Hostelworld.com

HI Boston

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 4049 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 4049 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2017
8.9

Nice place coming back in a few weeks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.4

I really enjoyed my stay here! The hostel itself is modern, clean and very secure with keycards to get into the rooms. Wifi worked well and there were plenty of choice on where to chill out in the evening, personally beside the fire was my spot. Fantastic breakfast served in the mornings and very friendly travellers. One thing I would fault though was the lack of friendliness from the staff, it seemed like they were just there to do their job. Apart from that, the hostel was more than ideal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SantiRocca
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
9.4

Gran hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martincancinoo
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
9.1

Muy buen Hostel. Excelentes instalaciones y servicios. Super recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

My friend and I had a great time at the hostel. In our room, it was kinda chilly the whole time but it wasnt unbearable. The only thing we did not like was if there was only one person at the main desk you would have to wait until another staff member came back for any request that required leaving the desk-- we asked for our stored luggage and had to wait 10 minutes to get it because "no one else was at the desk" even though there were multiple staff members in the office behind the desk...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Lut 2017
10.0

굉장히 깔끔하고 위치도 좋고 직원들도 착합니다. 특히 조식이 정말 좋습니다. 6인실과 4인실에 묵었는데 깔끔하고 개인등과 콘센트도 있어서 편리했습니다. 화장실도 4층에는 수압이 약했지만 3층에는 수압도 좋고 따뜻한 물도 잘 나옵니다. 눈와서 못나갔을때도 직원분들이 도넛과 핫초코도 주고 전반적으로 여행중에 봤던 숙소중에 최고였습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Very clean and comfortable. Staff very nice and since we were having a blizzard, had free movies, hot chocolate and popcorn. Very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
9.4

Muy completo y gran desayuno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
10.0

Loved this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
7.4

Small room with hardly any natural light, beds in my room were shorter than me.. (189cm) Good atmosphere and a large kitchen for everyone to use.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.