Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Holandes

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 947 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 947 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
HI Holandes Located at Rua da Assembleia 162, Vila do Abraão Ilha Grande, Ilha Grande.
HI Holandes
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23960-000 Rua da Assembleia 162, Vila do Abraão Ilha Grande
93% 947
-23.1456774 -44.1669487
HI Holandes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.1

Lovely hostel, a bit of a walk from the main part of the town and slightly costly but well worth it. Beautiful surroundings, lovely rooms and a very decent breakfast 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sty 2017
9.4

Excelente lugar para aprovechar la isla. Me gustó mucho. La mejor experiencia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Best hostel I've ever been, very clean, great staff. Ilha grande has many beatiful beaches, so I'll definitely go back! I've stayed during new year's eve and the hostel prepared a dinner, everything was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
9.7

A bit far from the beaches but so great !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
7.7

the outdoor bathrooms were disgusting and no hot water... but that's a general problem of the island. The staff is amazing and there to help with whatever you need. There is a large common area so it's very easy to meet other travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Lis 2016
9.1

Hele fijne plek. Als je even op zoek bent naar rust en ruimte, dan zit je hier goed. Het is een hele grote tuin met hangmatten, huisjes en de gebouwen waar de dorms zijn. Het is schoon, de kamers zijn fijn en de bedden heel comfortabel. Het personeel was heel vriendelijk en super relaxed. Echt een plek om even bij te komen. Ook heel makkelijk om andere reizigers te ontmoeten. Oh en het ontbijt is voor Braziliaanse begrippen heel uitgebreid!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Antarktyda, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

One of the best hostels I have seen in the my last 10 years around the globe. Breakfast is great and they bake cakes you can eat. Also good for BBQ.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
6 Lis 2016
9.1

This hostel is great. Clean, nice chill atmosphere and great breakfast. Super relaxing and the staff are friendly. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lis 2016
10.0

Awesome hostel! Best breakfast and really nice people! Cool hammocks nice and tidy rooms! Its not on the beach. But the jungle scenery sure makes up for it! Its a 5 min max walk to.the beach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

a wonderful place to calm down and explore the island!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.