Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Holandes

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 935 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 935 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
HI Holandes Located at Rua da Assembleia 162, Vila do Abraão Ilha Grande, Ilha Grande.
HI Holandes
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23960-000 Rua da Assembleia 162, Vila do Abraão Ilha Grande
96% 935
-23.1456774 -44.1669487
HI Holandes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Antarktyda, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

One of the best hostels I have seen in the my last 10 years around the globe. Breakfast is great and they bake cakes you can eat. Also good for BBQ.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
6 Lis 2016
9.1

This hostel is great. Clean, nice chill atmosphere and great breakfast. Super relaxing and the staff are friendly. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lis 2016
10.0

Awesome hostel! Best breakfast and really nice people! Cool hammocks nice and tidy rooms! Its not on the beach. But the jungle scenery sure makes up for it! Its a 5 min max walk to.the beach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

a wonderful place to calm down and explore the island!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
9.1

We stayed there almost for a week and love it! Ideally located and best free breakfast ever! Perfect spot to chillout!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
9.7

Tres bien. Tres propre. Accueillant. Tres beau cadre de verdure. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
8.9

Very nice Hostel, 3min walking from.the city centre. Dorms with hammocks and moschito nets on the windows, clean room, hot shower. Breakfast was so and so-no jam, and buscuits and cheese quite old-not tasting so good. But Its not a big issue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2016
9.7

Such a great hostel -- a little ways up from the beach but just a few minutes' walk to everything. The staff were great (they even brought us lots of candles when the power went out after a storm the first night), breakfast is tasty, rooms are clean and there are lots of hammocks for relaxing after a hike!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Sie 2016
9.1

Ruhige Lage, 5 - 7 Minuten vom Zentrum entfernt, wunderschöne Anlage mit Hängematten und bequemen Sesseln, geniales Frühstück und tolle Betten. Perfekt um einige Tage zu entspannen und dem Lärm Rios zu entkommen! Einzige Minuspunkte sind die Sauberkeit im Badezimmer (am Morgen wird gut gereinigt, aber das reicht nicht bei 8 Leuten), das etwas schwache WLAN und der fehlende Generator bei Stromausfällen (kam zweimal vor in fünf Tagen).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.7

We loved it here! Especially breakfast and the receptionist were perfect. She was able to answer all of our questions and informed us about everything important :) Definitely worth it and a nice quiet and comfortable hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.