Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Boston

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3,628 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3,628 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
HI Boston Located at 19 Stuart St., Boston, MA, Boston.
HI Boston
USA
Boston Massachusetts 02116 19 Stuart St., Boston, MA
92% 3628
42.3510277 -71.0634595
HI Boston
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
9.4

very good hostel. My only complaint is that it took about 15 minutes to get called at the front desk for the check in, this normally doesn´t happen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
9.7

Very comfy bed. Great location, so much within walking distance. Breakfast was great. Staff were friendly to me but I did see some incidents that could be classed as rude due to impatience of the staff with guests who didn't always understand what was being said the first time round.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
10.0

Comfortable bed, Clean, and easy to meet people. Would go back in a heartbeat if I'm back in Boston.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
8.0

O Hostel tem uma ótima infraestrutura e está muito bem localizado, mas foi o ambiente mais hostil em que já estive, de todos os hostels em que já me hospedei.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
9.4

Extremly nice place!! Only minus - the air condition is put way too cold and the doors don't isolate the noise well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
9.7

absolut tolles hostel. gute lage und schöne zimmer, hilfsbereites personal, gutes frühstück. saubere zimmer, aufenthaltsräume und badezimmer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
8.6

Well located and good value for money. Very big so not much of an atmosphere - but excellent as a base for exploring Boston.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
7.7

-. 안 좋았던 점(6인 여성 도미토리에 머물렀습니다) 1) 사전에 메일로 1층 침대를 요청하였으나 장담할 수 없다고 하였고 막상 도착하니 2층 침대로 주었고, 창가 자리를 요청했으나 이미 다 예약 되었다면 문쪽 침대를 주었습니다. 2) 문쪽 침대의 경우 사물함이 문 바로 옆에 있어 사물함을 열면 문을 열수가 없어 갑자기 사람이 들어올 경우 제가 문을 닫고 사물함 닫고 다시 문을 열어야 하는 일들이 있었습니다. 3) 자리마다 등이 있는데 생각보다 밝고 빛 방향이 방 중앙쪽으로 가게 되어 있어 불을 키면 방 전체에 피해를 주어 개인 전등을 활용했습니다. 4) 다른 곳 대비 조식이 좀 부실하지만 전 그럭저럭 먹을만 했습니다. 5) 수건을 매일 바꿔주지 않습니다. (2박 3일 동안 수건을 한번도 안 바꿔주었습니다) -. 상기를 제외하고 모두 좋았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.4

My favorite place to stay in Boston! It is fun and convenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

Modern and clean hostel in the city centre! Staff was very friendly. Breakfast could be better! (Little at choice.) I would recocommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.