955 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lut 2017
9.7

Très belle auberge située un peu à l'écart en pleine nature. Seulement à 5 min à pied de l'embarcadère. Grande Cuisine ouverte et bien équipée ce qui ajoute une touche de convivialité. Hamacs disséminés un peu partout. Pdj varié et très bon. Bonne literie et salle de bain. Très bon séjour

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.7

I think the nicest hostel I've ever stayed in- feels more like a little private haven in the jungle than a hostel. Everything has been so well though out and equipped- including the comfy big bedrooms with great air con, kitchen with 4 hobs and a serious spread at breakfast. Location is 10 mins walk from the port but tucked away so google map it before you leave- although there are some signs. It's a chill vibe, not a party hostel but it was full and laid back sociable when I was there. Staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Lut 2017
10.0

Perfect hostel in Ilha Grande : very clean, excellent staff, awesome breakfast, great kitchen, many hammocks and places to chill out ! Hostel very well set up between the town and the forest, so you feel you're in the forest but just a few minutes away from town centre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
9.4

This place is like a paradise in Ilha Grande. The location might be hard to find at first, but not more than a 10 minutes walk from the main port, you'll find yourself in a quiet and relaxing paradise. The hostel has hammock all around and it is definitely a place to enjoy the nature.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
10.0

Such a great hostel with really helpful staff :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.1

Lovely hostel, a bit of a walk from the main part of the town and slightly costly but well worth it. Beautiful surroundings, lovely rooms and a very decent breakfast 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.7

Un oasis.. maravilloso .. vale la pena conocerlo... gracias Yaniz,Thais , Marce.. y a todo el personal!esperamos volver pronto. MUY BUENA ONDA! EXCELENTE.. super recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Sty 2017
9.4

Excelente lugar para aprovechar la isla. Me gustó mucho. La mejor experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Best hostel I've ever been, very clean, great staff. Ilha grande has many beatiful beaches, so I'll definitely go back! I've stayed during new year's eve and the hostel prepared a dinner, everything was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
9.7

A bit far from the beaches but so great !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.