Hostelworld.com

HI Chamounix Mansion

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

What a wonderful gem tucked away on the outskirts of Philadelphia! I'm spreading the word to my friends and family and definitely plan to return when visiting Philadelphia in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

I was very pleased to spend a night at HI Chamounix Mansion. Quiet place, historic building, furnished appropriately. Nature park around. Friendly staff/ Would advise anybody who visits Philadelphia - or has it on their way.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
9.4

Enjoyed this hostel! The location was convenient and quaint, but I drove which made it easy to get to. The staff was cool and chatty. There were plenty of common rooms to relax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.1

Sehr schönes Hostel. Mir hat es dort sehr gut gefallen. Aber leider ist ziemlich auserhalb von Philadelphia. Es ist fast besser man hat ein Auto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.9

Muito bem localizado, oferece café da manhã aceitável pelo preço que se paga. Staff bastante solícito. Voltaria novamente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Wrz 2016
7.1

Understood the 11-4:30pm lockout however staff constantly making a point of it between 10am-10:50 was irritating, especially whilst trying to eat breakfast in peace. Staff were just quite rude as though they were unhappy being there. Unique hostel however, the location is a bit far out from city, but the surroundings are nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Wrz 2016
8.9

The hostel staff was mostly friendly. The kitchen was huge and really welcoming. Also, the hostel was really clean. However, this place has 2 drawbacks- 1. It is located a little outside the city. So by public transport it takes almost an hour to reach the city. And the last 20 min to the is not accessible by buses. One can only walk. Inconvenient if you have bags as the road has some ascent and descent also. 2. The curfew time from 11 AM- 4:30 PM is very inconvenient. You can't stay in at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
6.0

Wifi qui ne fonctionnait pas. On m'a refait payé la somme que j'avais déjà payé en ligne. Accès difficile en transports publics. Propreté moyenne.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2016
7.7

I spent a single night at this hostel. The location of the hostel is very picturesque but hard to reach. As I was arriving late at night I ended up getting a cab from the greyhound station which was priced at $40. When I left the next morning I tried to use public transport which is quite complex and inconvenient if you don't already have a pass. I think this is a good hostel if you are spending several days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Wrz 2016
10.0

Very lovely mansion, i was expecting it could be haunted as it d have been much better for an adventure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.