Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Boston

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3,965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3,965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
HI Boston Located at 19 Stuart St., Boston, MA, Boston.
HI Boston
USA
Boston Massachusetts 02116 19 Stuart St., Boston, MA
92% 3965
42.3510277 -71.0634595
HI Boston
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
10.0

Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

Excelente! Todo perfecto me encanto mi estadia, excelent eubicacion,lo recomiendo para gente que busca hostel no hotel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
7.7

Awesome location, good place for a good price. Didn't really enjoy my breakfast there, but hey, at least it was FREE. So still enjoyed my stay and definitely will be back again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
10 Sty 2017
10.0

Close to everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Sty 2017
10.0

Best hostel in USA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

I loved staying here! Its very different from what I imagined a hostelbto be like. Very clean! The staff are friendly and courteous. They provide opportunities for hostellers to meet eachnother and socialize. Its in the center of everything so getting around was super easy. Definitely worth the price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
7.7

La ubicación es buena, el desayuno excelente y se ofrecen un montón de actividades para hacer todos los días. Pero mi habitación no fue buena: no tenía un enchufe cerca de la cama, y la única luz era la luz central de la habitación, lo que resulta muy incómodo. Sé por comentarios de otros huéspedes que no tuvieron ninguno de estos dos problemas, pero mi habitación dejó mucho que desear.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

It was a pleasure staying at HI Boston. Aaron was especially helpful in providing information in getting around and what places to see. Thank you a wonderful experience. The staff are friendly and courteous. Looking to forward to volunteering in the near future at this location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.7

Excelente lugar! Sin dudas lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
7.4

The hostel is quite large so you tend to be just one of the many people staying there. Scheduled activities for each day, including bar hopping. I feel the staff could have been a little friendlier and more helpful when it comes to checking in. You have to pay to store your luggage on arrival/departure days. Rooms are well equipped with reading lights, plug points, lockers, etc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.