Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Copa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1011 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1011 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
8.3

Hostel super bem localizado, perto da praia. Os funcionários são muito prestativos. Um excelente espaço de convivência junto à piscina. Indico e voltarei ai em breve.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
6.3

Havia chuveiro com vazamento contínuo, desperdiçando água durante toda a minha estada no Hostel de 25.02.17 a 01.03.2017, solicitei conserto, assim como outros hóspedes e não fomos atendidos. As condições oferecidas no Hostel (alimentação, quartos e banheiros) poderiam ser bem melhores considerando os valores cobrados.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
9.4

Nice place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
7.4

Está bien. Limpieza muy bien. Pocos baños pero no se saturan. Aire acondicionado en las piezas que son un poco pequeñas. Se hace ambiente si vas al karaoke que arman o algo así. La atención es normal, no son amables, solo hacen su trabajo. Solo una niña de la recepción fue mas amable y no recuerdo su nombre, pero el resto, no sé si tenían muchas ganas de trabajar. He ido varias veces a Rio y hay otros hostel con mejor ambiente y personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
7.7

Staff were friendly and fantastic, great place and location. Only downfall is the cleanliness in bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lis 2016
6.0

at first it looked like a tradicional well setled hostel. But after some days there and having parties or events every night , it was Hard to relax or even have a good night sleep. I think rooms are too small and it feels really not Healthy. The showers and bathrooms are two small and very few for all the capacity of each room. There is a living room in the last floor But there is no control or security there, and no much people use that area. The Kitchen is small and dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.