Hostelworld.com

HI Copa Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 995 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.7
HI Copa Hostel Located at Avenida N.S. Copacabana, 1077 -, , Rio de Janeiro.
HI Copa Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22260-001 Avenida N.S. Copacabana, 1077 -
71% 995
-22.9790783 -43.1907749
HI Copa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Kwi 2016
9.7

Felicitaciones al Hostel fue todo muy bueno, los tour que ofrecen aunque son externos son de muy buena calidad, estuve muy satisfecho por todo, la limpieza es excelente, el desayuno espectacular, el personal muy atento especialmente Wabner y Adriana, hablan español y se esmeran por atender muy bien. Las áreas comunes como la piscina valen la pena, el aire acondicionado funciona muy bien, tanto que puedes pasar frío al dormir pero se soluciona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
10.0

Adoro ficar neste hostel, é bem acolhedor !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2016
5.4

Ensuite shower had black mood on shower doors and tile grout. Mini fridge had badly rusted door alone bottom third of door. Walls need painting badly. Kitchen very small and had limited use. No area for relaxing and conversation with other hostel users, had to go and sit on benches on busy Copacabana avenue to do so. Excellent location however!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Lut 2016
9.4

Staff are super friendly and have a very relaxed attitude. Lucas is awesome. Just needs better internet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sty 2016
3.7

Dirty toilets, messy reception, lack of information and effectiveness in the service. I didn't even stay there. Just walked in, checked out the facilities, cancelled my booking and walked out!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
4.3

Hola HI . La estancia en Copa Hostel ha sido la experiencia que podria haber opacado nuestro viaje en Rio. No lo hizo porque Rio de Janeiro es una ciudad increible. Me quedan chicos la cantidad de caracteres que se mepermiten aqui , si pueden enviarme una direccion de mail asi me explayo mas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • patrickheslin6802
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Gru 2015
5.4

I stayed here over New Years and for the money I spent, the facilities weren't good 1 bathroom on the second floor for 5 dorms with God knows how meny people, the kitchen is basic at best, not even a sharp knife to cut meat. Staff arnt that helpful either.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Gru 2015
5.4

If people are sleeping and new people come in the room, it can't be that the Crew workers. are so loud by showing the bed. Si la gente está durmiendo y nuevas personas entran en la sala, no puede ser que los trabajadores de la tripulación. son tan fuertes, mostrando la cama.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
6.9

Nuvvia la mejor del staff

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
7.7

Bom hostel. Vale a pena pelo custo benefício. Excelente localização. Café da mãe simples, mas suficiente pelo preço! Se eu precisar voltaria com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.