Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2,996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2,996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.5
HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel Located at 24 East Congress Parkway, Chicago, Chicago.
HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel
USA
Chicago IL IL, 60605 24 East Congress Parkway, Chicago
93% 2996
41.8759200 -87.6263952
HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

Absolutely loved my stay here! Comfortable beds and decent sized lockers with a great complimentary breakfast every morning. The staff and residents are all so friendly and helpful. Washers and dryers available if you need to wash your clothes. Would stay here again 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.4

Great hostel, antastic location, friendly and helpful staff and very near the blue line so you can easily get there from O'hare airport. Would love to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Sie 2016
10.0

Had a great time here. Just passing through on my way home. Staff great as usual, decent breakfast and comfortable beds. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

The best and largest HI that I have ever stayed. It is spacious - everything - the bedroom, lobby, kitchen, etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Perfect place! We loved it! Could not be happier, the hostel was super clean, trendy and had a cool atmosphere! Super pleased with the one night we stayed (wish we would have stayed longer!!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Best hostel I never been!! The price is perfect with all :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.9

Really good staff, they were very helpful. Clean hostel, Nice people and no noise at night. Sometimes in the morning however there is a homeless guy walking around in the breakfast room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.9

This was a GREAT hostel! Walking distance from Cloud Gate (the bean) and pretty much every other attraction e.g Willis Tower. I'm so glad I chose to stay here, I felt very secure as key cards were required at every entrance. Staff were extremely friends and helpful. I spoke to one man who spent a good hour helping me plan my travels for that day. It's very good value considering the location and service. Very happy customer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
9.4

Muy buen lugar. Bien ubicado y con excelentes comodidades para estar en la habitación, espacios comunes de entretenimiento y una cómoda cocina. Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
9.7

Sans hésitation, j'y retournerai.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.