Hostelworld.com

HI Floripa Hostel Barra da Lagoa

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
HI Floripa Hostel Barra da Lagoa Located at Rua Inelzir Bauer Bertoli, s/nº - Barra da Lagoa, , Florianopolis.
HI Floripa Hostel Barra da Lagoa
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88061-280 Rua Inelzir Bauer Bertoli, s/nº - Barra da Lagoa
92% 60
-27.5748433 -48.4280776
HI Floripa Hostel Barra da Lagoa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Kwi 2016
6.3

Stayed for one night, before moving to search house hostel. No real common room besides the breakfast Area. Not a lot happening. Our group of male and female couldn't share a room, felt a bit like a school trip. Recommend search house just round the corner. Staff were helpful though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
9.4

A localização é excelente. A poucos metros da praia, muito perto de marcados e das ruas principais da Barra da Lagoa. Os ônibus param sempre na frente ou na esquina do hostel. A equipe também foi toda muito simpática e prestativa com tudo que precisei. Recomendaria para amigos e me hospedaria lá outra vez. A única coisa que não gostei muito foi que no último dia da minha estadia me devolveram 5 reais dizendo que não haveria mais café da manhã pois não havia muitas pessoas hospedadas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.4

Staff really friendly and helpfull, close of the beach, clean .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2016
9.1

Nice hostel with great breakfast and friendly staff. The only downside is there is no AC.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lut 2016
10.0

Perfeito, atendimento, ambiente, limpeza e o atendimento dos funcionários exemplar, muito amigáveis, sem dizer que é próximo a tudo, praias, restaurantes e transportes. Parabéns continuem assim!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2016
9.1

This was one of the best hostels I stayed at! Rooms are clean and tidy, so are the bathrooms that are per 4 bed-room. The breakfast is the best I have had on the whole trip! Staff is very helpful and friendly. The hostel is 300 metres from the beach which is great if you wanna just relax :) It's a 20 minute bus ride to Lagoa which is also easy. I loved staying at HiHostel and would completely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2016
10.0

Muy recomendable en todo aspecto... ubicación, instalaciones, personal...Construcción bastante nueva, habitaciones colectivas con sólo cuatro camas y baño para cada habitación. No es exactamente un "party hostel", muy tranquilo, lo que yo buscaba... A 350m de la playa y a media cuadra de la avenida principal de Barra da Lagoa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
9.1

Great Floripa hostel! Staff couldn't be more helpful, great breakfast, rooms clean, spacious and en suite. Kitchen a bit on the small side but manageable. Only issue for me as a solo English speaking traveller was that it was hard to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2016
8.9

Me gusto mucho el hostel, es muy limpio, sus instalaciones muy buenas me sentí muy cómodo realmente! Una critica que tengo para hacerle es que por momentos me parecía muy apagado el ambiente del lugar, le hace falta un poco de música y una televisión en el sector de desayuno, al igual que en el patio. A mi parecer en lugar de tener el pool y el mete-gol que están bastante pasados de moda, deberían tener mas mesas o sillones, puf, e incluso unas hamacas para dormir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2016
10.0

Wow, wow and again wow. This hostel was simply amazing. From the cleanliness level to the spacious rooms, everything was simply perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.