Hostelworld.com

HI Boston

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 4060 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 4060 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Una estadía perfecta. Nada de que presentar queja alguna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.7

A really nice place to stay in Boston. Close to every important place of the city and near good food places. Loved the harvard tour and the movie night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.3

Really nice hostel with friendly staff and tidy rooms! Do kind of think it was still a little overpriced but had a wonderful stay no doubt!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2017
8.9

Nice place coming back in a few weeks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
9.1

Amazing hostel! My food was stolen which left a sour note but other than that the facilities are incredible, there is a great atmosphere about the place and the beds are super comfy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.4

I really enjoyed my stay here! The hostel itself is modern, clean and very secure with keycards to get into the rooms. Wifi worked well and there were plenty of choice on where to chill out in the evening, personally beside the fire was my spot. Fantastic breakfast served in the mornings and very friendly travellers. One thing I would fault though was the lack of friendliness from the staff, it seemed like they were just there to do their job. Apart from that, the hostel was more than ideal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SantiRocca
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
9.4

Gran hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martincancinoo
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
9.1

Muy buen Hostel. Excelentes instalaciones y servicios. Super recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

The actual staff that work there are kinda meh, cool people, but not all that engaged with the guests. The volunteers that lead the bar crawl and stuff like that are awesome though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

My friend and I had a great time at the hostel. In our room, it was kinda chilly the whole time but it wasnt unbearable. The only thing we did not like was if there was only one person at the main desk you would have to wait until another staff member came back for any request that required leaving the desk-- we asked for our stored luggage and had to wait 10 minutes to get it because "no one else was at the desk" even though there were multiple staff members in the office behind the desk...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.