Hostelworld.com

HI Copa Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 998 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 998 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.6
HI Copa Hostel Located at Avenida N.S. Copacabana, 1077 -, , Rio de Janeiro.
HI Copa Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22260-001 Avenida N.S. Copacabana, 1077 -
73% 998
-22.9790783 -43.1907749
HI Copa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
6.6

Banheiro deixou a desejar, área do box pequena com ducha difícil de manusear, o que acaba alagando o banheiro inteiro. Café da manhã nos sábados e domingo com queijo e presunto, nos demais dias somente pão, margarina, doce de uva e/ou goiaba. Possui uma cozinha muito bem equipada, e quartos bons, funcionários educados. Fui assaltada há uma quadra do hostel, as 6 da manhã.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2016
9.7

Felicitaciones al Hostel fue todo muy bueno, los tour que ofrecen aunque son externos son de muy buena calidad, estuve muy satisfecho por todo, la limpieza es excelente, el desayuno espectacular, el personal muy atento especialmente Wabner y Adriana, hablan español y se esmeran por atender muy bien. Las áreas comunes como la piscina valen la pena, el aire acondicionado funciona muy bien, tanto que puedes pasar frío al dormir pero se soluciona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
10.0

Adoro ficar neste hostel, é bem acolhedor !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2016
5.4

Ensuite shower had black mood on shower doors and tile grout. Mini fridge had badly rusted door alone bottom third of door. Walls need painting badly. Kitchen very small and had limited use. No area for relaxing and conversation with other hostel users, had to go and sit on benches on busy Copacabana avenue to do so. Excellent location however!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Lut 2016
9.4

Staff are super friendly and have a very relaxed attitude. Lucas is awesome. Just needs better internet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sty 2016
3.7

Dirty toilets, messy reception, lack of information and effectiveness in the service. I didn't even stay there. Just walked in, checked out the facilities, cancelled my booking and walked out!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • ledes875588
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Sty 2016
9.4

Muy buen hostel, excelentemente ubicado, muy higiénico, hay servicio doméstico limpiando todo el día, el desayuno muy rico, todo excelente. Lo único es que de noche el lugar donde tomamos el desayuno se convertía en discoteca -para los que no hacíamos uso de ella, para los más jóvenes era una maravilla-, teníamos restricciones para salir a la calle y volver a entrar, y cuando queríamos dormir, el ruido de la disco no nos dejaba. Por suerte terminaba temprano -en mitad de madrugada-. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
4.3

Hola HI . La estancia en Copa Hostel ha sido la experiencia que podria haber opacado nuestro viaje en Rio. No lo hizo porque Rio de Janeiro es una ciudad increible. Me quedan chicos la cantidad de caracteres que se mepermiten aqui , si pueden enviarme una direccion de mail asi me explayo mas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • patrickheslin6802
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
29 Gru 2015
5.4

I stayed here over New Years and for the money I spent, the facilities weren't good 1 bathroom on the second floor for 5 dorms with God knows how meny people, the kitchen is basic at best, not even a sharp knife to cut meat. Staff arnt that helpful either.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.